استفاده از آموزه های قرآنی برای پیشگیری از ارتکاب جرم

خبرگزاری شبستان: مدیركل زندان های استان قزوین گفت: صفات تربیتی قرآن برای پیشگیری از زمینه های ارتکاب جرم مجدد، باید توسط مربیان و روحانیون فرهنگی طراحی و در زندان ها اجرا شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین به نقل از روابط عمومی اداره كل زندان های استان قزوین، حمیدرضا فراست طلب در جلسه شورای اداری زندان های استان بیان کرد:  قرآن کریم برای پیشگیری از وقوع جرم و بزهكاری، مقررات كاملی را ارائه داده است و قرآن کتاب هدایت و انسان سازی است كه بر بازسازی شخصیت مجرمان و به خطارفته گان تأکید خاصی دارد.

وی ادامه داد: از جمله برنامه های جامع قرآن کریم، راهکارها و آموزه هایی است که برای پیشگیری از جرائم و خشکاندن علل و عوامل آن و تأمین امنیت فرد و جامعه فراروی انسان ها قرار داده است.

مدیركل زندان های استان قزوین افزود: قرآن کریم با برنامه های اصلاحی، مانع از تصمیم قطعی مجرم به ارتکاب جرم و ورود آنها به زندگی مجرمانه می شود، همچنین با راهكارهای بی نظیر، وقوع جرم را در مرحله عملیاتی و اقدام، متوقف می سازد.

وی اعلام کرد: قرآن دارای یک برنامه پیشگیری کامل، فراگیر و واقع بینانه است و صفات تربیتی قرآن برای پیشگیری ثانوی از زمینه های ارتکاب جرم مجدد، باید توسط مربیان و روحانیون فرهنگی طراحی و در زندان ها اجرا شود.

فراست طلب با تأكید بر اینكه تأثیرگذاری های تربیتی باید در مرحله تصمیم گیری افراد وارد عمل شوند تا آنها دچارتصمیم ها و رفتارهای مجرمانه نشوند، توضیح داد: قرآن كریم برای تمامی مراحل پیشگیرانه ارتكاب جرم و بزه ، شیوه های تربیتی خاص خود را دارد، شیوه هایی كه زمینه های پیشگیری فراگیر و واقع بینانه همه ابعاد زندگی انسان ها را در برمی گیرد تا آنها را به سعادت دنیوی و آخروی برساند.

وی خاطرنشان كرد: اصلی ترین و مهم ترین آموزه قرآن برای پیشگیری از جرائم و ناهنجاری های اجتماعی، آموزه های تربیتی و اصلاحی است و باید به گونه ای خاص در برنامه های زندان ها گنجانده شود.

مدیركل زندان های استان قزوین تصریح كرد: پرورش روحیه دین باوری در بین مددجویان به عنوان محور همه برنامه های تربیتی زندان ها قرار داشته و محور همه فعالیت های فرهنگی است.

پایان پیام/

کد خبر 439562

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha