به گزارش خبرگزاری شبستان، سومین جشنواره سرود روستایی رضوی، ویژه اعضای کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور،از 22 تا 24 بهمن در حسینیه امام رضا(ع) روستای کردر ˈشهرستان میناب و با حضور 200 نوجوان و جوان در قالب 12 گروه سرود برگزار شد.
پخش کلیپ روند برگزاری سومین جشنواره، قرائت پیام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی توسط مدیرکل ارشاد هرمزگان و سخنرانی معاون فرهنگی هنری ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور از برنامه های مراسم اختتامیه بوده است.سخنرانی فرماندار میناب، اجرای سرود توسط گروه آسمان هشتم کانون فرهنگی هنری امام المنتظر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) روستای کردر و ارائه گزارش دبیر جشنواره، برپایی نمایشگاه ارائه دستاوردهای کانون فرهنگی هنری امام المنتظر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و هیات مذهبی امام رضا(علیه السلام)، عرضه کتاب و ساخت صنایع دستی و بومی محلی از بخش های این برنامه بوده است.
سخنرانی استاندار هرمزگان، قرائت بیانیه هیات داوران و اهدای جوایز به گروه های برتر نیز پایان بخش مراسم اختتامیه سومین جشنواره سرود رضوی روستایی بود.
آیت الله غلامعلی نعیم آبادی در مراسم افتتاحیه سومین جشنواره سرود رضوی روستایی کشور در حسینیه امام رضا(علیه السلام) روستای کردر گفت: با برگزاری سه دوره از این جشنواره، موجی از معنویت در استان هرمزگان ایجاد شده و باید اجازه داده شود تا این موج به اوج خود برسد.
وی افزود: ما مخالف برگزاری جشنواره سرود در روستاهای سایر استان ها نیستیم؛ منتها باید شعبه ای از جشنواره روستای کردر رضوی باشد.
آیت الله نعیم آبادی با بیان اینکه روستای کردر بواسطه میزبانی جشنواره سرود به کردر رضوی معروف و مشهور شده است، تاکید کرد: این جشنواره باشکوه، باید هرسال باشکوه تر از گذشته به میزبانی روستای کردر برگزار شود.
وی در ادامه با اشاره به جایگاه امام رضا(علیه السلام)، بیان کرد: امام هشتم مورد احترام همه جهان اسلام است و بسیاری از بزرگان اهل سنت به زیارت آن حضرت می رفته و می روند.
امام جمعه بندرعباس خاطرنشان کرد: در کتاب تهذیب التهذیب آمده است که؛«ابن خزیمه» که استاد بخاری بود و در نیشابور زندگی می کرد به صورت کاروانی متشکل از محدثین اهل سنت به قصد زیارت امام هشتم به مشهد سفر کردند.
وی افزود: «ابن حیات البصطی»، محدث بزرگ در کتاب خود بیان کرده است؛ وقتی که در طوس بودم مرتب به زیارت علی بن موسی(علیه السلام) می رفتم و خداوند هر حاجتی را که داشتم به برکت مرقد مطهر امام رضا(علیه السلام) به من می داد و من مکرر این را تجربه کرده ام.
در مراسم اختتامیه همایش نیز، جاسم جادری، استاندار استان هرمزگان در مراسم اختتامیه سومین جشنواره سرود رضوی روستایی گفت: به عنوان استاندار هرمزگان از ستاد عالی خواهش می کنم که با برگزاری جشنواره در سال های آینده در این روستا موافقت کنند.
وی اظهار امیدواری کرد که جشنواره سرود رضوی روستایی با وسعت گسترده تری همچنان در روستای کردر برگزار شود زیرا این خواسته همه مردم استان هرمزگان است.
جادری با بیان اینکه امروز روستای کردر متعلق به امام رضا(علیه السلام) است، افزود: کار و تلاش برای اشاعه و ترویج فرهنگ رضوی عبادت محسوب می شود و خوشا به سعادت اهالی کردر که توفیق خدمتگزاری و میزبانی از زائران علی بن موسی الرضا(علیه السلام) نصیبشان شده است.
مرتضی طاهریان، معاون فرهنگی و هنری ستاد عالی کانون های مساجد نیز در مراسم اختتامیه با اشاره به برکات انقلاب اسلامی بیان کرد: به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی، نه تنها در روستای کردر، بلکه در تمامی روستاهای سراسر کشور شاهد اتفاقاتی از این دست هستیم.
وی افزود: امروز به برکت انقلاب، نظام و مردم ولایتمدار روستاهای کشور در عرصه های ملی نقش آفرین و اثر گذارند و در این بین نام روستای کردر درخشش ویژه ای دارد.
طاهریان با اشاره به حضور چندین ساله خود در برنامه های دینی مردم روستای کردر عنوان کرد: هر سال بر شور و اشتیاق مردم این روستا برای فعالیت در جهت ترویج فرهنگ اهل بیت(علیهم السلام)افزوده می شود.
از دیگر سخنرانان این مراسم اختتامیه ابراهیم زاکری، دبیر اجرایی سومین جشنواره سرود رضوی روستایی ویژه کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور بود وی در این مراسم اختتامیه گفت: طی فعالیت های گسترده فرهنگی با موضوع امام رضا(ع) از سال 1386 در روستای کردر در سال 91 زمینه اجرای جشنواره سرود رضوی ویژه اعضا کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور به میزبانی روستای کردر فراهم شد.
وی به برگزاری دو دوره موفق جشنواره سرود رضوی در روستای کردر اشاره کرد و گفت:جشنواره سرود رضوی به همت و تلاش همه جانبه اهالی روستای کردر سه سال مداوم است که در این روستا برگزار می شود.
زاکری احداث مجتمع فرهنگی هنری و آموزشی را نیاز جدی روستای کردر دانست و گفت:اگر مسئولان هرمزگان در زمینه احداث و راه اندازی مجتمع فرهنگی در روستای کردر مشارکت کنند اهالی کردر متعهد می شوند هرمزگان را به یک مرکز فرهنگی و تولید کننده آثار فاخر تبدیل کنند.
علیرضا پاکدامن، فرماندار میناب هم در مراسم اختتامیه سومین جشنواره سرود رضوی روستایی کشور در حسینیه امام رضا(علیه السلام) روستای کردر عنوان کرد: اهالی کردر رضوی برای برگزاری هرچه بهتر این رخداد فرهنگی هنری، با تمام وجود و همه دارایی های خود به صحنه آمدند.
وی افزود: همراهی و همدلی مردم روستای کردر در برگزاری جشنواره سرود رضوی ثابت کرد که خواستار خدمت به فرهنگ رضوی هستند و در این خدمتگزاری از یکدیگر سبقت می گیرند.
پاکدامن اظهار امیدواری کرد: در سال های نه چندان دور فرهنگسرای مناسبی در روستای کردر احداث و جشنواره سرود رضوی در آن برگزار شود.
پایان پیام/
نظر شما