به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، هادی فیض منش، مدیر دبیرخانه کانونهای فرهنگی و هنری مساجد استان همدان صبح امروز (23 بهمن) در دومین دوره آموزش کتابداران فرهنگی و هنری مساجد همدان گفت: اگر بتوانیم در کنار مساجد و با استفاد از ظرفیت کتابخانه های کانونهای فرهنگی هنری مساجد، جوانان را به مسجد جذب کنیم، آثار تربیتی بسیار زیادی در نسل انقلاب برجای خواهیم گذاشت.
وی بیان کرد: افرادی که با مطالعه مانوس بوده و كتاب و كتابخوانی در میانشان رواج بیشتری داشته است، توانسته اند فرهنگی ماندگارتر و پویاتر از خود به جای بگذارند و میراث فرهنگی و گنجینه های معارف خود را به نسل های دیگر منتقل كنند.
وی افزود: برای رسیدن به این هدف یعنی عادت به كتابخوانی و بسترسازی فرهنگی برای آن، یك برنامه ریزی صحیح لازم است كه با ارایه راهكارها، فرهنگ كتابخوانی را در جامعه ایرانی عملی ساخته و به تداوم این فرهنگ در جامعه بینجامد.
وی ادامه داد: مهم ترین محورهایی كه در راستای نهادینه كردن فرهنگ كتابخوانی بایستی مدنظر قرار گیرد، عبارتند از: حاكمیت ارزش ها و مبانی اصیل اسلامی بر تمام فعالیت ها و برنامه ها، حمایت از نویسندگان و اهل قلم متعهد، تقویت و تعالی مبانی فكری و اعتقادی و ولایت پذیری، استفاده از توان فكری و اجرایی عموم جامعه دانست.
فیض منش در مورد راه های تبلیغ و ترویج فرهنگ كتابخوانی در جامعه اشاره کردو گفت: از مهم ترین عوامل برای انجام این امر، ایجاد انگیزه و احساس نیاز به كتاب و كتابخوانی و ایجاد رفتاری به نام مطالعه میان مخاطبان در جامعه است.
گفتنی است، مرحله اول دوره آموزشی کتابداران کانونهای مساجد با حضور 70 نفر، مرحله دوم با حضور 50 نفر و مرحله سوم و تکمیلی این دوره هفته آینده (30 بهمن) برگزار می شود.
آموزش فهرست نویسی، اصول کتابداری، نرم افزار مهر مساجد، نحو پذیرش و عضویت کتابدار ، راهکارهای جذب جوانان به کتابخانه های مساجد از برخی عناوینی است که در این دوره ها توسط مربی دکترای کتابداری به شرکت کنندگان آموزش داده می شود.
پایان پیام/
نظر شما