آی تی به عنوان ابزار توسعه زیرساخت باید فرهنگ عمومی شود / صرف سالانه بیش از ۶۰۰ میلیارد تومان هزینه مکالمه

خبرگزاری شبستان: استاندار مازندران با اشاره به اینکه در مازندران سالانه بیش از ۶۰۰ میلیارد تومان برای هزینه مکالمه تلفن‌ها صرف می‌شود، گفت: آی تی به عنوان ابزار توسعه زیرساخت استان باید به یک فرهنگ عمومی بدل شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از ساری، ربیع فلاح‌جلودار، استاندار مازندران امروز(20بهمن) در جلسه شورای اداری استان مازندران که با حضور وزیر ارتباطات و  فناوری اطلاعات ‌در مدیریت برنامه ریزی این استان برگزار شد، با بیان اینکه اتحاد و همدلی بزرگترین دستاورد دیار علویان است، اظهار داشت: مازندران ظرفیت مناسبی در زمینه ‌های کشاورزی، گردشگری و و فراتر از آی تی را دارد و این فناوری می‌تواند زمینه توسعه این بخش‌ها را فراهم کند.

 

وی با اشاره به اینکه مشکل تامین زیرساخت آی‌تی در استان مرتفع شده است، گفت: نصب بیش از 900 بی‌تی‌اس نشان از توسعه فناوری در این استان است،

 

فلاح با بیان اینکه یکهزار و 700روستای مازندران دارای پهنای باند وسیع هستند، یادآورشد: آخرین روستای زیر 20خانوار این استان در دهه فجر امسال برق دار شد.

 

وی با بیان اینکه آی تی به عنوان ابزار توسعه زیرساخت استان باید به یک فرهنگ عمومی بدل شود، گفت:   با توسعه فناوری اطلاعات برنامه برای کاهش بیکاری در استان در دستور کار قرار می‌گیرد .

 

فلاح با اشاره به اینکه در مازندران سالانه بیش از 600 میلیارد تومان برای هزینه مکالمه تلفن‌ها صرف می‌شود، تصریح کرد: اختصاص بیش از 300 میلیارد تومان در حوزه آی‌تی نشان از فعالیت مناسب در این حوزه است.

 

وی اظهار داشت: مازندران رتبه دوم آی‌سی‌تی کشور را دارد که بیش از 70 مورد رایزنی با مسئولان فناوری اطلاعات در حوزه اشتغال در این زمینه انجام شد.

 

فلاح با اشاره به اینکه 10 طرح اساسی در حوزه فناوری اطلاعات در مازندارن در دستور کار قرار می‌گیرد که نیاز است فرمانداران نسبت به پیگیری آن اقدام کنند، خاطرنشان کرد: با راه‌اندازی خدمات موبایل گاورمنت در استان بسیاری از  خدمات اداری با این فناوری قابل اجرا است.

 

وی با تاکید بر اینکه با توسعه فناوری اطلاعات شاهد کاهش فساد اداری در استان خواهیم بود، گفت: با توسعه خدمات فناوری اطلاعات میزان مراجعه به شهرها نیز کاهش پیدا می‌کند.

 

فلاح از ایجاد شهرک ICT در مازندران خبر داد و گفت: کلاس آموزشی در ارتباط با طرح‌های فناوری اطلاعات در استان تشکیل خواهد شد.

 

حسن خیربانپور، معاون توسعه مدیریت و نیروی انسانی استانداری مازندران با بیان اینکه اجرای دولت الکترونیک و هوشمندسازی اداری یک ضرورت اجتناب ناپذیر است، گفت: برای سرعت عمل، دقت در انجام کارها و سلامت اداری راهی به جزء اجرای دقیق دولت الکترونیک نیست.

 

وی با اشاره به برگزاری شش کارگروه توسعه دولت الکترونیک مازندران با 38مصوبه، افزود: اجرای 78جلسه کارگروه دولت الکترونیک به صورت استانی و شهرستانی با 598مصوبه نشان از اهمیت این حوزه دارد.

 

پایان پیام/

کد خبر 438634

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha