به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، آيت الله سید محمدعلی موسوی جزايری، نماینده ولی فقیه در خوزستان و امام جمعه اهواز، امروز(20 بهمن) برگزار شد، با بیان اینکه در پیروزی انقلاب اسلامی زنان نقش بسزایی ایفا کردند، گفت: در نهضت هایی که قبل از انقلاب به وقوع پیوست زنان هیچ نقشی نداشتند اما در پیروزی انقلاب علی رقم برخی مخالفت ها، امام خمینی(ره) بر حضور بانوان تاکید داشتند.
وی با اشاره به اینکه در راهپیمایی ها به همان تعداد که مردان حضور داشتند زنان نیز بودند، تصریح کرد: در رویدادهایی که برای پیروزی انقلاب اسلامی به وقوع پیوست به ویژه در حادثه میدان ژاله تعداد زیادی از بانوان به شهادت رسیدند و این حادثه موجب اوج گرفتن انقلاب اسلامی و در نهایت پیروزی آن شد.
آیت الله موسوی جزایری، با بیان اینکه در این دهه بت های دیکتاتوری شکسته شد و اکنون ایران محور انقلاب اسلامی و بیداری کشورهای جهان است، تأکید کرد: کشورهای غربی از مردم ایران به سبب ویژگی های عدالت خواهی و پیروی از ولایت فقیه هراس دارند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود، به وضعيت جوی هوای استان در چند روز اخير اشاره كرد و افزود: گرد و غبار در خوزستان وضعیت دشواری را برای مردم استان به وجود آورده که باید راه حلی برای این موضوع پیدا کرد که در این راستا بحث کم آب شدن هورالعظیم، بیابان های خشک عربستان صعودی، اردن و عراق و همچنین مالچ پاشی مطرح است که باید این موار به صورت جدی پیگیری شوند.
الهه موالی زاده، مديركل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان، نیز حضور و نقش زنان در دوران دفاع مقدس و انقلاب را از افتخارات بانوان خوزستانی عنوان کرد و اذعان داشت: به دنیال ایجاد موزه زن و جنگ هستیم که مکان آن توسط سردار شاهواز پور فرمانده سپاه حضرت ولی عصر(عج) خوزستان اهدا شده است.
وی با بیان اینکه مکان این موزه چایخانه ای است که در دوران دفاع مقدس محل پشتیبانی جبهه ها بوده، راه اندازی آن را یکی از اسوه های قهرمانی زنان خوزستانی دانست و تاکید کرد: امروز نیز پارك ويژه بانوان در اهواز جهت شاداب سازی دختران جوان و زنان در مساحت چهار هکتار در بلوار گلستان افتتاح شده است.
مديركل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان، از تشکیل هفت کارگروه جهت «خانواده سالم»، «اشتغال و كارآفرينی»، «توانمندسازی سرپرست خانواده»، «توليد محتواهای آموزشی و پرورشی»، «سلامت و بهداشت»، «ورزش و اوقات فراغت» «بررسی مشكلات زنان عشاير و روستاها» خبر داد.
وی با بیان اینکه این کارگروه ها در يك همگرايی بسيار گسترده و ارتباط مستقيم با همه نهادهای مرتبط با امور خانواده تشکیل شدند و دبيری آنها با اساتيد برجسته دانشگاه و حوزه علميه است، اضافه کرد: آموزش از بزرگترين حركت هايی است كه در توسعه فرهنگ خانواده سالم در كشور و به خصوص استان خوزستان تأثيرگذار است.
وی عنوان کرد: در این راستا برنامه هايی در سه بخش ويژه زنان شاغل، زنان خانه دار و دختران دانش آموز طراحی و برنامه ريزی شده که سلسه مباحثی در مقاطع 6 ماهه تنظيم و در سطح كل استان با همكاری نهادهای مختلف برگزار شود می تواند نقش مؤثری در ايجاد خانواده سالم و شاداب و ارتقای معنويت داشته باشد.
موالی زاده، با بیان اینکه در بخش توانمندسازی زنان سرپرست خانوار، تغيير نگرشی ايجاد كرديم كه به جای نقش حمايتی، نقش توانمندسازی را اجرا كنيم، ادامه داد: همچنین طرح نذر فرهنگی در استان با هدف یاری رساندن به همنوعان و همچنین افزایش توانمندسازی در خانواده های خوزستانی اجرا می شود.
پایان پیام/
نظر شما