مسابقات قرآنی مدهامتان در معرفی بیشتر کانون های مساجد تاثیرگذار است

خبرگزاری شبستان: امام جمعه موقت اهواز، مسابقات قرآنی مدهامتان را نشان دهنده حضور موفق کانون های فرهنگی هنری مساجد دانست و اظهار داشت: برگزاری این مسابقات می تواند در معرفی بیشتر این پایگاه های مهم دینی تاثیرگذار باشد.

حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن حسن زاده، امام جمعه موقت اهواز، با تبریک سی و ششمین فجر انقلاب، به نقش و کارکرد کانون های فرهنگی هنری مساجد اشاره کرد و به خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز گفت: آنچه ما از مساجد داریم و کارکرد و رسالت مساجد از زمان پیامبر اسلام(صلی الله علیه وآله وسلم) است که ایشان مسجد جامع و کاملی بنا کرد که تنها مختص عبادت و اقامه نماز نبود بلکه در کنار آن مباحث علمی، مذاکرات، مسائل اجتماعی و سیاسی، اعزام نبرد به جبهه ها و... انجام می شد.

 

وی با بیان اینکه ما نیز باید برای کارکرد مساجد از پیامبر(صلی الله علیه وآله وسلم) الگو بگیریم، افزود: امروز می بینیم که در مساجد چه اقدامات ارزنده ای صورت می گیرد و به ویژه در خوزستان و اهواز مساجد فعالی را داریم که با کارکردها و فعالیت های فرهنگی و دینی خود جوانان بسیاری را به خود جذب کرده اند.

 

وی با اشاره به اینکه بر استفاده بیشتر از ظرفیت کانون های فرهنگی هنری مساجد تاکید کرد و ادامه داد: کانون های مساجد در کنار سایر پایگاه هایی که در مساجد مستقر هستند، نمونه موفقی تلقی می شوند ولی خوب است که برای تقویت برنامه ها، هماهنگی و همکاری با بخش های مختلف مسجد صورت گیرد.

 

حجت الاسلام والمسلمین حسن زاده، مسابقات قرآنی مدهامتان را نشان دهنده حضور موفق کانون های فرهنگی هنری مساجد دانست و اضافه کرد: کانون های فرهنگی هنری مساجد علی رغم فعالیت های خوبی که دارند، آن طور که باید معرفی نشده اند و برگزاری این مسابقات قرآنی می تواند در معرفی بیشتر این پایگاه های مهم دینی تاثیرگذار باشد.

 

وی با بیان اینکه مساجد ضمانت بسیار خوبی برای حفظ انسان ها از خطرات و انحرافات است، تصریح کرد: برگزاری همایش ها، کنگره ها و فعالیت های علمی، اجتماعی، سیاسی می تواند به افزایش آگاهی های مردم در زمینه های مختلف کمک کند و در حقیقت مسجد یک حضور آگاهانه است و در هیچ کجا نمی توان کاکرد آن را پیدا کرد.

 

امام جمعه موقت اهواز، بر توجه بیشتر به پژوهش های قرآنی تاکید کرد و یاد آور شد: ما در استان و کشور پژوهش های قرآنی بسیار خوبی داریم که می توانیم با کمک و مراجعه به آنها به باطن قرآن پی ببریم اما باید در این زمینه بیشتر تلاش کرد چرا که هر چقدر در باطن قرآن دقیق شویم به آموزه ها و معارف قرآنی دست می یابیم.

 

پایان پیام/

کد خبر 438567

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha