به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، اکبر نیکزاد، معاون امور عمرانی استاندار قزوین در جلسه کارگروه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان بیان داشت: صنایع دستی یک صنعت کاملاً بومی و دارای صرفه اقتصادی است که می تواند نقش زیادی در اشتغال زایی داشته باشد.
وی افزود: قزوین یک استان تاریخی و فرهنگی با جاذبه های گردشگری است که برخورداری از این خصوصیات وظیفه مدیران و مسئولان را برای برنامه ریزی و ایجاد زیرساخت های مناسب برای جذب گردشگران سنگین تر می کند.
معاون امور عمرانی استاندار قزوین با بیان اینکه در بخش صنایع دستی می توان انقلابی در استان ایجاد کرد، تصریح کرد: باید از طریق فرهنگ سازی و ایجاد زمینه های حمایتی مناسب برای محصولات و فرآورده های این صنعت بازاریابی کرد.
معاون امور عمرانی استاندار قزوین افزود: باید به گونه ای در حوزه گردشگری و صنایع دستی سرمایه گذاری و بستر سازی کرد که استان قزوین به پایلوت این موضوع در سطح کشور تبدیل شود.
نیکزاد با اشاره به لزوم کاربردی بودن مطالعات حوزه گردشگری خاطرنشان کرد: نباید بدون نظر کارشناسی نسبت به اجرای پروژه های عمران شهری، گردشگری و خدماتی اقدام کرد و در تخصیص اعتبارات باید دقت لازم صورت بگیرد تا پروژه ها از بازدهی اقتصادی و فرهنگی و اجتماعی برخوردار شوند.
به گزارش روابط عمومی استانداری قزوین، معاون امور عمرانی استاندار قزوین با تأکید بر ضرورت راه اندازی موزه خوشنویسی در استان، بیان داشت: با توجه به انتخاب قزوین به عنوان پایتخت خوشنویسی ایران بجاست که یک مکانی که در خور شان این هنرمندان باشد انتخاب و به عنوان موزه راه اندازی شود تا گردشگران با توانمندی ها و قابلیت های هنر خوشنویسی قزوین بیشتر آشنا شوند.
گفتنی است، در این جلسه پس از بحث و بررسی در خصوص احداث بازارچه صنایع دستی در مرکز استان، تامین زمین برای راه اندازی پنج مرکز آموزش صنایع دستی در شهرستان ها، احداث سه اردوگاه در محدوده شهری 2شهرستان، اختصاص مبلغ 10 میلیارد ریال برای تملک تپه تاریخی خله کوه در تاکستان تصمیم گیری و مصوباتی نیز به تصویب رسید.
پایان پیام/
معاون امور عمرانی استاندار قزوین گفت: از سرمایه گذاری بخش خصوصی در حوزه گردشگری و صنایع دستی حمایت می کنیم.
کد خبر 43829
نظر شما