آمفتامین‌ها، دومین ماده مخدر مصرفی در سطح جهان

خبرگزاری شبستان: نماینده دفتر مقابله با مواد و جرم سازمان ملل متحد در ایران گفت:آمفتامین‌ها، دومین ماده مخدر مصرفی در سطح جهان است.

به گزارش خبرنگار شبستان، آقای لیک بونوات، نماینده دفتر مقابله با مواد و جرم سازمان ملل متحد در ایران امروز در نشست مشورتی و آموزشی منطقه ای مدیریت مصرف مواد شبه آمفتامین گفت: این نشست ها رفتار جامعه مدنی را در استفاده از آمفتامین ها نشان می دهد. استفاده از مواد مخدر موضوعی است که بدو جامعه را تحت تاثیر قرار می دهد و ورود ان جی اوها به این موضوع بسیار مهم و ضروری است چون هم در سطح منطقه و هم در سطح جهانی اثرگذار می باشد.

 

وی اظهار کرد: از وقتی که در سال 1999 دفتر UNODC در ایران کار خود را آغاز کرد همکاری خوبی با دولت ایران داشتيم و جهت فعال کردن و ساماندهی سازمان‌های مردم‌نهاد، از ایران و سازمان بهزیستی تشکر می‌کنم.

 

وی با بیان اینکه از مواد مشابه آمفتامین رقم مشخصی نداریم، تصریح کرد: افزایش مصرف این مواد بسیار زیاد و جدی است در واقع دومین مواد مصرفی مواد مخدر در جهان به شمار می رود.

 

نماینده دفتر مقابله با مواد و جرم سازمان ملل در ایران تصریح کرد: نشست امروز با هدف ارایه آموزش به کشورهای منطقه در زمینه مبارزه با مواد شبه آمفتامین برگزار شده است و امیدواریم شاهد اثرات خوبی در این کارگاه ها باشیم.

 

وی با بیان اینکه ما از جمهوری اسلامی ایران برای درگیرکردن ان جی اوها و فعال کردن آنها تشکر می کنیم، خاطرنشان کرد: سازمان بهزیستی کشور در مبارزه با کاهش تقاضای مواد مخدر کمک فراوانی کرده است.

 

وی ادامه داد: حضور مسئولان نظام جمهوری اسلامی ایران در این نشست نشان می دهد حساسیت، تعهد و عکس العمل این دولت به مبارزه با مواد مخدر چقدر است.

 

وی با اشاره به راه اندازی شبکه آدنا در سال 2014 اظهار داشت: آدنا شبکه ای از ان جی اوها است که در آسیای مرکزی و آسیای جنوب شرقی فعال است و هدف آن ساختن شبکه ای برای تقویت برنامه هایی جهت مبارزه با مواد مخدر در سطح جهان است.

 

همچنین اسبورن هورنبرگ، رییس کمیته سازمان های غیردولتی وین در این نشست گفت: نقش ما این است که اقدامات سازمان های غیردولتی را در راستای مبارزه با مواد مخدر تسهیل کنیم.

 

وی ادامه داد: ما به عنوان سازمان های غیردولتی قادر هستیم تجربیات دست اولی را در مبارزه با مواد مخدر ارایه دهیم تا سهمی در این فرآیند داشته باشیم.

 

وی با بیان اینکه سلامت انسان نقطه مهمی در زندگی افراد می باشد، افزود: هدف ما حفاظت از سلامت انسان و بهزیستی جامعه است.

 

وی گفت: از اهداف دیگر ما این است که ان جی اوهای بین المللی را بیشتر درگیر مبارزه با مواد مخدر و روانگردان ها بکنیم،

 

وي با اشاره به افزايش تعداد و فعاليت NGOها در حوزه‌هاي كاهش آسيب از جمله اعتياد به مواد مخدر گفت: در اينصورت با كمك اين مراكز برنامه‌های منطقه‌ای را در حوزه كاهش تقاضا خواهيم داشت و مي‌توانيم مدل‌هایی را در اين خصوص در سطح جهانی ارائه دهيم. چرا که معتقدیم همکاری سازمان‌ها در این مسئله بسیار مهم است. ما متعهد هستیم که بايد جامعیت و توازن از سوي سازمان‌های بین‌المللی به این موضوع وارد شود.
 

 

پایان پیام/

کد خبر 438232

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha