اهمیت تربیت دینی از منظر دین اسلام/خانواده در تربیت دینی کودک نقش به سزائی دارد

خبرگزاری شبستان: متاسفانه امروز شاهد کم رنگ شدن اعتقاد به مسائل دینی و مذهبی در نسل جوان هستیم و این موضوع اهمیت تربیت دینی در کودکان را نشان می دهد.

نرگس هادیان، رئیس فرهنگسرای آیه سازمان فرهنگی، تفریحی شهرداری اصفهان به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اصفهان گفت: تربیت دینی در دین مبین اسلام از اهمیت خاصی برخوردار است و در این میان نقش والدین و اعتقاد آنها به مسائل دینی بسیار مهم است.

 

وی با بیان اینکه  خانواده اولین مأمن و جایگاهی‌ است که گوهر وجودی انسان در آن شکل می‌گیرد، افزود: والدین به‌عنوان ارکان اصلی خانواده، نقشی اثرگذار و مهم در شکل‌دهی فطرت و سرشت پاک و بالفعل کردن صفات بالقوه مثبت فرزندان دارند.

 

هادیان گفت: والدین باید پیش از سن تکلیف، کودکان را با اعمال و تکالیف عبادی، فلسفه و فواید اعمال عبادی متناسب با دوره کودکی آشنا سازند.

 

وی، بر اهمیت نقش آموزش و پرورش نیز در این حوزه تاکید کرد و گفت: والدین و معلمان باید در کنار هم در راستای تربیت دینی کودک تلاش کنند چرا که با تربیت دینی کودک، او در مسیر صحیح زندگی قرار گرفته و از تخطی و اشتباه تا اندازه زیادی دور می شود.

 

رئیس فرهنگسرای آیه سازمان فرهنگی، تفریحی شهرداری اصفهان گفت: برای تربیت دینی کودک باید اول از خودمان شروع کنیم و با تقویت آموزه های دینی و معنوی در خانواده، فرزندان خود را به نماز اول وقت، کارهای خوب و پرهیز از گناه دعوت کنیم چرا که در حوزه تربیت دینی، خانواده در درجه اول الگوی فرزند است.

 

هادیان تصریح کرد: با توجه به اهمیت تربیت دینی کودکان و اهمیت تربیت دینی در اسلام، این فرهنگسرا، دوره آموزشی تربیت دینی کودک را برگزار می کند.

 

وی در پایان گفت: سستی اعتقادات در دوران بزرگسالی به عدم تقید والدین به مسائل دینی و اعتقادی و عدم آگاهی افراد از اهمیت و فلسفه عبادات برمی گردد و از این رو باید به تربیت دینی کودک به صورت ویژه توجه شود.

 

پایان پیام/

کد خبر 438000

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha