به گزارش خبرگزاری شبستان از گرگان و به نقل از روابط عمومی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، فائزه عبداللهی، مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری گلستان در جلسه شورای قشرو کارگروه زن و خانواده با موضوع زن- انقلاب اسلامی و هویت بازیافته در سیره نبوی در جمع زنان فرهیخته و نخبه بسیجی به مناسبت دهه فجر، اذعان داشت: کسانی که در انقلاب حضور داشتند زمانی می توانند بگویند نقش آفرینی داشتیم که تاثیرگذاری برای همه جوامع بخصوص جامعه زنان داشته باشند.
وی خاطر نشان کرد: زنان فرهیخته در ایام دهه فجر باید حضور موثر زنان را در دهه های مختلف ارزیابی کنند و در ارتباط با آن تدبیر شود.
عبداللهی ادامه داد: زنان چه در عرصه انقلاب و چه در آن زمان که همسرانشان در زندان های رژیم شاهنشاهی بودند از عهده مسئولیتهای اجتماعی و سرپرستی خانواده به بهترین نحو بر آمدند.
مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری گلستان خاطرنشان کرد: زنان تاثیرگذار با مطالعه تاریخ انقلاب رسالت انتقال آن به نسل های بعد را کامل کنند چراکه زن و مرد به پیروی از بنیانگذار انقلاب اسلامی با ایستادگی و فدا کردن جان خود این انقلاب را به پیروزی رساندند.
تاریخ معاصر ایران شاهد گویایی بر حضور همه جانبه و فعالانه زن مسلمان ایرانی است
عبداللهی، مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری گلستان در همایش تجلیل از نقش زن در انقلاب در روستای مهتر کلاته شهرستان کردکوی نیز گفت: تاریخ معاصر ایران شاهد گویایی بر حضور همه جانبه و فعالانه زن مسلمان ایرانی است.
وی افزود: با نگاهی به شکل گیری نهضت مشروطه هر جا اعتراض و نارضایتی عموم مردم به صورت تظاهرات رخ می داد زنان حاضر بودند و دلیرانه از حقوق مردم جامعه دفاع می کردند.
رئیس کمیته زنان و خانواده ستاد دهه فجر گلستان، با بیان اینکه زنان همواره برای دفاع از ارزش های دین و تقویت روحیه مردان دوشادوش آنان بودند، گفت: مشارکت مردم در نهضت های ملی و اسلامی غیر قابل انکار است.
عبداللهی طی سخنانی یادآور شد: دولتمردان قبل از انقلاب می دانستند که زنان با قیام خود مردان را به میدان می کشانند و تلاش می کردند تا با نقشه های خود زنان را از میادین مبارزه دور کنند لذا تلاش بسیاری برای به انحراف کشاندن و مصرفی نمودن بانوان داشتند.
وی افزود: نقطه آغازین این حرکت ها کشف حجاب رضاخان بود که زنان مسلمان از این امر استقبال نکردند اما رژیم پهلوی به روشهای مختلف برای پیشبرد اهداف خود متوسل شدو باشعارهای تجددگرایی و آزادی زن به نفی ارزشها و سنت های حاکم بر جامعه پرداخت و تلاش کرد تا زمینه حضور زنان را به عنوان ابزار تبلیغاتی و نیروی کار ارزان فراهم آورد.
عبداللهی اضافه کرد: رضا خان می خواست با شعار تجدد گرایی و پیشرفت، زنان را در دام خود فراموشی و بعد خدا فراموشی گرفتار کند.
مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری گلستان اذعان داشت: ما در پیروزی انقلاب شاهد حضور بی نظیر زنان شیردل با اطفال در آغوش کشیده بودیم که در برابر مسلسل ها و تانک های رژیم پهلوی می ایستادند. زنانی که بر علیه کشف حجاب دست به انجام تظاهرات عظیم زدندو خواستار آزادبودن در رفتار بر اساس اسلام و مبانی دینی بودند.
وی تصریح کرد: همت و فداکاری زنان و کارآمدبودن ایشان, ایستادگی در مقابل ستم، تحمل رنج ها و مصائب با وجود از دست دادن فرزند، شوهر، برادر و وجود نور قرآن واسلام درقلوب آنها دلالت می کند و ایشان را در ردیف زنان بزرگ صدر اسلام قرار می دهد.
پایان پیام/
نظر شما