خبرگزاری شبستان: سلامت انسان به عنوان محور تعالی جامعه و سلامت عموم مردم یکی از اساسیترین مبانی توسعه پایدار و رشد تکامل اجتماعی است.
یکی از اساسیترین راههای رسیدن به سلامتی آشنایی با مفهوم سلامت است. مفهوم سلامت دارای ابعاد گستردهای است و از دیدگاه سازمان بهداشت جهانی سلامت عبارت از برخورداری از آسایش کامل جسمی، روانی و معنوی است. از آن جایی که دین مبین اسلام با جامعیت نگاه انسان به سلامت جسمی و روحی مینگرد و انسان را مهم و گرامی دانسته و با عنایت به اینکه مساجد اولین پایگاه فرهنگی و تاریخی در اسلام است، میتوانند با استفاده از ظرفیت کانونهای تخصصی به کانونهایی برای توسعه آموزش سلامت و مفاهیم آن در ابعاد مختلف بپردازند.
حجتالاسلام علی ملانوری، مدیر کل کانونهای تخصصی مساجد کشور از تأسیس کانونهای تخصصی سلامت خبر داد و به خبرنگار شبستان گفت: دفتر کانونهای تخصصی از ابتدای سال جاری با تعاملات سازنده ای که با وزارت بهداشت و درمان پزشکی برقرار کرد تشکیل کانونهای تخصصی سلامت را در دستور کار خود قرار داد.
وی افزود: کانونهای تخصصی سلامت کانونهایی هستند که در کنار فعالیتهای عمومی خود به منظور تأمین افزایش آگاهی، بینش، دانش و مهارت سلامت در ابعاد مختلف آن تشکیل و راهاندازی میشوند.
مدیر کل کانونهای تخصصی مساجد سراسر کشور با اشاره به برنامههای کانونهای تخصصی سلامت بیان کرد: آموزش مفاهیم سلامت و تربیت مربی سلامت با استفاده از محتواهای آموزشی و با استفاده از اساتید مورد نیاز و مورد تأیید وزارت درمان و آموزش پزشکی، ارتقای سطح بهداشت عمومی مساجد، برگزاری دورههای آموزش مجازی و تولید نشر تخصصی سلامت از مهمترین برنامه های کانون های تخصصی سلامت هستند.
وی خاطرنشان کرد: کانونهای تخصصی سلامت در فاز اول در نیمی از استانها با همکاری دانشگاه علوم پزشکی در هر استان تشکیل میشوند.
پایان پیام/
نظر شما