ترویج تفکرات افراطی بین مسلمانان توطئه استکبار جهانی است

خبرگزاری شبستان: رئیس پژوهشگاه مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت: ترویج تفکرات افراطی بین شیعه و سنی یکی از توطئه‌های استکبار جهانی به ویژه انگلیس است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، حجت‌الاسلام و المسلمین محمدحسین مختاری صبح امروز (15 بهمن) در مراسم امضاء تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک آموزش و پژوهشی میان دانشگاه و پژوهشکده مطالعات تقریبی وابسته به مجمع جهانی تقریب مذاهب اظهار داشت: یکی از اهداف مجموعه دانشگاه بیرجند، بین‌المللی‌سازی این دانشگاه است که یک خبر امیدبخش است که دانشگاه‌های ما در راستای بین‌المللی‌سازی خود اقدام می‌کنند و در بحث پژوهش و آموزش بین‌المللی نیز دانشگاه‌‌ها وارد می‌شوند و این در راستای فعالیت پژوهشگاه مجمع جهانی تقریب مذاهب که کاری صددرصد بین‌الملی است قرار دارد.

 

وی با اشاره به اینکه پژوهشگران ما فرهیختگان، دانشگاهیان و اساتید هستند، گفت: این افراد باید بدانند که 90 درصد عقاید و باورهای مسلمانان مشترک است و این نیز از وظایف پژوهشگاه تقریب مذاهب است که این شفاف‌سازی را انجام دهد.

 

رئیس پژوهشگاه مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با بیان اینکه پژوهشکده‌ای را تحت عنوان فقه و حکومت اسلامی تاسیس کرده‌ایم که گروهی مجرب و تحصیل کرده را برای فعالیت در این راستا جذب کرده‌ایم، افزود: یکی از فعالیت‌های پژوهشگاه تقریب مذاهب، انجام مطالعات همه‌جانبه در تمام عرصه‌های دینی به صورت تقریبی است.

 

وی با اشاره به اینکه در دانشگاه بیرجند نیز ظرفیت آن وجود دارد که از مهارت‌هایی که در این دانشگاه وجود دارد در سطح بین‌‌الملل استفاده شود، تصریح کرد: از جمله ظرفیت‌‌های این دانشگاه وجود فضا و افراد فرهیخته است و ما با آگاهی از این ظرفیت، تصمیم به امضا تفاهم‌نامه همکاری مشترک آموزش و پژوهش میان دانشگاه بیرجند و پژوهشکده مطالعات تقریبی وابسته به مجمع جهانی تقریب مذاهب گرفتیم.

 

رئیس پژوهشگاه مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت: یکی از دیگر ظرفیت‌‌های خراسان جنوبی موقعیت جغرافیایی آن است که می‌توان در افغانستان و پاکستان نیز اقداماتی را در راستای تقریب مذاهب انجام داد.

 

محمدرضا گلرو، معاون برنامه‌ریزی و اجرایی تقریب مذاهب نیز در این جلسه با اشاره به اینکه دانشگاه بیرجند همکاری همه جانبه را در زمینه تقریب مذاهب داشته است، یادآور شد: این همکاری در سایر نقاط کشور متفاوت بوده و این مسئولیت ما را سنگین‌تر می‌کند.

 

وی با اشاره به اینکه حوزه اصلی عملکرد تقریب مذاهب حوزه بین‌المللی است، تصریح کرد: بیشتر فعالیت‌های تقریب مذاهب در داخل با هدف عرضه به خارج از کشور طراحی و اجرا می‌شود.

 

معاون برنامه‌ریزی و اجرایی تقریب مذاهب با اشاره به فعالیت مدیران بخش‌‌های دولتی در زمینه تقریب مذاهب، گفت: برای ورود به بحث پژوهشگاه باید دوره‌های پژوهش‌محور را برای جذب دانشجو از خارج کشور را داشته باشیم.

 

گلرو افزود: در کشور ما 13 استان را به عنوان استان‌های هدف در بحش تقریب مذاهب انتخاب شده که در تقریب مذاهب باید در سند آمایش سرزمین این استان‌ها محور توسعه قرار گیرد.

 

وی خاطرنشان کرد: در بحث آمایش سرزمین باید به سمتی برویم که بخش زیادی از دغدغه‌های آمایش سرزمین، تقریب مذاهب باشد و در این موضوع مایل هستیم که خراسان جنوبی که سند آمایش سرزمین آن در حال انجام است تقریب مذاهب در آن مورد توجه قرار گیرد و به عنوان سند نمونه در زمینه تقریب مذاهب مطرح شود.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 437097

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha