به گزارش خبرنگار سینمایی شبستان، ایوبی بعدازظهر به برج میلاد آمد و از بخش های مختلف جشنواره بازدید کرد و نماز جماعت را بجا آورد و پس از آن به تماشای فیلم سینمایی «شکاف» به کارگردانی کیارش اسدی زاده نشست. رسول صادقی، مدیر روابط عمومی سازمان سینمایی نیز وی را در این بازدید همراهی می کرد.
ایوبی همچنین پس از اتمام اکران این فیلم سینمایی، به نشست خبری «شکاف» رفت. وی پس از آن در جمع خبرنگاران حاضر شد و به سوالات آنها پاسخ داد. ایوبی در جمع خبرنگاران از اکران فیلم سینمایی «حضرت محمد (ص)» به زودی زود خبر داد و همچنین فیلم های جشنواره را امیدبخش سالی خوب برای سینمای ایران ارزیابی کرد.
یکی دیگر از حاشیه های روز سوم، حضور کمال تبریزی و رضا میرکریمی در کنار هم بود که بسیار توسط عکاسان سوژه قرار گرفتند.
روز سوم جشنواره در برج میلاد در سانس اول فیلم سینمایی «مرگ ماهی» سیدروح الله حجازی به روی پرده رفت که با استقبال زیاد اهالی رسانه و هنرمندان روبرو شد تا جایی که تمام صندلی های سالن پایین و بیشتر صندلی های بالکن پر شدند، اما این در حالی بود که این فیلم نتوانست نظرهای زیادی را به خود جلب کند. روح الله حجازی در نشست خبری «مرگ ماهی» این فیلم را به علی حاتمی و رسول ملاقلی پور تقدیم کرد و این گونه بود که تا حدودی از تیرهای منتقدان به دور ماند!
یکی از نکات جالب توجه نشست خبری فیلم «مرگ ماهی» حضور تعداد زیادی از عوامل فیلم بود که صندلی روی صحنه برای آنها به اندازه نبود و همین امر سبب شد که تعدادی از بازیگران جای خودشان را با بقیه عوامل تعویض کنند.
سانس بعدی کاخ جشنواره که اختصاص به فیلم های سینمای مستند و حقیقت دارد، شاهد حضور تعداد زیادی از مخاطبان برای تماشای فیلم «بختک» محمد کارت بود. این فیلم یکی از فیلم های برگزیده جشنواره سینما حقیقت است و در این روز نیز با استقبال خوبی روبرو شد.
«احتمال باران اسیدی» اولین کار بلند سینمایی بهتاش صناعیها، در ابتدا مخاطب را خسته کرد، اما کمی بعد موتورش به راه افتاد و توانست نظرها را به خود جلب کند.
فیلم بعدی «آفتاب و تگرگ» به کارگردانی رضا کریمی بود که تم دفاع مقدسی داشت و موضوع عاشقانهای را در بر داشت. از همان ابتدای فیلم و زمانی که قرار شد کاراکتر یحیی، عهده دار مسئولیت خانواده استاد خود شود، نظرها به سمت داستان داش آکل جلب شد. در پایان فیلم و در تیتراژ، درونمایه این فیلم را بر اساس داستان داش آکل صادق هدایت ذکر شد.
اما در نشست خبری این فیلم، رضا کریمی قائله را ختم کرد و گفت که تنها از دورنمایه آن استفاده کرده و سعی داشته که از داستان آن دور شود.
جنجالی ترین فیلم سینمایی روز سوم، «شکاف» بود که در حالی نمایش داده شد که تمام صندلی های بالکن و سالن اصلی برج میلاد پر شده بود و تعدادی زیادی هم روی پله های سالن نشسته بودند. کیارش اسدی زاده به زعم بسیاری از کارشناسان و منتقدان توانسته بود دغدغه ای مهم را در قالب سینمایی به روی پرده نمایش دهد، اما ریتم کند فیلم تا حدودی نفس تماشاگران را برید.
نکته جالب توجه نشست خبری این فیلم، حضور حجت الله ایوبی بود. همچنین امیرکیان نجف زاده، فرزند کامران نجف زاده خبرنگار نیز که در این فیلم ایفای نقش می کرد، نیز حضور داشت که از طرف عکاسان بسیار مورد توجه واقع شد.
سینایی در نشست خبری فیلمش گفت که در آثار متفاوت خود سعی دارد زیبایی ها و مکان های دیدنی ناشناخته ایران را به تصویر بکشد و از فیلمسازان هم این تقاضا را کرد که به این نقاط توجه کنند و فقط در آپارتمان ها فیلم نسازند.
پایان پیام/
نظر شما