به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ در این نشست مشورتي و آموزشی نمایندگانی از دستگاههای دولتی مرتبط با موضوع كاهش آسيب مواد و تعدادی از فعالان سازمانهای مردم نهاد کشورهای افغانستان، ایران، ترکمنستان، پاکستان، ازبکستان، تاجیکستان، قرقیزستان و قزاقستان و برخي از اعضای شبکه ان جی اوهای وین VNGOC حضور خواهند داشت.
در جلسه افتتاحیه این مراسم، مقاماتی از سازمانهای بینالمللی و ايران همچون دكتر عليرضا جزيني قائم مقام دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر، دكتر همايون هاشمي رييس سازمان بهزیستی، ليك بونوات نماينده دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل (UNODC) و عباس ديلميزاده رييس شبکه ADNA در این مراسم سخنرانی خواهند کرد.
هدف از برگزاری این کارگاه، آموزش کارشناسان دولتی و سازمانهای مردمنهاد کشورهای عضو شبکه ADNA است و به شرکتکنندگان در این کارگاه، آموزشهایی در زمینه درمان و بازتوانی مصرفکنندگان محرکهای شبه آمفتامین ارائه خواهد شد. بررسی اجمالی محرکهای شبه آمفتامینی: تاریخچه اثرات، مشکلات و آسیبها؛ ملاحظات کلی در مورد بیماران محرکهای شبه آمفتامین؛ برنامههای ارتقا توزیع کاندوم از جمله موضوعاتی است که در این کارگاه آموزشی به آن پرداخته میشود.
بعد از برگزاری این کارگاه آموزشی انتظار میرود شرکتکنندگان اطلاعات پایه برای آغاز ارائه خدمات کاهش آسیب محرکهای شبه آمفتامینی را در کشورشان کسب کرده باشند. این کارگاهها به زبانهای فارسی، انگلیسی و روسی انجام خواهد شد.
برگزاری نشست مشورتی بخشی از برنامههای این کارگاه میباشد که در آن شرکت کنندگان راه حلهای اجرای برنامههای کاهش آسیب را در منطقه بررسی خواهند کرد و در آن اعضای هیات مدیره شبکه ADNA در مورد برنامههای سال آینده شبکه و همچنین راهکارهایی برای کاهش آسیب محرکهای شبه آمفتامینی در منطقه به گفتوگو و تبادلنظر خواهند پرداخت.
این رویداد بهطور مشترک توسط شبکه سازمانهای مردمنهاد آسیایی در حوزه کاهش تقاضای مواد و کاهش آسیب (ADNA)، ستاد مبارزه با مواد مخدر، سازمان بهزیستی جمهوری اسلامی ایران و دفتر مقابله با مواد و جرم سازمان ملل متحد(UNODC) حمایت میشود.
پایان پیام/
نظر شما