به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند و به نقل از روابط عمومی ستاد احیای امر به معروف ونهی از منکر خراسان جنوبی، یعقوبعلی نظری در جلسه شورای معاونین ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر خراسان جنوبی از برگزاری جلسه شورای معاونین طی هفته جاری در طبس خبر داد و افزود: چهارشنبه هفته جاری معاونین ستاد با حضور در شهرستان طبس جلسات تخصصی را در حوزههای مختلف برای بررسی و پیشبرد برنامه های ستاد برگزار میکند.
نظری در ادامه افزود: باید همه کمک کنیم تا اگر موانعی جلوی راه برنامههای ستاد وجود دارد، برداشته شود.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان جنوبی با بیان اینکه باید از ظرفیتهای موجود نهایت استفاده را کرد، اظهار داشت: یکی از مهمترین اقدامات بومیسازی برنامههای ستاد بر اساس نوع آداب، فرهنگ و موقعیت شهرستانها و استان است.
وی افزود: برخی از برنامههای پیشنهادی، به نظر میآید برای همه شهرستانها کارایی لازم را نداشته باشد.
نظری با بیان اینکه برگزاری نماز اول وقت در بازار ارزش اجتماعی دارد، گفت: باید برپایی نماز اول وقت به صورت حرکتی مردمی در بازار باشد.
دبیرستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان جنوبی با تأکید بر اینکه در مباحث مربوط به امر به معروف و نهی از منکر باید گفتمان سازی کرد، خاطرنشان ساخت: ائمه جمعه، امام جماعت مساجد و دیگر کسانی که تریبونی به دست دارند باید فریضه مهم امر به معروف و نهی از منکر را تشریح و تبیین کنند.
محمد حسینی، معاون سیاسی و امنیتی استاندار خراسان جنوبی در این نشست ضمن تأکید بر اهمیت جایگاه امر به معروف و نهی از منکر بیان داشت: توجه به برگزاری نماز اول و همچنین برنامههای ستاد امر به معروف و نهی از منکر از اهمیت بالایی برخوردار است.
سید محمد محمودی، معاون ادارات و سازمانهای ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان نیز در این جلسه با تأکید بر اینکه بخشی از برنامههای ابلاغی ستاد کشور باید به شکل بومی پیاده سازی و اجرایی شود، اظهار داشت: در حال حاضر شورای ستاد امر به معروف و نهی از منکر در تمامی ادارات و دستگاههای اجرایی استان تشکیل شده است.
علی رضایی، معاون برنامهریزی ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان جنوبی نیز در ادامه این جلسه با بیان اینکه پشتیبانی از ستاد همواره در دستور کار بوده است، یادآور شد: ستاد امر به معروف و نهی از منکر تنها مربوط به یک دستگاه نیست و تمامی سازمان و ادارات باید همراهی و همکاری لازم را با این مرکز داشته باشند.
وی در بخشی دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه بازاریان معلمان اخلاق هستند، یادآور شد: موضوع برگزاری نماز اول وقت در بازار بسیار حائز اهمیت و تأثیرگذار بر مردم است.
محمد مطهریفر، معاون فرهنگی ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان جنوبی با اشاره به برگزاری جلسه شورای معاونین ستاد با روسای دانشگاههای استان در سهماه سوم سال جاری اظهارکرد: روسای دانشگاههای باید ضمن پیگیری برنامههای مصوب ستاد امر به معروف و نهی از منکر در دانشگاه، گزارشی از عملکرد این برنامهها ارائه کنند.
وی در ادامه افزود: برنامههای فرهنگی مناسبی براساس فضای فرهنگی استان تدوین شده که بهزودی پیادهسازی و اجرا میشود.
حجتالاسلام کاظم لطفیان، معاون امور تشکلهای ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان جنوبی در این جلسه طی گزارشی از برگزاری جلسه آموزشی و تبیین این معاون در بخش اصناف خبر داد و یادآور شد: در حال حاضر در خواستهای زیادی ازسوی اصناف برای برگزاری این جلسات وجود دارد که میطلبد از سوی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان نیز زمینه و مساعدت لازم در اجرای برنامههای صورت بگیرد.
وی در ادامه به برگزاری جلسه آموزشی ویژه پیرایشگران زن در مرکز استان اشاره کرد و افزود: بعد از برگزاری این جلسه گزارشهای خوبی از تغییر فضای کاری این صنف رسیده که نشأت گرفته از تبیین درست جایگاه امر به معروف و نهی از منکر بوده است.
مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی در بخشی دیگری به حوزه سمنها و سازمانهای مردم نهاد اشاره کرد ویادآور شد: باید از ظرفیت سمنها و سازمانهای مردم نهاد برای موضوعات امر به معروف و نهی از منکر بهویژه تذکر لسانی استفاده کرد.
غلامرضا نصرتی، معاون امور حقوقی ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان جنوبی نیز ضمن ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در بخش قضایی و انتظامی اظهار داشت: در بخش مدیریتهای قضایی و انتظامی هیچ مشکلی وجود ندارد و برنامههای آموزشی مناسبی در این حوزه تاکنون اجرای شده و در آینده نیز در دستور کار قرار دارد.
محمود مقامی، مدیر روابط عمومی ستاد امر به معروف ونهی از منکر خراسان جنوبی در این جلسه از با ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته در حوزه روابط عمومی و اطلاع رسانی اظهار کرد: طی شش ماهه دوم سال جاری جلسات متعددی با روابط عمومی ادارات استان، اصحاب رسانه و همچنین بسیج رسانه استان برگزار شد و امسال با مساعدت ستاد امر به معروف و نهی از منکر آیین تجلیل از فعالان حوزه رسانه ای استان برگزار شد که حرکتی بسیار تأثیرگذار در حوزه رسانه بود.
وی افزود: طی برنامههای هماهنگ با معاونت امور ادارات و سازمانهای ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان قرار است، مجموعه خبرنگاران رسانهها طی بازدید از ادارات به بررسی مهمترین معروف دستگاهها بپردازند و در کنار این بازدید با برنامههای دستگاههای اجرایی برای تبیین جایگاه امر به معروف و نهی از منکر آشنا شوند.
سید هادی موسویزاهد، جانشین دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان جنوبی نیز خواستار پشتیبانی برنامههای فرهنگی و اجرایی ستاد در استان شد و تأکید کرد: امروز درخواستها و انتظارات فراوانی از ستاد وجود دارد که میطلبد در موضوع پشتیبانی ستاد نگاه ویژهای صورت بگیرد.
وی در ادامه از دستاندرکاران برگزاری یادواره شهدای امر به معروف و نهی از منکر فردوس تقدیر کرد و اظهار داشت: برنامههای خوبی در این یادواره برگزار شد که میبایست از این حرکتهای فرهنگی حمایتهای لازم صورت بگیرد.
پایان پیام/
نظر شما