مدرک گرایی یکی از علل جذب نشدن افراد به بازار کار

خبرگزاری شبستان: عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی گفت: امروزه افراد بیشتر مدرک گرا شده اند و تنها معلومات تئوری دارند لذا جذب بازار کار به دلیل عدم مهارت آموزی نمی شوند.

قاسم جعفری، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان درباره نهادینه کردن کارآفرینی و ارتباط صنعت با دانشگاه گفت: دانش نظری و بازار کار باید مکمل هم باشند.

 

وی افزود: کار باید مبتنی بر دانش، اندیشه و خلاقیت باشد، پیش نیاز هر کاری دانش و مهارت آموزی است.

 

جعفری با بیان اینکه علوم انسانی در سبک زندگی مردم تأثیرگذار است، تصریح کرد: علوم انسانی در فکر، اندیشه و تکنولوژی و تغییر رفتار و سبک زندگی نقش زیادی دارد که مورد غفلت دانشگاه ها قرار گرفته است.

 

عضو کمیسیون آموزش مجلس بیان کرد: مراکز صنعتی به دانشگاه ها اعتماد ندارند چرا که دانشجویان تنها معلومات نظری دارند اما معلومات مهارتی را فرا نگرفته اند، در نهایت در بخش صنعت و بازار کار قرار می گیرند به دلیل عدم مهارت آموزی نمی توانند جذب بازار کار شوند.

 

وی با بیان اینکه فرهنگ کار در کشور وجود ندارد، اظهار کرد: باید تغییر جدی در نگاه فرهنگی در بحث کار داشته باشیم چرا که همه کارها پشت میزی نیست و همچنین اساسی ترین عنصر را بودجه نبینیم.

 

وی ادامه داد: باید نقشه راه، فکر و اندیشه برای تغییر نگاه نسبت به فرهنگ کار وجود داشته باشد تا کارآفرینی در کشور نهادینه شود.

 

وی تاکید کرد: رشته های کاربردی و بین رشته ای باید تقویت شوند و دانشگاه ها بر اساس سند آمایش حرکت کنند.

 

وی با انتقاد از مدرک گرایی دانشجویان اظهار کرد: امسال دانشگاه آزاد اسلامی 12 تا 18 هزار دانشجوی دکترا گرفته است اما در مقابل اساتید به این اندازه پذیرش دانشجو ندارد و این نشان می دهد بیشتر نگاه اقتصادی به جای دانش محوری برای مسئولان این دانشگاه وجود داشته است که این مسئله خطرناک است.

 

پایان پیام/

کد خبر 436682

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha