ارشاد استعدادی، مدیرکل کتابخانه های عمومی استان همدان با بیان این مطلب به خبرنگار شبستان گفت: مراسم کشوری نقد کتاب"من زنده ام" با حضور نویسنده کتاب خانم معصومه آباد با موضوع خاطرات چهار ساله ای اسارت وی در زندان های رژیم بعث صدام برگزار می شود.
وی با بیان اینکه این مراسم عصر روز پنجشنبه (16 بهن) در خانه معلم همدان برگزار می شود، افزود: ترویج فرهنگ کتابخوانی و شناساندن انقلاب و ارزش های آن به نسل های جوان از اهداف این برنامه است.
معرفی کتاب خواندنی «من زندهام»
کتابی که رهبر انقلاب آن را دو روزه خواندند/ روایت چهار سال اسارت یک دختر هفده ساله ایرانی در عراق
کتابهای زیادی هستند که حال و هوای دفاع مقدس را زنده میکنند، همانطور که تعداد قابل توجهی کتاب، به نقش زنان در دفاع مقدس میپردازند مانند «دا»، «خاطرات ایران»، «از چندهلا تا جنگ» و... . از میان این کتابها برخی هم به زندانها و اردوگاههای عراق سرک کشیدهاند تا روایتگر، حال روز اسرای ایرانی در دوران سخت اسارت باشند که کتاب «پایی که جاماند» معروفترین آنهاست.
«معصومه آباد» وقتی در میان بهت و ناباوری توسط نیروهای عراقی که از کارون رد شده بودند، اسیر میشود تنها هفده سال داشته است. آن دختر نوجوان در روزهای ابتدایی حمله عراق تعدادی از ایتام جنگ زده را برده بود شیراز تا از صحنه جنگ دور کند و هنگام برگشتن ناگهان اسیر میشود؛ اسارتی که اگرچه فکر میکرده به زودی تمام خواهد شد اما چهار سال طول میکشد.
به هر حال «من زندهام» حتما یکی از کتابها مهم تاریخ دفاع مقدس ماست چراکه بخشی را روایت میکند که شاید حتی تصورش هم ممکن نباشد، چه رسد به تحمل چهار سالهاش.
عنوان کتاب که بر روی جلد چاپ شده، دستخط معصومه آباد است. آن روز که برای فرار از بیخبری مفقودالاثری برای خانوادهاش یا هر کسی که میتوانست فارسی بخواند نوشته بود: «من زندهام. معصومه آباد.»
کتاب از هشت فصل تشکیل شده است: کودکی،نوجوانی، انقلاب، جنگ و اسارت، زندان الرشید بغداد، انتظار، اردوگاه موصل و عنبر،عکس و اسناد
پایان پیام/
نظر شما