به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، حجتالاسلام حمید محمدی، دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور شامگاه گذشته (13 بهمن) در جلسه شورای توسعه فرهنگ قرآنی کردستان که در دفتر نماینده ولی فقیه در استان برگزار شد، گفت: شورای هماهنگی و توسعه فعالیتهای قرآنی از مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی است که با برنامه ای بلند مدت منشور توسعه فرهنگ قرآنی را دنبال می کند.
وی، با بیان اینکه در این منشور تمام اهداف، راهبردها و راهکارهای پیشبرد توسعه فرهنگ قرآنی کشور وجود دارد، اظهار کرد: این شورا 27 عضو دارد که 5 وزیر و دو معاون رئیسجمهور و تمام رؤسای دستگاهها عضو شورا هستند.
دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی، به فعالیت های قرآنی این منشور اشاره کرد و افزود: کلیه فعالیتهای قرآنی سند منشور توسعه فرهنگ قرآنی در سه محور آموزش عمومی، تبلیغ و ترویج و آموزش عالی و پژوهش ترسیم شده است.
حجت الاسلام محمدی، افزود: در ماده 9 این سند کلیه مصوبات این شورا، لازمالاجرای دستگاههای دولتی، عمومی و مردمی است یعنی کلیه فعالیتها ابلاغ رسمی میشود.
وی، با تاکید بر فعال کردن بودجه های قرآنی دستگاه ها، ابراز کرد: با توجه به اسناد بالادستی که اکنون فراهم است، پشتیبانیهای خوبی در زمینه فعالیتهای قرآنی وجود دارد که می توانیم خط آینده روشنی برای توسعه فعالیت های قرانی در کشور تنظیم کنیم.
دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور، خواستار تدوین سند برنامه 5 ساله قرآنی در کردستان شد و گفت: لازم است ظرفیتهای مردمی برای اجرای فعالیتهای قرآنی مورد توجه باشد و مسئولان دستگاه های مرتبط از پتانسیل های استانی در راستای توسعه فرهنگ قرآنی بهره بگیرند.
حجت الاسلام محمدی، با بیان تدوین سند جامع حفظ قرآن کریم در مرحله نهایی است، خاطرنشان کرد: این سند اولین سند قرآنی با مفهوم خاص و علمی بعد از منشور است که در آن هدف گذاری کیفی و کمی صورت گرفته تا بتوانیم در دو افق ۱۴۰۴ و ۱۴۱۴ به تحقق مطالبه مقام معظم رهبری برای تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن دست یابیم.
پایان پیام/
نظر شما