به گزارش خبرگزاری شبستان، نشست هم اندیشی مشاورین امور بانوان سازمان ها و دستگاه های اجرایی زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با حضور دکتر وحیده نگین مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در امور بانوان و خانواده به میزبانی موسسه آموزش عالی علمی کاربردی بهزیستی و تامین اجتماعی برگزار شد.
در این نشست هم اندیشی مهم ترین وظایف و برنامه های وزارتخانه در حوزه بانوان مورد بحث و بررسی حاضرین قرار گرفت و تصمیات لازم در این راستا گرفته شد.
حاضرین در این نشست هم اندیشی به تشریح فعالیت های دستگاه و سازمان متبوع خود در حوزه زنان و خانواده و مشکلات موجود در راه خدمت رسانی بهتر به این قشر، پرداختند.
مشاور وزیر تعاون، کا و رفاه اجتماعی در امور بانوان و خانواده در این نشست هم اندیشی با تاکید بر اینکه «اگر وضعیت زنان در جامعه و در مجموعه وزارتخانه بهبود یابد ناشی از عملکرد مناسب ماست و اگر اینگونه نشود نیز ناشی از عملکرد ضعیف ماست»، خاطرنشان ساخت: در گذشته نگاه به پست مشاور امور بانوان و خانواده وزارتخانه یک نگاه سیاسی بود، اما من هیچگاه سیاسی نبوده ام و همواره نگاه کارشناسی و عملیاتی به مسائل داشته ام. در این حوزه نیز تاکنون به این صورت عمل کرده و خواهم کرد.
دکتر وحیده نگین با بیان این مطلب به ظرفیت های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به منظور خدمت رسانی به بانوان اشاره کرد و گفت: جامعه هدف ما در وزارتخانه شامل دو گروه می شود، یک بخش از جامعه هدف ما در درون وزارتخانه و شامل کارکنان خانم می شود و بخش دیگر نیز خارج از مجموعه وزارتخانه است، مانند بانوان کارگر، زنان سرپرست خانوار، زنان معلول، تعاون گران زن. مشاورین زن دستگاه ها و سازمان های زیرمجموعه وزاتخانه باید برای هر دو گروه برنامه مشخص داشته باشند.
وی افزود: جامعه زن کشور از وزارتخانه ما انتظار دارد که در حوزه های مربوطه شامل حوزه های رفاه اجتماعی، اشتغال، آموزش های مهارتی، تعاون، کارآفرینی و.... اقدامات ملموس تری را ببینم و این وظیفه ماست که اقدامات لازم را داشته باشیم.
دکتر نگین با بیان اینکه « از زمانی که مسئولیت مشاور امور بانوان و خانواده وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به بنده واگذار شده است، بسیار مطالعه و تحقیق کردم که چگونه می توان به جامعه هدف وزارتخانه در حوزه بانوان خدمات موثرتر و عینی تری داشت»، تصریح کرد: بر اساس بررسی هایی که در این زمینه انجام گرفت چند اولویت برای وزارتخانه مشخص شد. اول اینکه ضرورت دارد که دستگاه ها و سازمان های زیرمجموعه وزارتخانه در 3 کارگروه تخصصی تقسیم شوند. یک کارگروه با محوریت مسئله اشتغال، کارآفرینی و تعاون؛ یک کارگروه با محوریت حمایت های بیمه ای و رفاه اجتماعی و یک کارگروه نیز با محورت ارتقاء و بهبود وضعیت همکاران زن تشکیل شود. هرکدام از سازمان های زیرمجموعه وزارتخانه در یکی از این کارگروه ها عضو خواهند شد.
به گفته وی، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برنامه ویژه ای برای ارائه موارد و مباحث مربوط به حوزه زنان، جهت پیشنهاد به تدوین کنندگان برنامه ششم توسعه دارد.
به اعتقاد مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در امور بانوان و خانواده، برنامه ریزی برای بهبود وضعیت زنان و استفاده از ظرفیت ها و پتانسیل های آنان باید «ظریف» و نه صرفا حمایتی باشد .
دکتر نگین در پایان تصریح کرد: توسعه پایدار بدون مشارکت زنان به عنوان نیمی از جمعیت فعال کشور، حاصل نمی شود.
پایان پیام/
نظر شما