به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام فاکر میبدی رئیس کمیته علمی جشنواره در نشست خبری با خبرنگاران با اشاره به برگزرای جشنوراه بین المللی قرآن و حدیث در قم گفت: هدف کلی ونهایی ما از برگزاری این جشنواره ارتقاء بعد علمی علاقه مندان به قران کریم است .
وی افزود: دریک جمع بندی صورت گرفته مجموع مطالعاتی که در این جشنواره بیستم بر اساس منابع تعیین و ارزش گذاری شده است به طور میانگین نزدیک به 25 هزار واحد درسی در این راستا مطالعه شده است .
رئیس کمیته علمی جشنواره بین الکمللی قران و حدیث ادامه داد: اگر بخواهیم میزان 25 هزار واحد درسی را حساب کنیم در واقع 80 هزار واحد نفر خواهد شد که این آمار بسیار ارزشمند است که در یک حرکت علمی عده ای بسیج شده اند تا روی مباحث قرآنی مطالعه و در این جشنواره حضور پیدا کنند.
حجت الاسلام فاکر میبدی تصریح کرد:این بسیج فعال طلابو دانشجویان می تواند به عنوان یک هدف نهایی در المپیاد موردتوجه قرار گیرد.
وی اظهار داشت: احیای ثقلین و مباحث قرآنی در کنار مباحث حدیثی اخ القران و اخت القران هتند که همه منابع معتبر اسلامی را به مورد مسابقه گذاشته است.
رئیس کمیته علمی جشنواره بین المللی قرآن و حدیث یادآور شد: این منابع حدیثی می تواند بیانگر حرکتی علمی برای فراگیری دانشجویان و طلاب جامعه المصطفی العالمیه باشد.
حجت الاسلام فاکر میبدی اذعان کرد: مهمترین محورهای برگزاری این جشنواره در سه بخش مهارتی شفاهی،معارفی کتبی و آثار می باشد .
وی با بیان اینکه شعار اصلی این جشنواره سبک زندگی اسلامی است گفت: سبک زندگی اسلامی در بخش مهارتی در سه رشته حفظ کل، قرائت ترتیل و قرائت ، در بخش معرفی کیتب در 5 رشته تفسیر موضوعی، تفسیر ترتیبی، مطالعات قرآنی، مطالعات حدیثی عام ، مطالعات نهج البلاغه و صحیفه در بخش حدیثی خاص، مطرح می باشد.
رئیس کمیته علمی جشنواره بین المللی قران و حدیث ابراز داشت: در بخش آثار نیز ،اثار رسیده در 4 رشته تدوین، مقله، پایان نامه، رساله علمی ، تالیف کتاب و ترجمه کتاب در جشنواره شرکت داده می شوند.
حجت الاسلام فاکر خاطر نشان ساخت: منابعی که برای این مسابقه در نظر گرفته شده است به طور کلی در مقطع دکتری، کاردانی و کارشناسی برگزار می شود.
وی در ادامه به شخصیت جامع آیت الله جوادی املی اشاره کرد و گفت: آیت الله جوادی املی یک فیلسوف، مطلع، متکلم،مفسر، محدث، فقیهی اصولی و جامعه شرایط است که در حقیقت همه این فضایل را در درون خودشان جمع اوری کرده اند که عرفان ، فلسفه وحدیث در رفتار اسلامی در شخصیت برجسته ایشان مشهود می باشد.
رئیس کمیته علمی جشنواره بین المللی قرآن وحدیث اظهار داشت: وجود چنین شخصیتهایی جزو افتخارات جامعه ثقلینی ماست که باد به عنوان میزان و محک به جامعه و جهانیان معرفی شود.
حجت الاسلام فاکر در پایان گفت: همه شرکت کنندگان در این جشنواره جزو برندگان هستند اما کسانی که به عنوان برتر منتخب می شوند دارای امتیازات بیشتری خواهندبود.
پایان پیام/
نظر شما