هشت هزار روستای کشور اینترنت دارند

خبرگزاری شبستان: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه انتقال اینترنت به روستاها از برنامه های دولت است، گفت: تاکنون در هشت هزار روستا اینترنت راه اندازی شده و امیدوارم تا پایان سال آینده در حدود ۲۵ تا ۳۰ هزار روستا نیز اینترنت راه اندازی شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سمنان، محمود واعظی امروز(13 بهمن) درنشست خبری خود با اعلام این مطلب گفت: به مناطق محروم و مرزی و همچنین کمتر توسعه یافته توجه داریم.

وی با اشاره به اپراتورهای نسل سوم و چهارم، تاکید کرد: برای ارتباط با نسل سوم و چهارم اپراتور، در حال حاضر اپراتورها به سرعت در حال گسترش هستند که در شهرهای مختلف تاکنون حدود بیش از ۱۵۰ شهر نسل سوم و چهارم را در اختیار دارند که تا پایان اسفندماه به بیش از ۲۵۰ شهر خواهد رسید و به همین صورت ادامه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه کاهش تعرفه‌های اینترنت و تلفن‌ همراه از سیاست دولت تدبیروامید است دامه داد: دولت یازدهم در نظر دارد با کاهش تعرفه‌های اینترنت و تلفن‌های همراه فضای مناسبی را برای استفاده عمومی از این امکانات آماده کند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: باید این امکانات در اختیار تمام قشرهای جامعه قرار بگیرد که این موضوع نیازمند کاهش تعرفه‌ها در این بخش‌هاست.

واعظی در خصوص تعرفه‌های سال آینده اظهار کرد: تعرفه سال آینده را سال آینده مشخص می‌کنیم اما سیاست کلی دولت کاهش تعرفه‌هاست.

واعظی در خصوص پهنای باند داخلی بیان کرد: برای پهنای باند داخلی مقرر شده است توازنی ایجاد کنیم تا  ۸۰ درصد از میزان پهنای باند تولید شده، در داخل کشور و ۲۰ در صد آن پهنای باند بین الملل باشد و برای کانال های ارتباطی نیز به همین صورت در حال گسترش هستیم.

وی با بیان اینکه دولت الکترونیک سیاستی است که دولت تدبیر و امید به صورت جدی پیگیری می کند، خاطرنشان کرد: این موضوع را با استانداری های مختلف و ستادی که در داخل کشور است پیگیری می کنیم تا دولت الکترونیک کار خود را با سرعت بیشتری انجام دهد.

واعظی افزود: با توجه به اینکه ارتباطات و زیر ساخت برای دولت یازدهم و همچنین مجلس شورای اسلامی دارای اهمیت ویژه ای است و عملا ICT را به عنوان پیشران و توانمندساز بخش های دیگر می دانند به همین دلیل برنامه های مختلفی را در دستور کار داریم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: در روستاها و مناطق محروم به طور تقریبی همه روستاهای بالای ۲۰ خانوار دارای تلفن هستند و حتی تعداد زیادی از روستاهای بالای ۱۰ خانوار نیز از تلفن بهره مند هستند.

وی از قرار گرفتن  فیلترینگ هوشمند در راستای بومی‌سازی برنامه‌ها و شبکه‌های مجازی در دستور کار دولت یازدهم خبردادو افزود: دولت همواره استفاده از شبکه‌های اجتماعی بومی را به مردم پیشنهاد  می کند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه تعدادی از این شبکه‌های بومی راه‌اندازی شده و در حال پیشرفت است، گفت: از شبکه‌های بومی راه‌اندازی شده استقبال خوبی به عمل آمده  و امیدواریم مردم همانند گذشته در کنار دولت از بومی‌سازی حمایت کنند.

واعظی  ادامه داد: خانواده ها نیز مانند دولت معتقدند که شبکه های اینترنتی و سایت های غیر اخلاقی که به کانون خانواده ها آسیب می رساند نباید در دسترس عموم قرار گیرد بر این اساس قصد داریم با اجرای طرح فیلترینگ هوشمند، تنها سایت های مخرب را مسدود کنیم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار کرد: فیلترینگ هوشمند را با کمک دانشگاه‌های ممتاز کشور شروع کرده‌ایم و در حال پیشرفت در این زمینه هستیم.در زمینه فیلترینگ هوشمند هم از متخصصان داخلی و بومی استفاده کرده‌ایم تا از ظرفیت‌های جوان و بومی خود بیشترین استفاده را برده باشیم.

وی با اشاره به اینکه فیلترینگ هوشمند در سه فاز در حال عملی شدن و پیگیری است، اظهارداشت : فاز اول و آزمایشی این طرح تمام شده و وارد فاز دوم این طرح  شده و فاز سوم فیلترینگ هوشمند، شش ماه بعد از پایان فاز دوم این طرح اجرا می‌شود.

 واعظی با اشاره به در آمدن سازمان فضایی ایران به زیرمجموعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار داشت: سازمان فضایی ایران در دولت قبل از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات جدا شد و با دستور احمدی نژاد به زیرمجموعه نهاد ریاست جمهوری – معاونت اجرایی رئیس جمهور - نقل مکان کرد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: براساس تصمیمات شورایعالی اداری سازمان فضایی ایران باردیگر به مجموعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بازگشته و پژوهشگاه فضایی ایران نیز در ذیل این وزارتخانه فعالیت خواهد کرد.

واعظی ادامه داد: برنامه روز ملی فناوری فضایی در ۱۴ بهمن مطابق با سیاست گذشته پی گرفته می شود .

پایان پیام/

 

کد خبر 436515

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha