حجت الاسلام محسن غرویان، عضو هیات علمی جامعه المصطفی(ص) العامیه در گفت وگو با خبرنگار سرویس مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان با بیان اینکه ماهیت انقلاب ما فرهنگی و مذهبی است، اظهار کرد: این ویژگی ای بود که در انقلاب از کانال مساجد نهادینه شد.
وی ادامه داد: مهمترین پایگاه مذهب و دین داری در کشور ما مساجد هستند، بنابراین شاهد بودیم که در انقلاب بیشترین تجمعات مردم در مساجد بود و تظاهرات از مساجد شروع می شد، سخنرانی های انقلابی توسط علما در مساجد صورت می گرفت و به هرحال مساجد مرکز فعالیت ها و شور انقلابی بودند.
حجت الاسلام غرویان تصریح کرد: در حقیقت علما پیشتاز در حرکت انقلاب بودند محتوای مذهبی، علمی و فرهنگی که علما به مردم تعلیم می دادند در مساجد ارایه می شد و از سوی دیگر مساجد مهمترین محور در مبارزه با گارد شاهنشاهی محسوب می شد، در نتیجه از نظر عده و عُده مساجد پایگاه بودند.
عضو هیات علمی جامعه المصطفی(ص) العامیه با بیان اینکه گروه های دیگری هم در پیروزی انقلاب اسلامی حضور داشتند، گفت: موتور محرکه ایمان و مذهب و انگیزه دینی مردم نیز مساجد بودند و علما در راس نظام و انقلاب و مراجع تقلید و فقها با اقتدا به حرکت امام راحل در پیشروی این انقلاب نقش داستند و زیر چتر مساجد به احیای معارف دین می پرداختند.
حجت الاسلام غرویان با اشاره به علت اقبال گروه ها و توده های مختلف نسبت به جریان انقلاب اسلامی، تصریح کرد: عدالت و در مقابل اش ظلم از مفاهیم عام انسانی است، به هرحال رژیم گذشته عادل نبود و بر مردم ظلم می کرد، بیت المال و ثروت ملی را صرف عیاشی و خوش گذرانی می کرد، در نتیجه مردم در برابر ظلم و ستم ایستادند و با اقتدا به روحانیت و در راس آنها امام خمینی(ره) این انقلاب به پیروزی رساندند.
وی ادامه داد: اما امروز نیز علما این وظیفه خطیر را بر عهده دارند که مردم را نسبت به شرایط و هجمه های دشمن آگاه سازند، علت این انقلاب علمای دین بودند بنابراین امروز نیز آنان اصلی ترین نقش را در ایجاد وحدت دارند و یکی از مهمترین مصادیق حفظ این وحدت تکیه و تاکید بر فعالیت های مساجد به عنوان اصلی ترین پایگاه های انقلاب اسلامی است.
پایان پیام/
نظر شما