به گزارش خبرنگار خبرگزاري شبستان از مشهد، حجتالاسلام محمدکاظم راشد یزدی، استاد حوزه و دانشگاه، شب گذشته (12 بهمن) در مراسم افتتاحيه كاروان چهارم هجدهمين دوره همسفر تا بهشت با بيان اينكه انتخاب درست و منطقي پايه اساسي زندگي مشترك است، اظهار داشت: از آنجا که قرآن کریم همسران را لباس یکدیگر دانسته است، گزینش همسر را نیز به انتخاب لباس تشبیه کرده است و داوطلبان ازدواج را به این نکته رهنمون می سازد که اصولی را که در خرید لباس مورد توجه قرار می دهند، در انتخاب همسر نیز با دقت بیشتری در نظر بگیرند.
حجت الاسلام راشد يزدي اعتماد و اطمینان زوجين نسبت به یکدیگر، وفاداري، عمل به تعهدات، احترام متقابل به یکدیگر، گذشت و انصاف را از مهمترين راهكارهاي زندگي مشترك عنوان كرد و گفت: زن و شوهر برای یکدیگر هستند پس بايد در عرصه هاي مختلف زندگي رعايت حال همديگر را داشته باشند.
حجت الاسلام راشد یزدی اظهار داشت: زوجین نباید هر آنچه در بین آنها میگذرد را به خانوادههایشان بگویند، چون مشکل بین زوج یک شبه حل میشود؛ اما کدورتی که در بین خانوادهها به وجود میآید به راحتی حل نمیشود و این امر باعث میشود دلها از هم جدا شود.
این كار شناس مذهبي با بيان اينكه سلامتي خانواده تنها عامل پيشرفت و رشد جامعه در عرصه هاي مختلف است، گفت: تقويت پايه هاي ديني در زندگي باعث استحكام نهاد خانواده مي شود.
وي افزود: ازدواج تکامل و رشد انسان را بدنبال داشته و رفع نیازهای مادی بخش کوچک ازدواج است، چرا که خداوند زن و شوهر را آفرید تا در کنار هم زندگی كنند و تا به كمالات برسند.
استاد حوزه علمیه با بیان اینکه در ازواج دانشجویی، انتخاب براساس فهم، عقل و درک و نیز در محیط اردویی است، گفت: در محیط اردویی انسان خود را بروز می دهد بنابراین شناخت میسر است و این شناخت از طریق فرهنگ و علم صورت می گیرد، بنابراین اشتباه کم است.
وی با اشاره به اينكه در دين مبين اسلام خانواده از جايگاه بسيار بالايي برخوردار است، تصريح كرد: زوج های دانشجو با بهره گيري از الگو هاي اسلامي بنای محکمی را برای زندگی مشترک خود بسازند.
گفتني است، طرح ملی «همسفر تا بهشت» یکی از برنامه های ستاد ازدواج دانشجویی نهاد نمایندگی ولی فقیه در راستای تسهیل ازدواج دانشجویی می باشد.
پايان پيام/
نظر شما