سیاست ما انتقال جشنواره‌ به استان‌هاست/ درخواست بیمه بیکاری سینماگران

خبرگزاری شبستان: جنتی گفت: سیاست وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی این است که بسیاری از جشنواره‌های ملی را به استان‌ها انتقال دهیم همانطور که امسال جشنواره فیلم یاس در مازندران و جشنواره فیلم کودک در اصفهان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار سینمایی شبستان، «علی جنتی» در مراسم افتتاحیه سی و سومین جشنواره بین المللی فیلم فجر در سخنانی کوتاه، ضمن ابراز خوشحالی برای حضور در جمع سینماگران گفت: از همه اهالی سینما تشکر می کنم که در یک سال گذشته با درایت و فهم و در برخی مواقع با صبر و سکوت تلاش کردند که در برابر کسانی که می خواستند آرامش سینما را بهم بزنند، فضای مثبت و سازنده ای ایجاد کنند.

 

وی ادامه داد: از مدیریت سازمان سینمایی تشکر ویژه می‌کنم که یک فضای احترام‌آمیزی را مبتنی بر اعتماد ایجاد کردند که نتیجه این اعتماد فیلم‌های درخشانی بود که در طول امسال ساخته شد و ما این روزها شاهد اکران آنها هستیم و همانگونه که هیئت انتخاب گفته امسال فیلم‌های خوبی در جشنواره فیلم فجر عرضه خواهند شد و این حرکت خوب به تنهایی قابل ستایش است.

 

جنتی با اشاره به استفاده از نیروهای جوان در این جشنواره و قدرتمند شدن آن، بیان کرد:‌ این جوانان به صحنه آمدند و فیلم ساختند و کارهای مثبت و ارزنده‌ای را عرضه کردند. البته این جوانان بدانند که این خلاقیت مرهون تلاش پیشکسوتان و اساتیدی است که در این زمینه آنها را راهنمایی کرده‌اند. ما خودمان را مرهون تلاش اساتید سینما می‌دانیم و منزلت آنها را به خوبی می‌شناسیم و یقین داریم که خود آنها از این دستاوردی که جوانان به دست آورده‌اند خوشنود هستند.

 

وی در ادامه سخنانش با درخواست از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای تسهیل بیمه هنرمندان، گفت: از برادر عزیزمان وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی تشکر فراوان دارم که یکی از شخصیت‌های فرهنگی کشور هستند و امسال شخص ایشان حمایت ویژه‌ای از جشنواره فیلم فجر کرده‌اند که لازم می‌دانم از ایشان و همکاران‌شان تشکر کنم. من از جناب دکتر ربیعی خواهش می‌کنم که توجه ویژه‌ای به هنرمندان کشور در زمینه بیمه درمانی و به خصوص بیمه بیکاری اهالی سینما داشته باشد که تا امروز هم مرهون الطاف دکتر ربیعی بوده‌ایم.

 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، ضمن تشکر از دبیر جشنواره فیلم فجر و هیات های داوران جشنواره، گفت: به هر حال در این میان برخی آثار پذیرفته شدند و برخی پذیرفته نشدند، برخی سیمرغ می‌گیرند و برخی نمی‌گیرند که این موضوع ممکن است نارضایتی‌هایی را ایجاد کند اما بدانند که کار قضاوت سخت است. طبیعتاً نارضایتی آنهایی که فیلم‌های‌شان به جشنواره فیلم فجر راه پیدا نکرده یا در انتظار سیمرغ هستند و نمی‌توان آن را به دست بیاورند از اهمیت جشنواره فیلم فجر است.

 

وی تاکید کرد: آنچه مهم است این است که از این پس تلاش کنیم که در سال آینده در سینمای ایران فیلم‌هایی را ارائه دهیم که در خارج از کشور و داخل کشور مورد استقبال قرار بگیرد.

 

جنتی به جدا شدن بخش بین‌الملل از جشنواره فیلم فجر امسال اشاره کرد و افزود: بخش بین‌الملل در سال‌های گذشته تحت شعاع فیلم‌های ملی ما قرار می‌گرفت و بسیاری از شما عزیزان چیزی از فیلم‌های بخش بین‌الملل سال گذشته به یاد ندارید. امیدواریم جشنواره بین‌الملل فیلم فجر به صورت مستقل برگزار شود.

 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به ساماندهی امور جشنواره اشاره کرد و توضیح داد: این مهم، امری ضروری است به همین دلیل ما امسال جشنواره‌های استانی را کمتر برگزار کردیم ولی سیاست وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی این است که بسیاری از جشنواره‌های ملی را به استان‌ها انتقال دهیم همانطور که امسال جشنواره فیلم یاس در مازندران و جشنواره فیلم کودک در اصفهان برگزار شد همچنان که استان‌هایی نظیر فارس باید جشنواره‌های ادبی در آنجا برگزار شود. در هر استانی که استعداد ویژه و یا مزیت نسبی در یکی از رشته های هنری وجود دارد، می توان جشنواره ملی را در آنجا برگزار کرد.

 

مراسم افتتاحیه سی و سومین جشنواره فیلم فجر با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی، رییس سازمان سینمایی کشور و جمع کثیری از هنرمندان و سینماگران شب گذشته 11 بهمن ماه در برج میلاد برگزار شد.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 436007

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha