به گزارش خبرگزاری شبستان از سمنان، مهدی قره شیخلو ظهر امروز (12 خرداد) در نشستی با خبرنگاران در شاهرود گفت: در این راستا از دو سال پیش در شورای عالی انقلاب فرهنگی قانونی تصویب شد تحت عنوان «شورای فرهنگ قرآنی» که در آن دستگاه ها و وزارت خانه های مختلف عضو هستند ولی هنوز ساختار استانی آن مشخص نشده است.
وی اضافه کرد: از دو سالی که از عمر این شورا می گذرد متاسفانه تنها بخشی از کمیسیون های آن فعال هستند و انتظار می رود وظایف خود را با جدیت دنبال و انتظارات قانونگذار و جامعه قرآنی را برآورده کنند.
قره شیخلو اظهار داشت: سازمان تبلیغات اسلامی یکی از عضوهای اصلی و فعال «شورای فرهنگ قرآنی» بوده و وظایفی که بر عهده این نهاد گذاشته شده با جدیت دنبال می شود.
رئیس سازمان دارالقرآن الکریم گفت: یکی از این مسوولیت ها تشکیل کارگروه قرآن وفضای مجازی است که جلسات کارشناسی برگزار و یک برنامه پنج میلیاردی برای این کار پیشنهاد شده که به محض تحقق آن اجرا می شود.
وی با بیان اینکه سازمان تبلیغات اسلامی اولین نهادی که بعد از انقلاب کارهای قرآنی را به صورت تشکیلاتی آغاز و بیش از سه دهه از عمر فعالیت های این سازمان می گذرد اظهار داشت: در اساسنامه این سازمان که به تائید دفتر مقام معظم رهبری رسیده، سه موضوع اصلی در زمینه فعالیتهای قرآنی بر عهده آن گذاشته شده است.
قره شیخلو، نظارت بر چاپ و نشر قرآن کریم، توسعه آموزشهای همگانی قرآن کریم، ساماندهی مشارکتهای مردمی در قالب ارائه مجوزهای لازم برای ایجاد تشکلهای قرآنی مردم نهاد از جمله این وظایف است.
رئیس سازمان دارالقرآن الکریم دارا بودن 70 هزار معلم آموزش دیده قرآن، و تربیت شش میلیون نفر در کشور در طول 20 سال از عمر فعالیت های قرآنی سازمان تبلیغات اسلامی را از موفقیت های سازمان سازمان تبلیغات اسلامی برشمرد.
وی با اشاره به ماموریت سازمان دارالقرآن در ارائه مجوز برای ایجاد تشکل های قرآنی مردم نهاد گفت: در حال حاضر حدود 3 هزار موسسه قرآنی در کشور به فعالیت می کنند که از این تعداد، یک هزار و 300 موسسه قرآنی شهری و یک هزارو 700 خانه قرآن روستایی هستند.
قره شیخلو با بیان اینکه حمایت از چهره های قرآنی و اعطای مدرک به حفاظ قرآن کریم از فعالیت های مهم سازمان دارالقرآن الکریم است اظهار داشت: در حال حاضر 12 هزار حافظ قرآن در سراسر کشور ساماندهی شده اند که از این تعداد 1200 نفر آزمون های تخصصی را پشت سر گذرانده اند.
وی یکی از ویژگی های منحصر به فرد در سازمان تبلیغات اسلامی را وجود 460 پست کارشناس قرآنی در کشور بیان کرد و افزود: به طور صریح در اساسنامه سازمان تبلیغات اسلامی اجازه صدور مجوزهای لازم برای تشکیل مؤسسات قرآنی به عهده سازمان تبلیغات اسلامی قرار داده شده است.
وی تصریح کرد: با این وجود در حال حاضر صدور مجوز به طور همزمان توسط دو دستگاه یعنی سازمان تبلیغات اسلامی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با توافق و تعامل مسئولان مربوط انجام میشود.
قره شیخلو اظهار داشت: هم اکنون در حال رایزنی با وزارت ارشاد هستیم تا بتوانیم اختلاف نظرها و مشکلات جزئی پیش آمده در این زمینه را برطرف تا موجب ایجاد دودستگی در فعالیتها نشود.
رئیس سازمان دارآلقرآن الکریم اضافه کرد: امیدوارم با حل این اختلاف نظرهای کوچک، هماهنگی خوبی بین دستگاهها ایجاد شود تا مراکز دارالقرآن الکریم نیز بتوانند از امکانات موجود بهره بهتر و بیشتری ببرند.
پایان پیام/.
نظر شما