حجت الاسلام محمد احمدی، معاون سنجش و پذیرش مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران کشور در گفتگو با خبرنگار شبستان گفت: پذیرش سراسری حوزه های علمیه خواهران امسال از روز شنبه 25 بهمن به شکل سراسری در کلیه نقاط و استان های کشور آغاز می شود و تا 10 اسفند ماه ادامه می یابد.
وی افزود: فرایند ثبت نام داوطلبان تحصیلات حوزوی از طریق سایت حوزه های علمیه خواهران و همچنین از طریق حضوری در واحدهای آموزشی در کلیه سطوح و دوره های آموزشی انجام می شود. یعنی هر یک از مراکز و مدارس و واحدهای آموزشی، برای هر مقطع آموزشی که مجوز داشته باشند، امکان ثبت نام داوطلب در آن مقطع را نیز خواهند داشت.
حجت الاسلام احمدی در رابطه با آزمون ورودی برای داوطلبان تحصیلات حوزوی تصریح کرد: داوطلبان مقطع عمومی سطح دو، مانند سال گذشته آزمون ورودی نداشته و برای پذیرش، نتیجه مصاحبه علمی، سوابق تحصیلی و معدل آنها مد نظر قرار می گیرد. اما پذیرش در رشته های تخصصی مقطع سطح 3 ( کارشناسی ارشد) و مقطع دکترا (سطح 4 ) همراه با آزمون کتبی و مصاحبه علمی است.
زمان برگزاری آزمون داوطلبان تحصیلات حوزوی
وی افزود: زمان برگزاری آزمون ورودی مقطع کارشناسی ارشد (سطح 3 ) اول خرداد 1394 و در مقطع دکترا (سطح 4) روز 8 خرداد اعلام شده است.
معاون سنجش و پذیرش مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران کشور با اشاره به فعالیت واحد های آموزشی حوزوی مختص خواهران در مقطع دکترا (سطح 4) خاطرنشان کرد: سال گذشته چند واحد آموزشی مقطع دکترا در استان های تهران، قم و اصفهان آغاز به کار کرد که در سال تحصیلی جدید ، حداقل 2 یا 3 مرکز نیز به ابن تعداد افزوده شده و در مقطع دکترا پذیرش خواهند داشت. اما در رابطه با رشته های تخصصی (سطح 3) رشته جدیدی افزوده نشده و امسال نیز 12 رشته تخصصی در مقطع کارشناسی ارشد(سطح 3) به داوطلبان ارائه می شود.
میزان مبلغ پرداختی برای خرید کارت ثبت نام اینترنتی
وی در ادامه به مبلغ دریافتی از داوطلبان اشاره کرد و گفت: داوطلبان تحصیلات حوزوی برای تحصیل در حوزه هزینه ای پرداخت نمی کنند تنها در هنگام ثبت نام می بایست هزینه خرید کارت اینترنتی ثبت نام را بپردازند که این مبلغ برای ثبت نام در دوره عمومی سطح دو (کارشناسی) 15 هزار تومان، در مقطع سطح 3 (کارشناسی ارشد) 20 هزار تومان و در مقطع دکترا (سطح 4 ) 25 هزار تومان است.
حجت الاسلام احمدی خاطرنشان کرد: خرید کارت اینترنتی ثبت نام همچون سال گذشته از طریق سامانه بانکی شاپرک ( تحت نظر بانک مرکزی) انجام می شود. اما با توجه به مشکلی که سال گذشته در این سامانه ایجاد شد و عمده ترین مشکل ما در استفاده از آن، مربوط به بانک ملی بود، امسال با افزوده شدن بانک ملت به این چرخه مشکل رفع شده است. ضمن این که بر اساس اعلام بانک مرکزی اساسا مشکل سامانه شاپرک به شکل کلی مرتفع شده است.
وی تاکید کرد: امکان ثبت نام حضوری در مدارس و مراکز نیز در راستای رفع این معضل پیش بینی شده یعنی هدف از فراهم کردن این امکان برای مراکز و واحدهای آموزشی این بوده است که اگر مشکلی در سامانه بانکی شاپرک، به وجود آمد داوطلبان بتوانند بدون نیاز به سیستم بانکی و از طریق مراکز و مدارس حوزوی کارت ثبت نام را دریاقت کرده و کار خود را انجام دهند.
حجت الاسلام احمدی افزود: کلیه فرایند ثبت نام و پذیرش برای همه داوطلبان و در همه دوره های حضوری، نیمه حضوری و پاره وقت یکسان است.
پایان پیام/
نظر شما