به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اردبیل، حلیم آرام، فرماندار شهرستان بیله سوار، پیش از ظهر امروز (9 بهمن ماه) در دیدار با سرپرست گروه نظارت و ارزیابی اعزامی ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور در کانون فرهنگی هنری مشفقین مصلی، اظهار کرد: 300 میلیون تومان در سال جاری از محل اعتبارات عمرانی به مساجد اختصاص یافته که بیش از 60 درصد آن پرداخت شده اما از لحاظ تعمیرات و تجهیز مساجد کارهای مطلوب صورت نگرفته است.
وی، با اشاره به اینکه فعالیت فرهنگی در شهرستان بیله سوار بسیار ضعیف است، تصریح کرد: 20 روحانی مستقر در شهرستان بیله سوار ساکن هستند که به خاطر موقعیت حساس شهرستان در مرز کمبود فعالان فرهنگی و مذهبی را نشان می دهد.
حلیم، با بیان این مطلب که گمرک بیله سوار قدمت 100 ساله دارد ولی شروع دوباره فعالیت این گمرک بعد از پیروزی انقلاب از سال 69 است، خاطر نشان کرد: روزانه بیش از 3 هزار مسافر از این پایانه وارد کشور می شوند که 99 درصد آن تبعه کشور جمهوری آذربایجان هستند و اساس کار فرهنگی نظام می تواند از این مکان آغاز شود.
فرماندار شهرستان بیله سوار، با اعلام اینکه 80 درصد مسافران برای مراجعه به پزشکی دارو و درمان است، ادامه داد: این شهرستان بیش از 200 هزار تن انواع محصولات کشاورزی از جمله گندم، سویا، عدس تولید می کند.
این مقام مسئول، در پایان سخنان خود، با اشاره به اینکه استان اردبیل به عنوان منطقه آزاد تجاری خواهد شد، گفت: شهرستان بیله سوار در منطقه حساسی قرار دارد و 20 شبکه آذری زبان بدون تجهیزات ماهواره در این شهرستان قابل رویت است که باید مراقب باشیم تا جوانان و نوجوانان به سمت برنامه های مخرب چنین شبکه های گرایش نداشته باشند.
حلیم، در پایان سخنان خود، یادآور شد: از مسئولان ستاد عالی کانون های مساجد درخواست دارم تا در خصوص ایجاد دفتر نمایندگی منطقه ویژه در شهرستان بیله سوار اقدامات سریع انجام دهند تا برکات فرهنگی آن هم برای مردم منطقه و هم برای مسافران مشتاق اهل بیت (علیهم السلام) کشور آذربایجان قرار گیرد.
پایان پیام/
نظر شما