مدد رسانی و دستگیری از نیازمندان از مهمترین اصول اخلاقی است

خبرگزاری شبستان: امام جمعه شهرستان دلیجان گفت: مدد رسانی و دستگیری از نیازمندان و افرادی که مشکلات جسمی و روحی دارند از مهمترین اصول اخلاقی در فرهنگ اسلامی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، حجت الاسلام محمد تقی کرامتی، امام جمعه شهرستان دلیجان (9 بهمن) در دیدار مدیرکل واعضای شورای معاونین بهزیستی استان مرکزی که در بیت ایشان برگزار شد، ضمن تقدیر از خدمات شایسته بهزیستی در دستگیری از نیازمندان و خدمت رسانی به آنها بیان کرد: مدد رسانی و دست گیری از کسانی که بر اثر مشکلات اجتماعی و یا ابتلائات جسمی نیازمند کمک و یاری اند یکی از اصول مهم اخلاق اجتماعی است که همواره درآموزه های متعالی دین مبین اسلام مورد سفارش و تاکید قرارگرفته است.

وی با اشاره به اینکه فعالیت های اداره بهزیستی گسترده و وظایف کارکنان آن بسیار سنگین است، ادامه داد: چرا که این عزیزان  باید از مددجویان هم حمایت مادی و حمایت روانی داشته باشند.

حجت الاسلام کرامتی ضمن آرزوی توفیق برای پرسنل خدوم این اداره بیان کرد: امید است شما عزیزان همواره در راه خدمت رسانی به جامعه هدف خود که همانا معلولین، محرومین و نیازمندان جامعه هستند کوشا بوده و بتوانید گوشه ای از مشکلات آنان را مرتفع کنید.

امام جمعه شهرستان دلیجان اظهار کرد: مدیران و کارکنان مجموعه بزرگ و خدوم بهزیستی باید بر خود ببالند که توفیق خدمت به همنوعان و به ویژه معلولان و نیازمندان و آسیب دیدگان اجتماعی را یافته و این مسئولیت سترگ را بردوش دارند.

دکتر بهروز رفیعی، مدیرکل بهزیستی استان مرکزی نیز در این دیدار ضمن ارایه گزارشی از عملکرد بهزیستی در حوزه های مختلف گفت: یکی از معضلاتی که امروزه در جامعه وجود دارد بحث طلاق و آسیب های اجتماعی است وما امیدواریم که با همت بهزیستی و دستگاه های مرتبط با این موضوع شاهد کاهش حداکثری طلاق در استان باشیم.

وی افزود: در بحث پیشگیری از آسیب های اجتماعی وجود مرکز مشاوره سلامت روان غیر دولتی و واحد مشاوره دولتی همچنین واحد اورژانس اجتماعی از فرصت های استان است که البته وجود این مراکز به تنهایی کافی نیست و باید با حمایت و همکاری سایر ادارات، ارگانها و خانواده ها این مراکز بیش از پیش فعال باشند تا اثر بخشی داشته باشند.

دکتر رفیعی دربحث پیشگیری از معلولیت ها گفت: خوشبختانه تست غربالگری شنوایی نوزادان در بدو تولد،طرح آمبلیوپی (تنبلی چشم) کودکان 3 – 6 ساله در استان به خوبی اجرا می شود و حتی دستگاه غربالگری شنوایی نیز درتمامی شهرستانها موجودو از موالدین تست می گیرند و بعداز مشاوره ژنتیک درشهرستان وپس از تشکیل پرونده جهت بررسی تخصصی، افراد مشکوک به استان معرفی می شوند.

پایان پیام/

 

 

 

کد خبر 435389

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha