به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان،حجت الاسلام محمد قطبی،مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان امروز در نشستی با مدیران مراکز فرهنگی دیجیتال در سالن اجتماعات این اداره اظهار داشت:خانه های فرهنگ دیجیتال برای توسعه فرهنگی و تبلیغ موضوعات در مساجد، به نوعی هم فرصت و هم تهدید است که باید در حوزه مقابله با تهدیدات پیشگیری کنیم تا دچار چالش نشویم.
وی ادامه داد: باید از فرصت بوجود آمده در خانه های فرهنگ دیجیتال برای پیشبرد و توسعه فرهنگ اسلامی ایرانی بهره ببریم.
حجت الاسلام قطبی گفت:دراین نشست که نوعی هم اندیشی مسئولان خانه های دیجیتال است، سعی می کنیم مدلی برای توانمندسازی و آموزش این مراکز ارائه کنیم.
وی افزود: فضای بلند دامنه و گسترده وب و سایبر، فضایی بسیار عجیب است و بشر بیش از این تصور نمی کرد که چنین فضایی یک دنیای تازه بیافریند و امروزه به طور قطع همه جوامع پذیرفته اند که سایبر و فضای مجازی، دنیایی در کنار دنیای فعلی است.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان با بیان اینکه امروز شاهد هستیم کودکان نیز وارد فضای مجازی می شوند، تصریح کرد:ورود آنها به فضای مجازی می تواند همراه با تهدیداتی باشد که برای مقابله با این تهدیدات و آسیب ها باید مدیریت صحیح وجود داشته باشد.
حجت الاسلام قطبی گفت:وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در کنار وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، در ابعاد مربوط به فضای مجازی ورود پیدا کرد و با توجه به اینکه رسالت وزارت ارشاد، فرهنگی است، مرکز رسانه های دیجیتال و در ذیل آن شبکه ملی فرهنگ را ایجاد کرد.
وی ادامه داد: در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در عرصه رسانه های دیجیتال چهار مدل تشکل هویت پیدا کردند که برای آنها مجوز فعالیت صادر می شود.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان ادامه داد: خانه های دیجیتال که اساسا در متن مساجد و کانون های فرهنگی هنری مساجد هستند، موسسات فرهنگی هنری رسانه دیجیتال،مجتمع های شهری که از نظر ماموریتی شبیه خانه های دیجیتال هستند و در مرکز هر شهری، یک نمونه وجود دارد و بنیاد ملی بازی های کامپیوتری و رایانه ای چهار مدل تشکل در عرصه رسانه های دیجیتال هستند.
حجت السلام قطبی افزود:مدیریت فکری،راهبردی و راهبری وظیفه اصلی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه رسانه های دیجیتال است.
وی گفت:خانه های دیجیتال باید از توانمندی های خود و فرصت بوجود آمده استفاده کنند.
حجت الاسلام قطبی، توانمندی در حوزه رسانه های دیجیتال را مستلزم گذراندن دوره های آموزشی و متحد و منسجم عمل کردن دانست.
وی گفت: در دوره های اموزشی برای مسئولان خانه های دیجیتال باید گواهی صادر شود تا آنها نیز بتوانند دوره های آموزشی برای مخاطبان این مراکز برگزار کنند.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان ادامه داد: خانه های دیجیتال باید از جدیدترین محصولات دیجیتالی مطلع باشند و حریم های امنیتی این مراکز را حراست کنند که گاهی نصب نرم افزارها را می طلبد.
حجت الاسلام قطبی افزود: خانه های دیجیتال یکی از بهترین پاتوق ها برای نسل نوخاسته در حوزه فعالیت های فرهنگی است.
وی از رونمایی lms، آموزش مجازی تحت وب خبر داد و افزود: با این نرم افزار تعامل بین اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و خانه های دیجیتال با سرعت و رونق بیشتری انجام می گیرد.
گفتنی است، در این نشست مسئولان خانه های دیجیتال استان اصفهان به بحث و تبادل نظر پرداختند.
پایان پیام/
نظر شما