سیدغلامرضا متقی، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (رحمه الله علیه) کهگیلویه و بویراحمد به خبرنگار خبرگزاری شبستان در یاسوج، گفت: مراکز نیکوکاری محله با اولویت مساجدِ اصلی تشکیل می شود.
وی با اشاره به این که از مهم ترین اهداف فعالیت مراکز نیکوکاری تقویت فرآیند شناسایی، ارتباط و تعامل موثر با اشخاص حقیقی و حقوقی تاثیرگذار (از جمله نیکوکاران و موسسات خیریه) است، افزود: استفاده بهینه از ظرفیت این مراکز در راستای رفع مشکلات محرومین نیز از دیگر اهداف فعالیت مراکز نیکوکاری است.
متقی به نحوه فعالیت این مراکز اشاره و بیان داشت: این مراکز با حمایت و نظارت کمیته امداد امام خمینی (رحمه الله علیه) در محلات و مساجد فعالیت می کنند.
این مسئول عنوان کرد: با انسجام و تشکیل مراکز نیکوکاری، این مراکز به صورت شبکه ای منطقه ای، استانی و کشوری، فعالیت می کنند.
متقی اظهار داشت: از نتایج مثبت فعالیت این مراکز تمرکز بر محله و محله گرایی در امور خیریه با محوریت مساجد و ایجاد همبستگی و توازن اجتماعی در جامعه و ارتقای فرهنگ انفاق و نیکوکاری است.
وی شناسایی نیازمندان واقعی و کمک به رفع نیازهای ضروری آنها با تاکید بر توانمندسازی و رونق بخشی به مساجد احیای کارکردهای مساجد در بحث مسائل اجتماعی را از اهداف فعالیت مراکز نیکوکاری اعلام کرد.
و گفت: توانمندسازی محرومان و کاهش فقر در جامعه، تقویت کارکرد اجتماعی مساجد، شناسایی نیازمندان واقعی محله و ارائه خدمت به آنها و ترویج سنتهای حسنه اسلامی و توسعه مشارکتهای مردمی نیز از دیگر فعالیت مراکز نیکوکاری است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (رحمه الله علیه) کهگیلویه و بویراحمد تعداد مراکز نیکوکاری فعال در استان را 12 مرکز عنوان و یادآور شد: بنا داریم در آینده نزدیک این تعداد به 30 مرکز افزایش یابند.
متقی افزود: با توجه به نوپا بودن این مراکز در حال بسترسازی، بازدید میدانی و شناسایی متمکنین فعال در این زمینه هستیم.
وی با بیان این که کمیته امداد در حال شناسایی خیرین و نیازمندی هاست، گفت: بعد از شناسایی نیازمندی ها، کمک ها به اولویت در اختیار محرومان و افراد بی بضاعت همان محله قرار می گیرد.
پایان پیام/
نظر شما