به گزارش خبرنگار شبستان، سردار دکتر اسماعيل احمدي مقدم امروز در سومين گردهمايي سراسري دست اندرکاران نشريات علمي ناجا گفت: از تمامي کساني که از طريق علمي براي برقراري امنيت شايسته مردم، پليس را ياري مي کنند ، تشکر مي کنم. ماه بهمن يادآور ورود حضرت امام( ره) به ميهن و پيروزي انقلاب بزرگ اسلامي ايران است و امروز ياد و خاطره امام (ره) و تمامي شهداي انقلاب و کساني که جان و سلامت خود را فداي اين پيروزي کردند، گرامي مي داريم.
وي با اشاره به اينکه يکي از دستاوردهاي انقلاب اسلامي، پيشرفت علمي است ، افزود: پيشرفت کشور در عرصه هاي مختلف و در سطح بين الملل تنها از طريق ارتقاي علمي امکان پذير است.
فرمانده ناجا، تصريح کرد: ميزان توجه به آموزش و پژوهش و سهمي که از بودجه کشور به اين امر تخصيص مي يابد همچنين تعداد مراکز علمي و تحقيقاتي ، نشريات، مقالات و ... حاکي از پيشرفت سريع جمهوري اسلامي ايران در اين زمينه به خصوص در سال هاي بعد از دفاع مقدس مي باشد.
وي افزود: کساني که در دفاع مقدس بودند توانستد امروز نيز در اين جبهه توفيقاتي بدست آورند و بخش اعظمي از انديشمندان و پژوهشگران افتخار حضور در هر دو جبهه را دارند.
اين مقام ارشد انتظامي تصريح کرد: پيشرفت علمي کشور موجب شد تا در زمينه هاي زيادي بي نياز از کشورهاي ديگر شويم که يکي از موفقيت ها در حوزه پزشکي محقق شده است. اگر در گذشته از پزشکان هندي و بنگلادشي و همچنين داروهاي وارداتي استفاده مي کرديم امروز با تکيه بر دانش پزشکي خود موفق به توليدات دارويي شده ايم.
سردار احمدي مقدم يادآور شد: در عرصه دفاعي نيز که توليدات اندکي داشتيم ، امروز در صنايع د فاعي، ترازي براي خود تعريف کرده ايم و در عرصه بيوتکنولوژي و هسته اي نيز با سرعت زيادي در حال پيشرفت هستيم.
فرمانده نيروي انتظامي گفت: علي رغم تمامي فشارها، تحريم ها، دشمني ها و جبهه سازي عليه جمهوري اسلامي ايران، ناظران خارجي وقتي به کشورمان مي آيند با تعجب بازمي گردند. چرا که توقع دارند کشوري رو به زوال را مشاهده کنند اما وقتي با واقعيت ها روبرو مي شوند و پيشرفت هاي مارا مي بينند، ديدگاه هاي آنان دگرگون مي شود.
وي با تاکيد براينکه راه خروج از تنگنا هاي سياسي و تحريم ها پيشرفت است، بيان داشت: دليل اصلي تحريم، سدکردن راه پيشرفت کشور است و گرنه مسئله هسته اي بهانه اي بيش نيست چرا که موضوع هسته اي شاخصي از شاخص هاي پيشرفت محسوب مي شود.
احمدي مقدم نشريات علمي را يکي از شاخص هاي تراز علمي و از ضرورت ها دانست و گفت: با توجه به تنوع و پيچيدگي ماموريت ها و تهديدات جديد، لازمه پليس حرفه اي شدن، حرفه اي شدن در حوزه دانش است. لذا در نيروي انتظامي به سمت آموزش هاي تخصصي و تکميلي رفته ايم .
وي ادامه داد: پليس بايد مرتب ابزار و شگردهاي جديد مجرمان را شناسايي کرده و به ابزاري مسلط شود که رفتارهاي مجرمانه را از جامعه دور کند لذا پليس حرفه اي به دانش حرفه اي نياز دارد.
فرمانده ناجا خاطرنشان کرد: امروز امنيت در يک کشور قابل تعميم نيست بلکه در تمامي کشورها ناامني به سرعت نفوذ مي کند. تروريسم، جنايت و ناامني نيز همانند اپيدمي ها به سرعت رشد و سرايت مي کند لذا بايد تبادل بين المللي را افزايش دهيم که لازمه آن افزايش تعامل هاي بين المللي است که خوشبختانه پليس بين الملل ما نيز بسيار در اين زميته فعال است.
وي با تاکيد براينکه سطح علمي پليس متناسب با نيازهاي امنيتي جامعه و دنيا بايد ارتقاء پيدا کند، گفت: در دانشگاه علوم انتظامي امين ابتدا توجه به دانش عمومي و اوليه نظامي بود اما امروز به سمت آموزش هاي تخصصي و تکميلي رفته ايم. 14 رشته کارشناسي ارشد مصوب و 3 رشته دکتري هم اکنون در اين دانشگاه دانشجو مي پذيرد.
احمدي مقدم همچنين تاکيد کرد: بايد از انديشمندان بيرون از سازمان نيز استفاده کنيم و تلاش کنيم کساني که توليد علم در بيرون دارند و مي توانند مشکلي از ما را حل کنند از آتها کمک بگيريم.
فرمانده ناجا، گفت: يکي از مشکلات در کشور، بدبيني نسبت به نشريه ها است که آنها را دکوراسيون اتاق مديران مي دانند و باعث مي شود تا محقق نيز نااميد شود. تبديل توليدات علمي به ميداني، يک حلقه مفقود شده است اما در ناجا تلاش کرديم تا اعتيارات تحقيقاتي ما به ساختمان، خودرو، تجهيزات و کتاب هايي که فقسه ها را پرمي کنند، هزينه نشود بلکه اين هزينه ها بايد در صحنه ماموريت هاي پليس قابل مشاهده باشند.
فرمانده ناجا، تصريح کرد: امروز توفيقات ما در تبديل دانش به عمل در نيروي انتظامي آغاز شده است و به اين باور رسيده ايم که حل مسئله از طريق روش علمي باشد. بنابراين بايد مقالات علمي قابليت اجرا داشته باشند.
به گفته احمدي مقدم، نتايج حاصل از صرف هزينه در حوزه هاي علمي در آينده قابل مشاهده است و در سال هاي اول اين هزينه ها تنها براي ايجاد زيرساخت ها مي باشد.
وي در پايان گفت: علم و پژوهش در نيروي انتظامي امروز به يک فرهنگ و برنامه بلند مدت تبديل شده است.
پایان پیام/
نظر شما