حجت الاسلام و المسلمین یاسر غلامی روشن، معاون حوزه علمیه حضرت حجت (عج) تهران در گفتگو با خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان گفت: مهمترین دلیل که موجب شد مقام معظم رهبری نامه ای خطاب به جوانان غرب بنویسند، سکوت امثال بنده بود؛ در واقع ایشان با مشاهده سکوت برخی حوزویان و مسئولان، خودشان دست به کار شدند و آن نامه تاریخی را مرقوم فرمودند.
وی ادامه داد: مقام معظم رهبری تاکید فرمودند، جهان باید مستقیما و بدون واسطه منابع اصیل اسلام را مطالعه نماید تا از این طریق، درکی درست و واقعی از این دین رحمانی به دست آورند.
معاون حوزه علمیه حضرت حجت (عج) با اشاره به حدیث پیامبر "اسلام غریب بوده و غریب خواهد بود"، خاطرنشان کرد: نَفَسِ مقام معظم رهبری، حق می باشد و همچنان که در روایت داریم چنین نفسی، اثرگذار است.
وی افزود: از این پس مسئولیت حوزویان بیشتر شده و مطمئنا با سوالات فراوان جوانانی روبرو خواهند شد که به اسلام علاقه مند شده اند.
حجت الاسلام والمسلمین غلامی روشن با بیان اینکه تبلیغ علیه حق از ابتدای تاریخ وجود داشته است، اظهار داشت: تبلیغ اثر بسیار زیادی دارد همچنان که معاویه ملعون طی 20 سال تبلیغات علیه امیرالمومنین علی (ع) آنچنان اذهان را شستشو داده بود که عده ای به هنگام شهادت آن حضرت می پرسیدند: مگر علی نماز هم می خواند که در مسجد شهید شد؟
وی در همین ارتباط تاکید کرد: کنگره آمریکا سالیانه میلیاردها دلار برای مقابله با اسلام خرج می کند و در چنین فضایی مقام معظم رهبری با درک خطر تحریف اسلام، جوانان غرب را به مطالعه قرآن و سیره پیامبر (ص) دعوت نمودند.
معاون حوزه علمیه حضرت حجت با تاکید بر اینکه جوانان اثرگذارترین قشر در هر جامعه هستند، خاطرنشان کرد: به همین دلیل رهبر معظم انقلاب اسلامی نامه را خطاب به این قشر صادر نمودند.
وی ادامه داد: نامه ایشان حاوی مطالبی تربیتی، بصیرتی و معرفتی است؛ یعنی ابعادی که برای تغییر هر جامعه و یا هر انسانی که به آنها نیاز است.
حجت الاسلام والمسلمین غلامی روشن در پایان با اشاره به اینکه نگاه مقام معظم رهبری به کلیت جهان است، گفت: مخاطب نامه ایشان همه ابعاد وجودی انسان یعنی عقل، دل و روح می باشد.
پایان پیام/
نظر شما