«شمس كاشان» بر دروازه تاريخ تمدن بشري مي درخشد

خبرگزاری شبستان:شهرستان كاشان موفق به دريافت پروانه انتشار روزنامه اي با عنوان "شمس كاشان" و محوريت اجتماعي اقتصادي در گستره استاني شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، حسن محبتي، مدير مسوول هفته نامه "شمس كاشان" صبح امروز(6 بهمن) در گفتگو با خبرنگاران گفت: اين هفته نامه كه مجوز انتشار آن به شماره 25443/93 در تاريخ 17 دي ماه امسال به ثبت رسيد در راستاي تحقق ظرفيت بالاي رسالت فرهنگي دارالمومنين كاشان و استان اصفهان به عنوان پایتخت فرهنگ و تمدن اسلامی ایران تلاش می کند.

 


وی چاپ اين هفته نامه اجتماعي اقتصادي را در هشت صفحه كاغذ گلاسه يادآورشد و گفت: كاشان با قدمت هفت هزار ساله تپه هاي باستاني و به عنوان پايگاه جهاني تمدن بشري پيشاني فرهنگي و طلايه دار تاريخ، تمدن، هنر و فرهنگ استان اصفهان است كه نياز به معرفي بيشتر و بهتر با زبان روز دارد.


محبتی اظهارداشت: سياست هفته نامه اجتماعي اقتصادي"شمس كاشان" انعكاس اخبار و اطلاع رساني مطلوب و سازنده در هدايت افكار عمومي و اقشار مختلف جامعه بدون پرداختن به هيچ گونه سياسي كاري است تا بتواند با فراهم كردن ساختار فكري و تغذيه فرهنگي مدبرانه و هوشمندانه مسير رشد و ترقي و آباداني شهر را در عرصه هاي مختلف فراهم كند.


محبتي با اشاره به اينكه "شمس كاشان" تمام تلاش خود را خواهد كرد تا به عنوان حلقه واسطه بين مردم و مسوولين، زبان گويايي براي  طرح مشكلات، چالش ها و نيازمندي هاي افراد جامعه و حل آن از مسير طبيعي و مطلوب آن شود.


به گفته وي، كاشان مهد هنر و پرورش هنرمندان بزرگ و مفاخر برجسته ملي و بين المللي در عرصه هاي مختلف علمي، ادبي، فقهي و هنري است كه شناسايي اين ظرفيت بالا با زبان رسانه ضروري است.


اين استاد دانشگاه و فعال فرهنگي، با تاكيد بر اينكه امروز تمام دنيا با رسانه و اخبار و اطلاع رساني مديريت و جهت دهي مي شود، افزود:شهرستاني تاريخي با ظرفيت هاي بالاي گردشگري و قابليت هاي ديني و مذهبي از طريق خبرگزاري ها و شبكه هاي اجتماعي حتي با تلفن هاي همراه مي تواند نقش موثر و سازنده اي در معرفی ان ايفا كند.


محبتي افزود: انجام كار فرهنگي و انتقال پيام هاي سازنده و هدايتگر از طريق جبهه اطلاع رساني و خبر در فضاي كنوني جامعه و شرايط فعلي كه از آن به عنوان عصر ارتباطات تعبير مي شود موضوعي قابل تامل و مهم با مديريت و تمركز كارشناسان و اساتيد فن را مي طلبد.


وي با تاكيد بر اينكه خوراك فكري و تغذيه فرهنگي نسل امروز، تمام و كمال از طريق فضاي مجازي و رسانه هاي ديداري، شنيداري و مكتوب انجام مي شود، افزود: رسالت خطير جبهه فرهنگي و دست اندركاران اين حوزه پرمخاطره مديريت خوب نيازها،علايق و موضوعات روز تمامي مخاطبان اعم از افراد حقيقي و حقوقي، اقشار، نهادها، ارگان ها  و گروه هاي اجتماعي است.


به گفته وي، رسانه ها هستند كه تمام افكار جامعه را در مسيري رهبري و هدايت مي كنند و نظر غالب جامعه را اعلام و القا مي كنند.

 

پایان پیام/

کد خبر 434534

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha