به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، دکتر حمید میرزاده، رییس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه باید یک گروه کاری پیگیری و اجرایی شدن این تفاهم نامه را دنبال کنند، افزود: با امضای این تفاهم نامه امیدوارم برای تربیت نیروی انسانی تخصصی در این زمینه واجرای طرح های کلان ملی در زمینه ژنتیک و مهندسی زیستی و رشته هایی که در حوزه باید قرار دارند به صورت سیستماتیک عمل کنیم.
میرزاده با بیان اینکه با برگزاری سمینارهای داخلی و خارجی و تشکیل قطب های هیات علمی در حوزه ژنتیک می توانیم فعالیت مثمر ثمری را داشته باشیم، گفت: زمینه اجرایی شدن این تفاهم نامه در همه دانشگاه های مرتبط فراهم شده است.
محمدرضا زمانی، رییس پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک نیز با بیان اینکه پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک با بیان اینکه پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک در برگیرنده تمام مراکز پژوهشی مرتبط با وزارت علوم می باشد، گفت: به همین دلیل گستره فعالیت پژوهشگاه ملی ژنتیک نیز مانند دانشگاه آزاد سراسری است.
وی با بیان اینکه این پژوهشگاه دارای بیش از هفتاد عضو هیات علمی دارای دکترا در حوزه های مرتبط است، گفت: این پژوهشگاه شامل پژوهشکده های مختلفی مانند پژوهشگاه های زیست فناوری پزشکی، زیست فناوری کشاورزی و زیست فناوری صنعت و محیط زیست است.
پایان پیام/
نظر شما