جوایز بانکی باید از صنایع دستی تامین و ارائه شود

خبرگزاری شبستان: معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور با اشاره به مصوبه خرید صنایع دستی و ارائه آن به عنوان هدیه توسط دستگاه های دولتی، گفت: جوایز بانکی باید از صنایع دستی تامین و ارائه شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، دکتر بهمن نامور مطلق، معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور امروز (2بهمن) در جمع خبرنگاران با اشاره به مصوبه خرید صنایع دستی و ارائه آن به عنوان هدیه توسط دستگاه های دولتی، گفت: این مصوبه قابلیت پیگیری دارد.

 

وی با تاکید بر اینکه مصوبه جدیدی در راه است که جوایز بانکی باید از صنایع دستی تامین و ارائه شود، یادآور شد: دبیرخانه ای برای نظارت و کنترل این ابلاغیه ها ایجاد خواهیم کرد که تخلفات را احصا و با آن برخورد کند.

 

معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور با یادآوری این مطلب که مصوبات خوبی برای خرید صنایع دستی وجود دارد، افزود: دنبال این هستیم مصوبه جدیدی برای طراحی فضاهای دولتی و رسمی بگیریم که فضاهای دولتی با صنایع دستی ایرانی مزین شود.

 

وی با اشاره به اینکه برای ما تاثر بخش است که هتل ها از صنایع دستی ما استفاده نمی کنند، اظهار داشت: در این صورت هتل ها بی هویت می شوند چرا که همه جای دنیا هتل از هویت فرهنگی خودشان استفاده می کنند.

 

دکتر نامور مطلق با اشاره به اینکه وقتی ما در اتاق های هتل های کشور از صنایع دستی استفاده نمی کنیم چه انتظاری هست که گردشگر انگیزه خرید داشته باشد، اضافه کرد: از این هنرها باید استفاده شود تا بتوان گفتمان سازی کرد.

 

معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور با اشاره به اینکه سلیقه شناسی دقیقی نداریم، افزود: مدت هاست از بازارهای اروپایی دور افتادیم و این به خاطر تحریم های ناجونمردانه است.

 

وی با تاکید بر اینکه چینی ها در رصد کردن سلیقه شناسی قهرمان هستند، اضافه کرد: هنرمندان و فروشندگان ما با سلیقه های بازار روز آشنا شوند.

 

نامور مطلق سرمایه گذاری در صنایع دستی را گامی موثر برای اقتصاد کشور دانست و گفت: این مهم هم ارزآور است و هم باعث می شود زیبایی شناسی کشور را به دنیا معرفی شود که باعث حضور گردشگر می شود.

 

معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور یکی از راه های معرفی صنایع دستی کشور را حضور در نمایشگاه های متعدد خواند و خاطر نشان کرد: این مهم اکنون الان شروع شده اما کافی نیست.

 

دکتر نامور مطلق در خصوص طرح ساماندهی صادرات و واردات سنگ های قیمتی نیز گفت: 40 درصد سنگ قیمی جهان در منطقه وجود دارد و ما می توانیم به عنوان قطب اصلی فراوری سنگ ها نقش ایفا کنیم.

 

وی با اشاره به اینکه بزرگترین فروشگاه مجازی توسط بخش خصوصی راه اندازی شده است، یادآور شد: فروشگاه مجازی چند حسن دارد که باعث می شود قیمت تمام شده کالا پایین بیاید چرا که یکی از مشکلات صنایع دستی قیمت بالاست که مقداری به مصالح اولیه تولید برمیگردد و این سامانه ها باعث می شود واسطه های حذف شوند.

 

معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور دسترسی مناطق محروم به مراکز فروش را یکی دیگر از مزیت های فروشگاه های مجازی عنوان و تاکید کرد: چند فروشگاه مجازی در کشور ایجاد می شود.

 

وی با اشاره به ایجاد نسل جدیدی از بازارچه های صنایع دستی در سراسر کشور، افزود: ما باید از بازارهای قدیمی خودمان صیانت کنیم، متاسفانه ما اختیاری برای تعطیلی مغازه ها نداریم چرا که برخی فروشنده ها برای سود بیشتر در بازارهای قدیمی ما مثل سرای مشیر صنایع دستی خارجی می آورند.

 

دکتر نامور مطلق از ایجاد بیش فروشگاه هایی در مشهد، تهران و رامسر خبر داد که باعث می شود گردشگران با مرکز کاملی از صنایع دستی آشنا شوند، اضافه کرد: کار خاتم فارس از خاتم اصفهان بهتر و کیفیت بالاتری دارد اما نگاهی ملی داریم که هر استانی یک برند بین المللی و هر شهرستانی یک برند ملی داشته باشد.

 

بر اساس این گزارش در ادامه دکتر مصیب امیری، مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فارس نیز از راه اندازی هفتمین نمایشگاه صنایع دستی از 14 لغایت 18 بهمن ماه با حضور 30 استان خبر داد و گفت: این نمایشگاه با 226 غرفه برپا می شود که 120 عرفه مربوط به دیگر استان های کشور و مابقی مربوط به استان فارس است.

 

وی همچنین افزود: پیش بینی خوبی برای عرضه صنایع دستی در جوار مراکز تحت پوشش برای ایام نوروز قرار داده ایم.

 

پایان پیام/

کد خبر 433677

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha