انس با قرآن موجب حرکت در مسیر اسلام حقیقی می شود

خبرگزاری شبستان: قائم مقام کمیته امداد امام خمینی (ره) استان قزوین گفت: تأثیر انس و الفت با قرآن حرکت در مسیر اسلام حقیقی و دوری از افراط و تفریط هاست که نمونه این افراط را در گروه های تکفیری شاهد هستیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، امیرخوش نیت صبح امروز (2 بهمن) در دومین جشنواره قرآنی مادران و دختران تحت حمایت کمیته امداد که با عنوان «یادواره حبیب امام و رهبری» در سالن اجتماعات فاطمه زهرا (س) برگزار شد، بیان کرد: پیامبر گرامی اسلام (ص) در بیانی که به حدیث ثقلین مشهور است یکی از دو یادگار خویش را در نزد امتش، قرآن کریم معرفی می کند و از این حدیث و دیگر روایات چنین مستفاد می شود که راه اسلام در مسیر قرآن است یعنی برای شناخت اسلام ناب محمدی (ص) و حرکت در این مسیر باید به قرآن پناه ببریم.

وی ادامه داد: قرآن در زندگی انسان تأثیربسزایی دارد و هر کس ارتباط بیشتری با قرآن داشته باشد، می تواند از برکات بسیار این کتاب بیش از پیش بهره مند شود.

قائم مقام کمیته امداد امام خمینی (ره) استان قزوین تصریح کرد: خواندن قرآن و درک آن یکی از اولویت هایی است که ما باید به آن توجه کنیم چراکه قرآن با ابعاد مختلفش در زندگی انسان تأثیرگذار است و انسان اگر قرآن را در کنار خود داشته باشد و توکل به خداوند سبحان کند در نتیجه آرامش در دل خواهد داشت و ترس و واهمه ای او را آزار نخواهد داد.

وی افزود: بنابراین نخستین تأثیر قرآن آرامشی است که بر دل ها می گذارد و در گام بعدی قرآن موجب می شود تا حرکات و سکنات ما رنگ و روی دینی بگیرد بنابراین قرآن کمک می کند تا مسیری درست را انتخاب کنیم.

خوش نیت تأکید کرد: سومین تأثیر انس و الفت با قرآن حرکت در مسیر اسلام حقیقی و دوری از افراط و تفریط هاست که نمونه این افراط را در گروه های تکفیری شاهد هستیم.

وی توضیح داد: بدرفتاری ها، رفتارهای ناکارآمد و پرخاشگری هایی که از اطرافیان می بینیم همه و همه نشأت گرفته از تفکر غیرقرآنی است، بنابراین با انس با قرآن از این مسائل و مشکلات نیز رهایی خواهیم یافت.

قائم مقام کمیته امداد امام خمینی (ره) استان قزوین خاطر نشان کرد: تقویت روحیه ولایت پذیری یکی دیگر از ثمرات نزدیکی و انس با قرآن است البته یکی دیگر از مسائلی که در حدیث ثقلین مورد توجه و اشاره گرفته همین موضوع است.

وی یادآور شد: اگر با قرآن انس گرفتیم آن گاه نفس ما قرآنی می شود و گره ها با این نفس باز می شود.

در ادامه مدیر فرهنگی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان قزوین اظهار کرد: یکی از مسائلی که در کمیته امداد امام خمینی (ره) مورد توجه جدی است موضوع حمایت های اقتصادی از خانواده های نیازمند توأم با رشد فرهنگی آنهاست.

علی اصغر کشاورز عنوان کرد: در این میان توجه به قرآن یکی از شاخصه های جدی کمیته امداد در برنامه های فرهنگی است تا خانواده های نیازمند با این کتاب الهی بیش از پیش آشنا شوند.

وی با اشاره به جشنواره قرآنی کمیته امداد اضافه کرد: نخستین جشنواره قرآنی با حضور 450 نفر اجرا شد که 220 نفر به مرحله استانی راه یافتند و 40 نفر نیز به مرحله کشوری رفتند و در مرحله دوم که امروز شاهد برگزاری آن هستیم، 300 نفر شرکت داشتند که 120 نفر به مرحله استانی راه یافتند و امروز طی مسابقات، 40 نفر برای مرحله کشوری انتخاب می شوند که این مرحله در  خراسان رضوی برگزار خواهد شد.

مدیر فرهنگی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان قزوین خاطر نشان کرد: امروز با هجمه های ضدفرهنگی که در جامعه وجود دارد، تنها راه مصون ماندن از این مشکلات پناه بردن به قرآن است و این کتاب آسمانی باید در زندگی همه ما پررنگ تر و برجسته تر شود تا بتوانیم با قران باشیم تا قربانی آسیب های دنیوی نشویم.

پایان پیام/

کد خبر 433571

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha