اشتغال حين درمان اعتياد، نقش مهمي در بازسازي شخصيت اجتماعي بهبوديافتگان دارد

خبرگزاری شبستان:مشاور دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر در امور حرفه‌آموزي و اشتغال گفت: اشتغال حين درمان اعتياد، نقش مهمي در بازسازي شخصيت اجتماعي بهبوديافتگان و روند بهبود جسمي و روحي آنان دارد

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ محمد بيرجندي از مركز نگهداري، درمان و كاهش آسيب معتادان اخوان و كارگاه اشتغالزايي اين مركز كه به تازگي در نيمه دوم دي ماه سال‌جاري در راستاي اجرايي شدن رويكرد اجتماعي مبارزه با مواد مخدر و تقويت حوزه حرفه‌آموزي و اشتغال راه‌اندازي شده است، بازديد كرد.

وي در اين كارگاه اشتغالزايي كه 80 نفر از بهبوديافتگان حين درمان در دو شيفت كاري در زمينه بسته‌بندي اقلام فرهنگي مشغول به فعاليت مي‌باشند، گفت: اشتغال به كار ، همزمان با طي مراحل درمان، نقش مهمي در آماده‌سازي و بازسازي شخصيت اجتماعي بهبوديافتگان دارد.

مشاور دبيركل ستاد در ادامه، اشتغال حين درمان را گامي موثر در روند بهبود جسمي، روحي و اجتماعي بيماران اعتياد دانست و اين مسئله را از اهداف و برنامه‌هاي مهم ستاد بيان كرد.

بيرجندي بيان كرد: اين كارگاه به صورت پايلوت در اين مركز راه‌اندازي شده و پس از اجراي مراحل اوليه و بررسي نقاط قوت و ضعف و ارزيابي نتايج آن، به صورت يك مدل براي ديگر مراكز مشابه نيز استفاده خواهد شد.

وي سپس، از واحد اشتغال مستقر در مركز اقامتي دهكده رهايي كوثر (واقع در ماهدشت) كه 30 نفر از بهبوديافتگان در زمينه خياطي در آن مشغول به فعاليت هستند نيز بازديد كرد.

شايان ذكر است پس از ابلاغ دستورالعمل وزير كشور و دبيركل ستاد مبني بر «صيانت از اشتغال بهبوديافتگان و خانواده‌هاي آسيب‌ديده از اعتياد»، ستاد و شوراهاي هماهنگي استان‌ها وارد فاز پيگيري در حوزه حرفه‌آموزي و اشتغال بهبوديافتگان و خانواده‌هاي آسيب‌ديده شدند.

 

کد خبر 433352

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha