تولید علم نیازمند کوشش و تلاش مستمر است

خبرگزاری شبستان: رئیس ستاد اقامه نماز کشور گفت: فراگیری علم و دانش و حرکت به سمت پیشرفت امری ضروری است و تولید علم نیازمند تلاش و کوشش همه جانبه است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، حجت الاسلام محسن قرائتی، نماینده ولی فقیه و رئیس ستاد اقامه نماز کشور(30 دی) در جریان سفر خود به استان مرکزی در دیدار با روحانیان و طلاب مدرسه علمیه امام خمینی رحمه الله اراک گفت: فراگیری علم و دانش و حرکت به سمت پیشرفت امری ضروری است و تولید علم نیازمند تلاش و کوشش همه جانبه است.

 

وی با اشاره به اینکه طلاب علوم دینی وظیفه سنگینی بر دوش دارند، بیان کرد: طلاب علوم دینی به ویژه طلاب جوان باید بهترین وجه ممکن به تحصیل علوم دینی پرداخته و برای آموزش آن به دیگران نیز آماده باشند.

 

حجت الاسلام قرائتی در ادامه خاطر نشان کرد: رسالت سنگین شما از آن جهت است که باید به خوبی آموزه های دینی و فرهنگ اسلامی را فرا گرفته و آن را در زندگی خود نیز بکار ببرید.

 

این مقام مسئول تبلیغ و مخاطب شناسی را یک هنر دانست، و اضافه کرد: روحانیان و طلاب علوم دینی باید این هنر را داشته باشند تا بتوانند با مخاطب شناسی صحیح به تبلیغ علوم دینی بپردازند.

 

رئیس ستاد اقامه نماز کشور با بیان اینکه امروز با نسلی آگاه و هوشیار روبروهستیم، بیان کرد: روحانیان باید برای نسل جوان و با سواد برنامه های هدفمند و منسجم داشته باشند.

 

تاکید بر جذب جوانان به مسجد

نماینده ولی فقیه و رئیس ستاد اقامه نماز کشور همچنین بر جذب افراد به ویژه نسل جوان و نوجوان به مساجد تاکید کرد و گفت: مسجد پایگاه دینی و محلی مناسب برای حضور و تجمع جوانان است واقشار مختلف مردم به ویژه جوانان باید به مسجد ترغیب شوند و این مهم وظیفه طلاب و روحانیون است.

 

وی اظهار کرد: طلاب علوم دینی باید بدانند که گام در مسیری دشوار گذاشته و باید به دنبال کسب دانش و تولید علم باشند و با تلاش شبانه روزی به کسب علم و دانش بپردازند.

 

حجت الاسلام قرائتی ادامه داد: حوزه های علمیه باید به تربیت مجتهدان و علمای وارسته بپردازند و طلاب علوم دینی نیز باید بدانند که تولید علم با عافیت و رفاه طلبی، خواب و راحتی حاصل نمی شود، بلکه نیاز به تلاش مستمر و درس خواندن تلاش و کوشش دارد.

 

رئیس ستاد اقامه نماز کشور در بخش دیگری از سخنانش بر تدبر و تفکر در آیات نورانی قرآن کریم تاکید کرد و گفت: تفکر و تدبر در ایات قرآن نه تنها سبب نزدیکی هر چه بیشتر با این کلام نوارنی می شود بلکه سبب دست یابی به علم و دانش و نجات دین مبین اسلام از خطر ها و انحرافات می شود.

 

 قرآن که هر کلمه اش دارای تفاسیر و معانی بی شماری است به ساعت ها تدبر، تفکر و کوشش طلاب نیاز دارد تا ضمن تولید علم، دین خدا از خطر انحطاط و جامعه اسلامی از ورطه سقوط ایمن بماند.

 

پایان پیام/

کد خبر 433176

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha