حسین برادران، مدیر مسئول کانون فرهنگی هنری شهدای گمنام روستای کله شهرستان کاشان به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اصفهان گفت: جشنواره مردمی فیلم عمار از سال 88 و همزمان با ایام فتنه کلید خورد که با استقبال مردم روبرو شد.
وی با بیان اینکه این جشنواره که با موضوع انقلاب اسلامی و شهدا برگزار می شود و در اکران مردمی، نمایش آثار سینمای انقلاب با پشتوانه های مردمی و با توجه به هویت مردمی آن در مکان های مذهبی و آموزشی پخش می شود.
برادران با بیان اینکه فانوس جشنواره به دلیل روایت روان و بی تکلف از ایثار مادران شهدا برای اثر «امید سبز» به من تعلق گرفت، تصریح کرد:این فیلم مستند روایتی از مادری است که درسال های جنگ تحمیلی، فرزندش، جاویدالاثرشده است.
وی گفت: در این فیلم، مادر شهید با پیگیری های خود، می تواند پیکر سه شهید گمنام را در روستای خود به خاک بسپارد و دلش را به اینکه شاید یکی از این شهدای گمنام، فرزندش باشد، دلگرم می کند.
مدیر مسئول کانون فرهنگی هنری شهدای گمنام افزود: با نامگذاری این فیلم به نام «امیدسبز» سعی داشتیم تا رنگی که اهالی فتنه با آن، به فتنه گری می پرداختند و به ارزش های اسلامی و انقلابی و شعائر دینی ما بی حرمتی می کردند، را با ارزش جلوه دهیم و بگوییم که رنگ سبز، رنگ امید و جاودانگی است و رنگ سران فتنه نیست.
پایان پیام/
نظر شما