صندلی های خالی کلاس اخلاق برای مدیران و سیاستمداران

ما به سیاستی نیاز داریم که اخلاق مدارانه باشد... در اوایل انقلاب کلاسهای اخلاق در سطح مدیران کشور و حتی مجلس خبرگان از سوی آیت الله شهید مدنی پررنگ تر از امروز بود و ما در حال حاضر به دروس اخلاق نیاز داریم.

حجت الاسلام علیرضا سلیمی نماینده محلات در مجلس شورای اسلامی با اشاره به دیدار نمایندگان مجلس شورای اسلامی با رهبر معظم انقلاب و تاکیدات معظم له در بحث توطئه های دشمن به خبرنگار شبستان گفت: رهبر معظم انقلاب با تیزبینی نقشه دشمن را در سه بخش اقتصادی، ایجاد اختلاف و افکار الحادی در دیدار با نمایندگان مطرح کرده است.

 

وی اظهار کرد: ما می توانیم در همین سه بخش که معظم له دست گذاشته اند نقشه راهمان را ترسیم کنیم و برنامه هایمان را در این سه بخش برای مقابله و رویارویی با توطئه های دشمن مدون کنیم.

 

حجت الاسلام سلیمی با بیان اینکه ما در بحث اقتصادی نیاز به یک برنامه مدون داریم تاکید کرد: در بخش اقتصادی ما باید راهبردها را مشخص کنیم و با توجه به اینکه در سال جهاد اقتصادی هستیم به صورت جهادی به مسائل ورود پیدا کنیم.

 

وی ادامه داد: عدم نگاه جهادی به بخش اقتصادی ممکن است آسیب هایی را به کشور وارد کند.

 

نماینده محلات تاکید کرد: استفاده از همه ظرفیت های اقتصادی کشور، داشتن استراتژی واحد و تاکتیک های مناسب، اجرایی کردن اصل 44 و عدم اسراف بیت المال، افزایش بهره وری، افزایش قدرت پول ملی همه نکاتی است که ما باید در بخش اقتصادی به آن توجه ویژه داشته باشیم.

 

وی تاکید کرد: چاره اندیشی در بخش اشتعال و فراهم کردن زمینه برای تولیدات، کنترل مدیریت همه مسائلی است که در بحث اقتصادی باید برای آنها برنامه ریزی داشته باشیم.

 

وی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر توطئه های دشمن برای ایجاد اختلاف در سطوح مختلف کشور گفت: اولاً در این زمینه ما به سیاستی نیاز داریم که اخلاق مدارانه باشد زیرا متاسفانه جای اخلاق در تعاملات سیاسی ما خالی است.

 

وی ادامه داد: در اوایل انقلاب کلاسهای اخلاق در سطح مدیران کشور و حتی مجلس خبرگان از سوی آیت الله شهید مدنی پررنگ تر از امروز بود و ما در حال حاضر به دروس اخلاق نیاز داریم.

 

این عضو فراکسیون اصولگرای مجلس خاطرنشان کرد: حزب گرایی، مقدس دانستن حزب و گروه از مسائلی است که باعث ایجاد اختلاف در کشور می شود.

 

وی با تاکید بر بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر داشتن روحیه رفق و مدارا تاکید کرد: عدم وجود روحیه رفق و مدارا باعث بسیاری از اختلافات کشنده در کشور شده است.

 

وی با انتقاد از وجود واسطه ها در عرصه سیاسی کشور بیان کرد: متاسفانه واسطه ها جز القای بدبینی کار دیگری را انجام نمی دهند پس بنابراین سیاسیون ما باید به آن توجه کنند و اجازه فعالیت به آنها ندهند.

 

حجت الاسلام سلیمی در ادامه با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر تلاش دشمنان برای ایجاد افکار الحادی در کشور بیان کرد: به نظر می رسد باید برای مقابله با هجوم اندیشه های الحادی در کشور اقداماتی انجام داد.

 

وی ثبت اندیشه های دینی در بین جوانان را از جمله راهکارهای مهم در این زمینه عنوان کرد و افزود: ما در بخش تولیدات فرهنگی کار چندانی انجام نداده ایم و در این بخش با گرته برداری از فرهنگ غربی سعی کرده ایم آموزه های غربی را رنگ و بوی دینی ببخشیم.

 

وی تاکید کرد: ما باید در بخش تولیدات، تولید کتاب چه درسی و غیردسی به ایجاد پایگاه های تبلیغاتی برای تبلیغ بنیادهای دینی در کشور بپردازیم.

 

حجت الاسلام سلیمی با انتقاد از ضعفهایی که در این بخش ها در کشور وجود دارد گفت: متاسفانه هماهنگی لازم بین مسئولان فرهنگی وجود ندارد و امروز شاید 13 الی 14 نهاد فرهنگی تلاش می کنند اما فعالیت هایشان یا همسو نیست و یا در تضاد با یکدیگر است.

 

وی با بیان اینکه بودجه فرهنگی کشور بودجه مطلوب و خوبی است تاکید کرد: چون بودجه فرهنگی در کشور پراکنده است کار لازمی که باید در این زمینه انجام گیرد از سوی مسئولین انجام نمی گیرد.

 

نماینده محلات بیان کرد: شناخت دغدغه جوانان و پاسخ به سوالات آنها، برخورد سریع با اندیشه های غیراصیل، نیازسنجی و زمان سنجی و داشتن یک ادبیات که جوانان بتوانند محتوای آن را با تمام وجود حس کنند از مسائلی است که ما باید آنها را تقویت کنیم.

 

این عضو فراکسیون اصولگرای مجلس خاطرنشان کرد: ما در مقابل فلسفه های جدید و مکاتب انحرافی که گاه از لطافت طبع جوانان استفاده می کنند موفق نبودیم و نتوانستیم آن عرفان ناب را برای نسل جوان عرصه کنیم.

 

وی گفت: متاسفانه فلسفه اسلامی را با بسته ها و قفل هایی که به آن زده ام در قفس نگه داشته ایم.

پایان پیام/
 

کد خبر 43272

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha