به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زنجان، رئیس اداره نظارت بر پایش آلودگی هوای اداره کل حفاظت محیط زیست استان زنجان در این کارگاه با تشریح وضعیت جوی و آلودگی های موجود در هوا اظهار کرد: هوا مهمترین ماده حیاتی پس از آب است که موجودات برای کسب انرژی نیازمند دریافت اکسیژن هستند.
علی اسدی با اشاره به اینکه بدن تمام موجودات از کربن تشکیل شده است و این عنصر از دی اکسید کربن هوا تامین می شود، ادامه داد: در مجموع روزانه 22.6 کیلوگرم اکسیژن مصرف می شود.
وی به منابع آلودگی هوا اشاره کرد و افزود: این منابع به صورت طبیعی و مصنوعی ایجاد می شود که از منابع طبیعی می توان به آتشفشان ها و منابع مصنوعی به خودروها اشاره کرد.
این مقام مسئول در ادامه به اثرات آلاینده ها اشاره کرد و یادآور شد: این آلاینده ها اثرات منطقه ای و جهانی دارد که اثرات منفی بر روی خاک، تخریب بناهای باستانی، گرمایش جهانی و تغییرت آب و هود از این اثرات است.
اسدی در ادامه به کانون ریزگردها در سطح دنیا اشاره کرد و گفت: یکی از این کانون ها که موجب ورود ریزگردها به کشور می شود، شمال غرب کشور عراق است.
وی با اشاره به اینکه نوع خاک، رطوبت و کوهستان از عوامل موثر بر پدیده ریزگردها می باشد، خاطرنشان کرد: از سال 86 استان زنجان گرفتار پدیده ریزگردها شد.
کارگاه آموزشی آلودگی هوا با پرسش و پاسخ خبرنگاران و کارشناسان اداره حفاظت محیط زیست استان زنجان ادامه یافت.
پایان پیام/
نظر شما