به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، هدایت صفری ظهر امروز (27 دی) در دیدار با رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین بیان کرد: کمیته امداد امام خمینی (ره) نهادی برخواسته از متن انقلاب و مردم است که به دست امام راحل (ره) بنیان گذاشته شد و امروز نیز پس از سه دهه خدمت در سایه منویات رهبری به قله رسیده است.
وی ادامه داد: فرمایشات حضرت امام خمینی (ره) و رهنمودهای مقام معظم رهبری در تمامی سیاست گذاری ها، برنامه ریزی های و اقدامات این مجموعه نصب العین قرار دارد.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان قزوین اضافه کرد: هم اکنون حدود 25 هزار خانوار به صورت دائم و 45 هزار نفر به صورت غیر مستمر از خدمات کمیته امداد در استان قزوین بهره مند هستند که در مجموع حدود 90 هزار نفر تحت حمایت این نهاد قرار دارند.
وی عنوان کرد: رویکرد کمیته امداد امام خمینی (ره) طی سال های اخیر و با بهره گیری از تجربه سه دهه خدمت، توانمندسازی خانواده های مددجو است و در این زمینه ما تلاش می کنیم با ایجاد اشتغال و آموزش فنی حرفه ای، استقلال معیشتی را برای این خانواده ها فراهم می کنیم.
صفری توضیح داد: در این راستا طی سه سال گذشته 5 هزار و 800 خانواده تحت حمایت کمیته امداد به خودکفایی رسیده و از بدنه حمایت مادی امداد خارج شده اند و تنها ارتباط معنوی با امداد دارند و در واقع کمیته امداد امام خمینی (ره) به جای فقیرپروری، انسان پروری و به جای تواندهی، توانمندسازی و به جای ماهی دادن، ماهیگیری را به خانواده های مددجو ارائه می کند تا این خانواده ها با استقلال معیشتی و رهایی از فقر، بعد از مدتی بهره مندی از خدمات امداد به خانواده ای مستقل و توانمند تبدیل شوند.
وی تأکید کرد: ما در امداد به دنبال کاهش جمعیت تحت حمایت خود هستیم و اگر بخواهیم این امر را در مثالی بیان کنیم اینگونه است که امداد توقفگاه، پارکینگ یا مرکز اقامتی نیست بلکه مرکزی است که مددجویان مراجعه می کنند و بعد از انجام کارهایشان و ارتقای توانایی هایشان به مرحله ای می رسند که خود بتوانند در جامعه به راحتی زندگی و از بسترها و امکانات موجود در جامعه و نظام اسلامی بهره مند شوند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان قزوین تأکید کرد: کمیته امداد امام خمینی (ره) در دهه چهارم رویکرد خودش را از تواندهی به توانمندسازی مبدل کرده است، تا ارتقاء معیشت خانواده ها با آموزش و مهارت آموزی مددجویان رقم بخورد و این خانواده ها از نیازمندی رهایی یافته و با عزت نفس و کرامت انسانی زندگی کنند.
صفری گفت: کمیته امداد امام خمینی (ره) تولید کننده فقر نیست بلکه با خدمات خود سعی دارد تا آسیب های اقتصادی و اجتماعی این پدیده را در جامعه کاهش دهد از این رو به تنهایی نمی تواند در برابر مسائل فقر جامعه پاسخگو باشد از این رو لازم است دستگاه های دیگر نیز در این زمینه همکاری کنند تا بتوانیم مسائل و مشکلات مربوط را حل کنیم.
وی با اشاره به اقدامات کمیته امداد امام خمینی (ره) استان قزوین در زمینه جمع آوری زکات خاطر نشان کرد: استان قزوین در زمینه زکات طی سال جاری جزو استان های برتر در کشور شناخته شده است و تبلیغات چهره به چهره و حتی شبانه در روستاها، همکاری و تعامل با ائمه جماعات و استفاده از ظرفیت سایر اقشار کمک شایانی به ما در تحقق این دستاورد داشته است و امیدواریم همچنان بتوانیم این رشد را شاهد باشیم تا زکات را هر چه بیشتر و بهتر در جامعه نهادینه کنیم.
در ادامه رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین بیان کرد: رویکرد کمیته امداد امام خمینی (ره) خدمت رسانی است و این مهم اصلی اساسی است که در وظایف و برنامه های هر دستگاهی باید مورد توجه باشد.
نیازعلی ابراهیمی پاک عنوان کرد: این خدمت رسانی در کمیته امداد از برجستگی خاصی برخوردار است چراکه کمیته امداد امام خمینی (ره) خدمت به نیازمندان و محرومان جامعه را در برنامه خود دنبال می کند و این موضوع از اهمیت زیادی برخوردار است.
وی یادآور شد: سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین برای همکاری با کمیته امداد آمادگی دارد و این مهم می تواند با برنامه ریزی دنبال شود حتی ما می توانیم در زمینه دامداری، کشاورزی، فعالیت های روستایی، خدمات آموزشی و ترویجی خدماتی را ارائه کنیم که از جمله این خدمات پرداخت تسهیلات به روستاییان است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین خاطر نشان کرد: برای این منظور می توان یکی از مناطق را به صورت پایلوت انتخاب کرد و در آنجا همکاری های مشترک داشته باشیم و بعد با ارزیابی این خروجی، آن را به سایر مناطق تعمیم دهیم.
پایان پیام/
نظر شما