توافق هسته‌ای با ایران؛ چالش کنگره و اوباما در سال ۲۰۱۵/ پایان رایزنی ظریف و کری

خبرگزاری شبستان : رایزنی ظریف و کری در پاریس پایان یافت ،علت ترک جلسه سخنرانی نتانیاهو از سوی اولاند، حوادث فرانسه بخش کوچکی از آن چه است که ایران به غرب هشدار داده بود، کشورهای منطقه به یک بازیگر نفتی اجازه اتخاذ تصمیماتی به نفع بیگانگان را نمی‌دهند، عراقچی: امیدواریم در مدت زمان باقیمانده مذاکرات را به سرانجام برسانیم برخی از عناوین اخبار حوزه سیاست خارجی در هفته گذشته بود.

به گزارش خبرنگار سیاست خارجی خبرگزاری شبستان، رایزنی ظریف و کری در پاریس پایان یافت ،علت ترک جلسه سخنرانی نتانیاهو از سوی اولاند، حوادث فرانسه بخش کوچکی از آن چه است که ایران به غرب هشدار داده بود، کشورهای منطقه به یک بازیگر نفتی اجازه اتخاذ تصمیماتی به نفع بیگانگان را نمی‌دهند، عراقچی: امیدواریم در مدت زمان باقیمانده مذاکرات را به سرانجام برسانیم،ادامه اخبار در گزارش زیر امده است :

باشگاه خبرنگاران: رایزنی ظریف و کری در پاریس پایان یافت

دیدار و گفتگوی دو ساعته وزرای خارجه ایران و آمریکا در پاریس پایان یافت.

رایزنی "محمدجواد ظریف" و "جان کری"  وزرای خارجه ایران و آمریکا در پاریس پایان یافت.

قرار است دوازدهمین دور مذاکرات جامع هسته‌ای قرار است 28 دی ماه (18 ژانویه) در شهر ژنو  و در سطح معاونان برگزار شود.

گفتنی است؛چهارشنبه "محمدجواد ظریف" وزیر امور خارجه کشورمان و "جان کری" همتای آمریکایی در شهر ژنو و به منظور تسریع در پیشرفت مذاکرات جامع هسته‌ای دیدار و گفتگو کردند.

پاریس چهارمین مقصد سفر وزیر خارجه به قاره سبز است و مذاکره کننده ارشد هسته‌ای ایران امروز با "لوران فابیوس" همتای فرانسوی خود دیدار و گفت‌وگو می‌کند.

رئیس دستگاه دیپلماسی در این سفرها راه‌های تقویت مناسبات دوجانبه و روابط ایران و اتحادیه اروپا را مورد بحث و تبادل نظر قرار می‌دهد و درباره روند مذاکرات هسته‌ای نیز به گفتگو خواهد پرداخت.

در تماس تلفنی هفته گذشته "موگرینی" با "ظریف"، در خصوص روند مذاکرات هسته‌ای بحث و تبادل نظر شد.

سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل عنوان کرد

شورای امنیت باردیگر نشان داد حتی قادر به اجرای قطعنامه‌های صادره خود نیست

سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل گفت: شورای امنیت بار دیگر نشان داد که در انجام وظایف خود و حل و فصل بحران و مشارکت معنادار در حل مسائل خاورمیانه ناتوان است و حتی قادر به اجرای قطعنامه‌های صادره خود نیز نیست.

حسین دهقانی سفیر و سرپرست نمایندگی دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در نیویورک ضمن شرکت در بحث آزاد شورای امنیت با موضوع وضعیت خاورمیانه از جمله وضعیت جاری در فلسطین به نمایندگی از جنبش عدم تعهد سخنرانی کرد.

سفیر کشورمان در سخنرانی خود اظهار داشت: بیش از 67 سال است که مساله فلسطین در دستور کار سازمان ملل است و متاسفانه همانطور که در رای گیری هفته گذشته شورای امنیت شاهد بودیم، یک بار دیگر این شورا در ایفای وظایفش با شکست روبرو شد و مردم فلسطین هیچ روزنه امیدی برای تحقق حق تعیین سرنوشت و آزادی خود نداشته و صلح و عدالتی که سالها انتظارش را می‌کشیدند از آنها دریغ شد. 

دهقانی افزود: علیرغم نامگذاری سال 2014 از سوی سازمان ملل متحد بعنوان سال همبستگی با مردم فلسطین شاهد بودیم که وضعیت مردم فلسطین بشدت رو به وخامت گذاشته و بی رحمی و قصاوت اعمال شده از سوی ارتش متجاوز رژیم صهیونیستی علیه مردم محاصره شده نوار غزه در تیر و مرداد ماه به اوج خود رسید و این رژیم متجاوز در خصوص بمباران و موشک باران غزه و کشتار بیش از 2200 نفر از مردم بی دفاع و غیرنظامی از جمله صدها زن و کودک و آوارگی بیش از 11 هزار نفر،  مورد مواخذه قرار نگرفت.

علت ترک جلسه سخنرانی نتانیاهو از سوی اولاند

یک کارشناس سیاست خارجی با بیان این که اکثریت جامعه فرانسه کاتولیک هستند و از صهیونیست‌ها هم ناراضی هستند، گفت: رئیس‌جمهور فرانسه با ترک جلسه سخنرانی نتانیاهو در آستانه انتخابات سعی کرد، رای این عده کثیر را به دست آورد.

خوش و بش اولاند و نتانیاهو

"جعفر قنادباشی" با بیان این که سوسیالیست‌های فرانسه که اولاند هم جزئی از آن‌هاست، یک پیوند عمیق با صهیونیست‌ها و گروه‌های راست دارند، گفت: رفتار اولاند در برابر نتانیاهو هرگز موجب گلایه صهیونیست‌ها نخواهد شد.

این کارشناس سیاست خارجی با اشاره به نزدیک بودن انتخابات فرانسه تصریح کرد: مردم فرانسه به جهت کاتولیک بودن از تحرکات صهیونیست‌ها ناراضی هستند و طی سال‌های اخیر که در فلسطین کودک‌کشی شده است، در هر مرحله تظاهرات بزرگی را در فرانسه برگزار کرده‌اند. 

وی تاکید کرد: چون اولاند نمی‌خواهد در صحنه انتخابات بعدی مورد نفرت قرار بگیرد و مردم او را جزو صهیونیست‌ها تلقی کنند، به همین دلیل آن جلسه را ترک می‌کند و برای اسرائیل هم قابل فهم است و می‌دانند که اولاند و نتانیاهو روابط خاصی دارند و از این طریق می‌خواهند بر روی افکار عمومی فرانسه تاثیر بگذارند.

حوادث فرانسه بخش کوچکی از آن چه است که ایران به غرب هشدار داده بود

معاون عربی و آفریقای وزیر خارجه با اشاره به هشدارهای جمهوری اسلامی به کشورهای غربی مبنی بر عدم بهره برداری از تروریسم در منطقه گفت: این حادثه بخش کوچکی از هشدارهایی است که ایران به کشورهای غربی گوشزد کرده بود.

حسین امیرعبداللهیان در حاشیه ختم شهید ابوالقاسم اسدی در جمع خبرنگاران گفت: اتفاقی که در خصوص شهید اسدی رخ داد از لحظه وقوع حادثه با مقامات ذیربط یمن دنبال شده و خوشبختانه عناصر این حادثه دستگیر شده و اطلاعات موثق در این خصوص به دست آمده که کشف مسائل بیشتری در این رابطه کمک کرد.

معاون عربی آفریقایی وزیر خارجه با بیان این که شرایط یمن شرایط خاصی است و ما همچنان پیگیر وضعیت آقای نیکبخت یکی از همکاران دیپلماتمان که توسط تروریست ها ربوده شده اظهار داشت: خوشبختانه ایشان در سلامت کامل به سر می برند و همه تلاش ما این است هر چند با تاخیر اما با سلامت ایشان به ایران بازگردند.

وی با تاکید براینکه ایران اولین کشوری است که اکنون در خط مقدم برای مبارزه با تروریست در عراق، سوریه و منطقه به صورت جدی حضور دارد تصریح کرد: این در حالی است که از ابتدای بحران در سوریه ما همواره به کشورهای غربی و برخی از کشورهای منطقه هشدار دادیم که نسبت به بهره برداری تروریسم جدا اجتناب کنند چرا که تبعات منفی آن همه منطنقه و جامعه بین المللی را در بر خواهد گرفت.

وی با اشاره به حوادث فرانسه اظهار داشت: این اتفاق حادثه کوچکی است از آن چه که توسط جمهوری اسلامی هشدار داده شده بود و ما امیدواریم غربی ها و برخی کشورهای منطقه با اهتمام جدی نسبت به مبارزه با تروریسم بدون اتخاذ سیاست دو گانه عمل کنند.

کشورهای منطقه به یک بازیگر نفتی اجازه اتخاذ تصمیماتی به نفع بیگانگان را نمی‌دهند

معاون عربی و آفریقای وزارت خارجه گفت:‌ کشورهای منطقه نباید اجازه دهند که یک بازیگر نفتی در منطقه، با اتخاذ تصمیماتی خاص شرایط را به ضرر اقتصاد و رفاه کل منطقه و به نفع بیگانگان رقم زند.

"امیرعبداللهیان" با بیان اینکه برخی رسانه‌های کویت اظهارات اخیر حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان را در مورد کویت و تبعات منفی کاهش قیمت نفت نادرست منعکس کرده‌اند، اظهارداشت: اینکه یک کشوری در منطقه ما بدون در نظر گرفتن منافع سایر کشورهای نفت خیز،  از جمله کویت، کمکی به جلوگیری از کاهش کم سابقه قیمت نفت نکند، قابل قبول نیست.

وی روابط تهران و کویت را ممتاز برشمرد و افزود: آقای روحانی همواره بر اهمیت تحکیم مناسبات دوجانبه و همکاری‌های موثر منطقه‌ای تاکید دارند.

معاون وزیر خارجه کشورمان با انتقاد از مواضع نادرست برخی أشخاص و رسانه‌ها در کویت گفت: تهران با درک اقدامات و تبانی صورت گرفته برای کاهش قیمت نفت، هرگز اجازه نخواهد داد که خدشه‌ای به روابط ممتاز دو کشور وارد شود.

فارس: امیدواریم در مدت زمان باقیمانده مذاکرات را به سرانجام برسانیم

عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته‌ای در خصوص حصول پیشرفت در مذاکرات گفت: نمی‌شود قضاوت نهایی کرد که الان در چه مرحله‌ای هستیم، ولی امیدواریم که بتوانیم مذاکرات را در مدت زمانی که باقیمانده به سرانجام برسانیم.

سید عباس عراقچی پس از پایان مذاکرات دوجانبه ایران و آمریکا با اشاره به گفت‌وگوهای رو گذشته با هیات مذاکره کننده آمریکایی در ژنو عنوان کرد: چندین دور گفت‌وگوی دوجانبه با هیات‌های آمریکایی، هم در سطح معاونان و هم در سطح کارشناسان داشتیم.

معاون وزیر خارجه ایران، افزود: بحث‌های بسیار فشرده‌ای انجام شد و چند موضوع مهمتر بودند که بررسی کردیم. بهرحال کاری است که دارد انجام می‌شود و به جلو می‌رود.

وی در پاسخ به این سوال که آیا (جمعه) دیدارهای دوجانبه ایران با مقامات آمریکایی ادامه دارد، گفت: امروز هم دیدارها ادامه دارد تا روز یکشنبه که بقیه اعضای 1+5 به ما ملحق می‌شوند، گفت‌وگوهای دوجانبه و چند جانبه هم با دیگر اعضا خواهیم داشت.

به زودی تحریم‌ها به تهدیدی توخالی علیه ایران تبدیل می‌شود/ تهران در حال ایجاد امپراطوری است

پایگاه «ویکلی استاندارد» وابسته به جمهوریخواهان در گزارشی هشدار داد که باید برای حفظ تاثیر تحریم‌ها در مذاکرات هسته‌ای ایران، کنگره «سریعتر» تحریم‌های تازه‌ای وضع کند.

یک پایگاه وابسته به محافظه کاران آمریکایی، هشدار داد که به زودی تهدید تحریم‌ها علیه ایران به تهدیدی توخالی تبدیل می‌شود مگر آنکه کنگره تحریمهای جدیدی تصویب کند.

پایگاه «ویکلی استاندارد» وابسته به محافظه کاران و جمهوریخواهان آمریکا در گزارشی انتقادی از مواضع دولت اوباما در قبال مذاکرات هسته‌ای ایران، هشدار داد که تهدید تحریم‌ها در حال از بین رفتن است و در آن واحد برنامه هسته‌ای این کشور در حال ادامه دارد.

در ابتدای این گزارش آمده است: «در حالی که جان کری در راستای ادامه مذاکرات درباره برنامه هسته‌ای ایران، با محمدجواد ظریف دیدار داشت، ‌ایران اعلام کرده که دو راکتور هسته‌ای جدید در بوشهر می‌سازد».

این گزارش می‌افزاید:‌ «وزارت خارجه آمریکا در واکنش به این موضوع اعلام کرد که این مساله کاملا امری قابل قبول است چرا که در برنامه اقدام مشترک (توافق موقت ژنو) اجازه داده شده و آنها می‌توانند هر تعداد راکتور می‌خواهند بسازند».

تحریم‌های جدید کنگره ناقض برنامه مشترک اقدام است/ تحریم جدید شکنندگی ائتلاف جهانی را از پی دارد

یک اندیشکده انگلیسی–آمریکایی در یادداشتی اذعان کرده است که تحریم‌های جدید کنگره بر ضد ایران نه‌ تنها ناقض برنامه مشترک اقدام، بلکه باعث شکستن ائتلاف بین‌المللی و کاهش اعتماد به دولت آمریکا است.

اندیشکده شورای اطلاعات امنیتی انگلیس و آمریکا در یادداشتی به قلم مدیر اجرایی این اندیشکده، «پاول اینگرام» ضمن اشاره به آغاز دور جدیدی از مذاکرات هسته‌ای ایران و 1+5، هشدار داد که تحریم‌های جدید مدنظر کنگره آمریکا، ناقض برنامه مشترک اقدام (توافق ژنو) است.

بر اساس این گزارش، در شرایطی که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تایید کرده که ایران به توافق مزبور پایبند بوده، تحریم جدید به معنای نقض توافق و تقویت کسانی در ایران است که با توافق فوق‌الذکر موافقت ندارند. از سوی دیگر، این تحریم‌ها می‌تواند ائتلاف بین‌المللی را که توافق هسته‌ای با ایران را به این نقطه رسانده دچار شکست کند.

به نوشته این اندیشکده بین‌المللی، تحریم جدید، از آمریکا چهره یک شریک مذاکراتی ناموجه ارائه می‌کند که در بازی‌های بین‌المللی تنها به دنبال منافع حداکثری است و زیر توافق‌ها می‌زند. از سوی دیگر تحریم‌های جدید نهاد رئیس‌جمهور آمریکا را هدف آسیب قرار داده و اعتماد به دولت آمریکا را تضعیف می‌کند.

چالش‌های جدی پادشاه آینده عربستان سعودی/ ضربه بر پیکره آل‌سعود در صورت ادامه کاهش بهای نفت

یک اندیشکده صهیونیستی طی گزارشی تحلیلی نوشت: پادشاه آینده عربستان سعودی با چالش‌هایی در داخل و خارج از کشور مواجه خواهد شد.

اندیشکده « مطالعات امنیت ملی» رژیم صهیونیستی طی گزارشی تحت عنوان «عربستان سعودی بعد از ملک عبدالله» به بررسی ابعاد چالش‌های فراروی ریاض بعد از پادشاه کنونی این کشور که بیمار است پرداخته و در آغاز این گزارش نوشت: بستری شدن طولانی «ملک عبدالله» پادشاه 91 ساله عربستان سعودی منجر به بروز نگرانی‌هایی درباره تداوم ثبات و آینده سیاسی این کشور شده است.

بر اساس این گزارش، عربستان سعودی احتمالا در سال 2015 پادشاه جدیدی خواهد داشت و جدای از این‌که این شخص چه کسی خواهد بود، پادشاه آینده با چالش‌هایی چند در داخل و خارج از کشور مواجه خواهد شد.

این اندیشکده نوشت: جهان عرب نیز با یکی از مشکل‌ترین ساعات خویش از لحاظ ثبات سیاسی عربستان سعودی مواجه می‌شود. تا این لحظه از سوی عربستان سعودی و دیگر کشورهای حاشیه خلیج فارس از درآمدهای نفتی و گازی استفاده می‌کردند تا دورنمای خاورمیانه را شکل دهد.

تسنیم: اوباما خطاب به سناتورها: تحریم‌های ضد ایرانی را وتو خواهم کرد

نیویورک‌تایمز، باراک اوباما و رابرت منندز، سناتور دموکرات، در جلسه روز (پنج‌شنبه) کلمات تندی را درباره اینکه آیا سنا باید تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کند یا نه، رد و بدل کردند.

افراد حاضر در این جلسه می‌گویند باراک اوباما بار دیگر وعده داد که طرح تهیه شده توسط منندز، سناتور دموکرات از ایالت نیوجرسی، و مارک کیرک، سناتور جمهوری‌خواه ایلینویز،‌ را وتو خواهد کرد.

دیدار این دو نفر پشت درهای بسته و در حاشیه "کنفرانس مسائل دموکرات‌های سنا" در بالتیمور انجام گرفت. اوباما به مدت دو ساعت با دموکرات‌ها سخن گفت و افراد حاضر در جلسه می‌گویند که بسیاری از هم‌حزبی‌های وی از وعده وی برای حفظ موضع تهاجمی‌اش در دو سال باقیمانده از دوران ریاست‌جمهوری استقبال کردند.

بنا به اظهارات یکی از سناتورها و نیز فرد دیگری که در این جلسه حضور داشت، اوباما از قانونگذاران خواست پیگیری تحریم‌ها را متوقف کنند زیرا این امر اختیارات وی را تضعیف کرده و مذاکرات را از مسیرش خارج خواهد کرد. اوباما همچنین اعلام کرد که این نوع اقدام تحریک‌کننده می‌توانند باعث شود ناظرین بین‌المللی آمریکایی را مسؤول شکست مذاکرات بخوانند.

نصرالله: از سال ۲۰۰۶ موشک‌های فاتح ۱۱۰ را در اختیار داشتیم

"سید حسن نصرالله" دبیر کل حزب‌الله لبنان در مصاحبه با شبکه خبری المیادین گفت که از سال 2006 موشک‌های فاتح 110 داشته و این موشک‌ها در مقایسه با موشک‌هایی که هم اکنون در اختیار داریم قدیمی هستند.

پیشتر روزنامه الاخبار لبنان در مقاله‌ای با اشاره به دستیابی حزب‌الله لبنان به موشک‌های نقطه زن و بسیار پیشرفته زمین به زمین فاتح 110 نوشت که این موضوع کابوس ارتش اسرائیل را تشدید کرد. همچنان که روزنامه یدیعوت آحارونوت در شماره دیروز خود به بررسی این موشک و نقش آن در نظریه شکستن توازن موجود بین طرفین پرداخت.

فاتح 110 از پیشرفته‌ترین موشک‌های نسل چهارم از سامانه های موشکی فاتح است که در سال 2012 رونمایی شد، این موشک‌ها به سرعت و دقت بسیار بالا مشهور است و برد آن به 300 کیلومتر می‌رسد و می‌تواند کلاهک انفجاری با وزن 500 کیلوگرم را حمل کند، این در حالی است که با کاهش وزن کلاهک انفجاری میزان برد این موشک قابل تغییر است و می‌تواند تا فواصل بیشتری دسترسی داشته باشند. دقت هدف‌گیری این موشک صددرصد است و از سامانه هدایت بسیار پیشرفته‌ای نیز برخوردار است.

نسل چهارم از موشک‌های فاتح 110 قدرت و فناوری بسیار بالاتری نسبت به 3 نسل گذشته دارد و با سوخت جامد کار می‌کند، همین موضوع باعث افزایش سرعت در پرتاب موشک شده و نیازی به آمادگی‌های قبلی ندارد. این موشک به سامانه هدف‌گیری نقطه‌ای مجهز است و هیچ انحرافی در مسیر حرکتی آن ایجاد نمی‌شود و در هر شرایط آب و هوایی کارایی دارد. این دسته از موشک‌ها به سرعت پرتاب و کاهش مقدمات برای پرتاب برخوردارند و همین موضوع کارآیی آن در نزد حزب‌الله لبنان را افزایش می‌دهد.

توافق هسته‌ای با ایران؛ نخستین چالش کنگره و اوباما در سال ۲۰۱۵

خبرگزاری آمریکایی آسوشیتدپرس، "باراک اوباما" رئیس جمهور آمریکا با اولین چالش سیاست خارجی خود مواجه خواهد شد و سنا قصد دارد تا طی چند هفته آینده قانونی را به تصویب برساند که بر اساس آن توانایی دولت برای حصول توافق با ایران درباره برنامه هسته‌ای را محدود کند.

"باب کورکر" نماینده جمهوری‌خواه ایالت تنسی که رئیس جدید کمیسیون روابط خارجی آمریکا است اعلام کرده که وی و دیگر قانونگذاران در حال تهیه پیش‌نویسی هستند که به کنگره داده شود و بر اساس آن به کنگره این امکان داده شود تا هرگونه توافق با ایران به رای گذاشته شود.

دیگر نمایندگان کنگره از هر دو حزب نیز در حال تهیه پیش‌نویسی هستند که بر اساس آن درصورتی که ایران برنامه غنی‌سازی خود را بر اساس هرگونه توافق متوقف نکند، تحریم‌های شدیدتری اعمال شود.

به طور جداگانه، کمیسیون بانک مجلس سنا اعلام کرده که هفته آینده جلسه استماعی برگزار می‌کند که در آن درباره "ضرورت استراتژیک" تحریم‌ها صحبت خواهد شد.

کرک و منندز از دیگر نمایندگان کنگره در دسامبر 2013 میلادی نیز طرحی را برای اعمال تحریم علیه ایران معرفی کردند ولی این طرح با مخالفت سنا روبرو شد. سنا پیش از این در کنترل دموکراتها بود ولی در انتخابات نوامبر، دموکراتها کنترل سنا را نیز از دست دادند.

کاخ سفید بر این مساله تاکید کرده است که تصویب طرح مربوط به اعمال تحریم های جدید علیه ایران می تواند موجب شود تا ایران از میز مذاکره با شش قدرت جهانی، عقب نشینی کند.

ایسنا: هارف: مذاکرات، پیشرفت رو به جلویی داشته است

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا با اشاره به دیدارهای دوجانبه هیأت آمریکایی و ایرانی و دیگر اعضای گروه 1+5، گفت: مذاکرات روند رو به جلویی را طی کرده است.

مری هارف سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در نشست روزانه خود با خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره محاکمه افشاگر عملیات خرابکاری علیه برنامه هسته‌ای ایران،‌ گفت: من هیچ تخصص و آشنایی درباره این محاکمه ندارم.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر این‌که آیا این مسأله می‌تواند بر مذاکرات تأثیر بگذارد؟ با ابراز عدم اطمینان گفت: در حال حاضر تیم مذاکره کننده ما در ژنو حضور دارد.

هارف در ادامه با اشاره به روند مذاکرات هسته‌ای گفت: مذاکرات روند رو به جلویی تاکنون داشته است. تیم‌های مذاکراتی در حال حاضر به صورت دوجانبه و یکجانبه مذاکرات را برگزار می‌کنند. امیدواریم که بتوانیم به پیشرفت در مذاکرات ادامه دهیم. ما اکنون به لحظه کنونی تمرکز کرده‌ایم که ببینیم چه اتفاقی خواهد افتاد.

تعجب رایس از افشای عملیات سیا علیه برنامه هسته‌ای ایران

وزیر امور خارجه اسبق آمریکا روز پنج‌شنبه از انتقال اطلاعات مربوط به عملیات خرابکاری علیه برنامه هسته‌ای ایران توسط یک مامور سیا اظهار تعجب و حیرت کرد.

کاندولیزا رایس مشاور پیشین امنیت ملی آمریکا روز پنج‌شنبه اعلام کرد که از افشای عملیات خرابکاری توسط مأمور سیا علیه برنامه هسته‌ای ایران و انتقال اسناد این خرابکاری به یک روزنامه متحیر شده است.

جفری استرلینگ 47 ساله متهم به افشای اطلاعات درباره برنامه مخفی خرابکاری‌علیه برنامه هسته‌ای ایران است که این اطلاعات را به جیمز رایزن خبرنگار نیویورک تایمز داده است. اما استرلینگ ادعا می‌کند که هیچ‌گونه اطلاعاتی به خبرنگار نیویورک تایمز نداده است.

پایان پیام/

 

کد خبر 432049

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha