به گزارش خبرگزاري شبستان از قم، حجت الاسلام والمسلمین نواب عصر پنجشنبه (25 دي) در نهمين اجلاسيه جامعه مدرسین و علمای بلاد طي سخناني گفت: پيش نويسي از سوي اين كميسيون آمده شده كه در اختيار علما و هيئت رئيسه قرار ميگيرد.
وي گفت: يكي از راهكارهاي ضروري ايجاد اتاق فكر متشكل از نهادهاي حوزوي براي شناسايي آسيبهاي سبك زندگي و ارائه راهكارهاي متناسب آن است كه بايد در دستور كار باشد.
دبیر کمیسیون نقش و جایگاه روحانیت در تبیین و تقویت فرهنگ اسلامی ادامه داد: يكي از مسائل مهمي كه در اين كمسيون مورد بررسي قرار گرفت، ایجاد کارگاههای مهارتی برای مبلغان بود كه بايد همواره در دستور كار باشد.
نواب اذعان داشت: اهمیت آموزش و پرورش در سبک زندگی، هدفمند کردن جلسات اولیا و مربیان، حضور روحانیت در مدارس، برگزاری دوره های آموزش سبک زندگی اسلامی از سوی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها برای دانشجویان، ایجاد قرارگاه و شبکه ارتباطی میان مراکز علمی جهت رصد مشکلات، تبیین و تعیین شاخصه های سبک زندگی ایرانی اسلامی به منظور مرزبندی و به چالش کشیدن سبک زندگی غربی را از دیگر مواردی است كه در اين كميسيون مورد توجه قرار گرفت.
وي ادامه داد: همچنين در اين كمسيون استفاده از ظرفیت های سازمان ها و نهادهای مرتبط با تشکل های مردمی بویژه نسل جوان، ایجاد دوره های آموزشی در سطوح عالی و رشته های تخصصی پیرامون سبک زندگی در ابعاد مختلف فقهی، تبیین سبک زندگی اسلام در جامعه از طریق های مختلف مورد بررسي قرار گرفت.
دبیر کمیسیون نقش و جایگاه روحانیت در تبیین و تقویت فرهنگ اسلامی گفت: يكي از مسائلي كه در اين كمسيون مورد بررسي قرار گرفت فيلمهايي بود كه در آن بازيگران لباس روحانيت بر تن ميكنند كه در كمسيون اجرایی کردن مصوبه شورای عالی حوزههای علمیه در مورد فیلمها و سریالهایی که افراد با لباس روحانی ایفای نقش می کنند مورد تاكيد قرار گرفت.
پايان پيام/
نظر شما