به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام و به نقل از روابط عمومی استانداری این استان، محمدرضا مروارید، در نشست اعضای شورای اشتغال استان، اظهار کرد: با وجود محرومیت های که در سال های گذشته در بحث زیربناها، جنگ و مسائل آن در استان وجود داشته اما اقدامات بسیار خوبی چه از نظر اجتماعی و چه از نظر اقتصادی در استان انجام شده است.
وی، افزود: استان ایلام از نظر شاخص ها بین 3 تا 5 استان اول از نظر بیکاری است که با این پتانسیل ها بوجود آمده حتی استعداد پذیرش مهاجر را هم دارد.
مروارید، با بیان اینکه زمانی مرز برای استان یک تهدید بود و هم اکنون به یک فرصت تبدیل شده است، ادامه داد: با توجه به جمعیت 4 میلیون نفری که در آن طرف مرز ساکن هستند ما می توانیم نقش مهمی در بحث گردشگری، سلامت، مذهبی، نفت و گاز و پتروشیمی حتی در کل بازار کشور عراق ایفا کنیم.
این مقام مسئول، خاطر نشان کرد: ارقام تخصیص یافته به استان ایلام اعم از اعتبارات عمرانی و ملی و همچنین اعتبارات صندوق توسعه ملی نوید بخش کارهای بسیار خوبی است که باید در استان انجام گیرد.
رئیس شورای اشتغال استان در خصوص واحدهای صنعتی که در استان وجود دارد، گفت: ماشین آلات خریداری شده تعدادی از واحدها از نظر تکنولوژی در سطح بالا و با برندهای معروف می باشند اما این واحدها به دلیل مشکلات مدیریتی، بانکهای عامل و مسائل سرمایه در گردش تعطیل هستند که باید با اعتباراتی که صندوق توسعه ملی در اختیار استان قرار داده این واحدها را فعال نمود.
استاندار ایلام، در پایان ابراز امیدواری کرد صنایع موجود استان با تغییر مدیریت یا پیدا کردن شرکاء اعم از شرکت های بزرگ یا افراد بخش خصوصی و کارآفرین خیلی سریع بتوانیم بخشی از مشکلات اشتغال استان را حل کنیم.
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه گفت: حل مشکلات مربوط به اشتغال از یک سو نیازمند کارگزاران اقتصادی بوده و از سوی دیگر نیازمند بازیگران اجتماعی(انجمن ها، نهادها، تشکل ها و احزاب) است که همگی این موارد می تواند در ایجاد اشتغال نقش تاثیرگذاری را داشته باشند.
دکتر طایی، با بیان اینکه ایجاد اشتغال حاصل مولفه های مختلفی است، افزود: آموزش، سرمایه گذاری، محیط مناسب، فضای مساعد سرمایه گذاری و وجود تقاضا وبازار مناسب از مهمترین این مولفه ها است.
وی، فرهنگ سازی مناسب و بهره وری نیروی کار، ریسک پذیری جریان تجارت خارجی دوسویه و نظام کارآمد را از دیگر مولفه های مهم در ایجاد اشتغال عنوان کرد.
این مقام مسئول، در ادامه سخنان خود، تاکید کرد: ساماندهی کسب و کارهای خانگی خرد و کوچک یکی از سیاست های وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی است که بتواند آنها را در قالب یک فرد یا بنگاه از هنگام تهیه مواد اولیه تا تولید و بازاریابی حمایت کند.
طایی، یادآور شد: بدون شک رشد اقتصادی باعث به گردش درآمدن رونق اقتصادی و توسعه و حرکت واحدهای تولیدی، صنعتی شده که می تواند اشتغال پایدار را به وجود آورد.
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به حمایت دولت از کارآفرینان، خاطرنشان کرد: خوشبختانه دولت تدبیر و امید نگاه مثبتی به کارآفرینان دارد و آنها را همکاران خود در بخش خصوصی و مددکارانی در ارایه برنامه و طرحهای خود می داند.
گفتنی است، این نشست با حضور معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، معاون ساماندهی و توانمندی صندوق توسعه مهر امام رضا و قائم مقام معاونت اشتغال کمیته امداد امام (ره) برگزار شد.
پایان پیام/
نظر شما