محمد فوقی، مسئول دبیرخانه منطقه 5 ستاد عالی مساجد در گفتگو با خبرنگار خبرگزاري شبستان در مشهد اظهار داشت: مسجد نه تنها محل عبادت، بلکه به عنوان مرکز ثقل فعالیتهای فرهنگی، دارای کارکردهای مختلفی است که باید زمینه احیای آنها را فراهم کرد.
وی افزود: یکی از مهمترین کارکردهای مساجد، تربیت مدیران توانمند و امین برای آینده است که وجود کانونهای فرهنگی و هنری مساجد میتواند بستر مناسبی برای رسیدن به این هدف باشد.
مسئول دبیرخانه منطقه 5 ستاد عالی مساجد با بیان اینکه تدوین برنامههای مساجد نباید تنها به یک قشر خاص محدود شود، بر لزوم توجه به مولفههایی همچون خلاقیت، نوآوری و جامعیت در برنامههای کانونهای فرهنگی و هنری مساجد تاکید کرد.
فوقی تصریح کرد: کانونهای فرهنگی و هنری میتوانند با فرهنگسازی مناسب، تمامی نیازهای نوجوانان و جوانان را مورد توجه قرار داده و زمینه دوری آنان از گرایشهای غیر دینی را فراهم آورند.
وی از کانونهای فرهنگی و هنری مساجد به عنوان بهترین مکان جهت ارتقاء ارزشهای اعتقادی و علمی نام برد و گفت: خوشبختانه این کانونها همواره از برنامههای کاربردی و منسجمی برخوردار بودهاند.
مساجد به عنوان مراکز نشر توحیدی، باید به کتابخانههای دینی مجهز شوند
مسئول دبیرخانه منطقه 5 ستاد عالی مساجد خاطرنشان کرد: در کنار ساخت و گسترش مساجد، توسعه امکانات جانبی مانند کتابخانهها، فعالیتهای ورزشی و برنامههای رایانهای نیز باید مورد توجه قرار بگیرد.
فوقی با بیان اینکه برنامههای کانونهای فرهنگی و هنری مساجد از جایگاه خوبی در فعالیتهای فرهنگی کشور برخوردار است، اظهار داشت: مساجد به عنوان مراکز نشر توحیدی باید به کتابخانههای دینی مجهز شوند.
وی افزود: مجهز کردن کتابخانههای کانون مساجد به کتابهای معتبر، اعتقادی، اخلاقی و علمی یکی از ابزارهای مهم و تاثیرگذار برای جذب جوانان به این مکان مقدس است که البته این امر در گذشته متداول بوده است، اما در دو سده گذشته، استکبار جهانی با توطئهای هدفمند، سعی در دور کردن کتابخانهها از مساجد داشته است.
پایان پیام/
نظر شما