به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، مجید رضازاده رئیس مرکز تو سعه پیشگیری از اعتیاد سازمان بهزیستی کشور بعد ازظهر امروز(23دی) در گفتگو با اصحاب رسانه در خصوص طرح کارزار پیشگیری از مصرف شیشه اظهار داشت: آگاه سازی از خطرات شیشه نقش مهم رسانه ها در سلامت جامعه است زیرا رسانه ها از ارکان مهم مردم سالاری هستند که می توانند در اطلاع رسانی و آگاه سازی مردم نقش مهمی داشته باشند.
وی افزود: در این موضوع که بحث سلامت جامعه در میان است رسانه ها می توانند کمک شایانی داشته باشند لذا به همراه داشتن رسانه ها در طرح پیشگیری از مصرف شیشه می تواند به موفقیت این برنامه بیانجامد.
رضا زاده خاطر نشان کرد: ما امروز همایش بزرگ کارزار پیشگیری از مصرف شیشه را در استان گلستان داشته ایم که فاز اول طرح کارزار در استانهای تهران و مازندران اجراشده است که پس از ارزشیابی و حصول نتیجه موفق فاز دو آن را در 6 استان که یکی از آنها گلستان می باشد به اجرا در آورده ایم.
وی با بیان اینکه ما بنا داریم بطور مستمر این برنامه ها را داشته باشیم اذعان داشت: مخاطب ما گروه سنی 16 الی 25 سال است و همچنین خانواده های این افراد که بتوانیم در این زمینه آگاهی لازم را به آنان بدهیم.
رضازاده تاکید کرد: ما بر آنیم تا بتوانیم خطرات مصرف شیشه و عواقب مصرف آن را به مخاطبین و خانواده ها گوشزد کنیم تا بتوانیم باورها و شعار های غلط در مورد این مواد را از بین ببریم.
رئیس مرکز توسعه پیشگیری از اعتیاد سازمان بهزیستی کشور یادآور شد: علت جذب زنان جامعه ما به شیشه از قبیل لاغری، بیدار ماندن بیشتر و موفقیت در آزمون است که باید مردم بدانند این تاثرات زودگذر است وبه عوارض بسیار خطرناکی در پس آن دچار خواند شد.
وی با بیان اینکه کارزار بخش مهمی است ولی تمام کار نیست گفت: نمی توان به تنهایی با این شرایط روبرو شد و لازمه آن دو مد نظر قرار بگیرد تا بتوانیم جامعه را از این خطرات و آسیب ها مصون نگه داریم.
رضا زاده به زمینه های فردی پیشگیری از مصرف مواد و همچنین داشتن سرمایه اجتماعی به عنوان دو موضوع مهم در پیشگیری از مصرف شیشه تاکید کرده و اظهار داشت: سالها است که بهزیستی در زمینه فردی کار می کند ولی اخیرا توجه بیشتری به آن شده است.
رئیس مرکز توسعه پیشگیری از اعتیاد سازمان بهزیستی کشور در ادامه بیان داشت: این مساله موضوع مهارتهای زندگی است که فرزندان ما و همه ما باید بلد باشیم تا بتوانیم زندگی خوب و سعادتمندانه ای را داشته باشیم.
وی همچنین گفت: موضوع اجتماعی این مسئله به مسائلی همچون اعتماد مردمی و تقویت احساس شخصیت اجتماعی و خودباوری در جامعه بر می گردد که همان سرمایه اجتماعی است که اگر سرمایه اجتماعی خوبی داشته باشیم کمتر دچار آسیب خواهیم شد.
رضا زاده با تاکید بر اهمیت برگزاری دوره های آموزشی قبل از ازدواج گفت: بر نامه هایی را در جهت اجباری شدن دوره های آموزشی مهارتهای زندگی و صیانت از خانواده در قبل از از دواج داریم که تا جاهایی نیز پیش رفته ایم و امیدواریم با مصوب شدن آن بتوانیم در این حوزه نیز اقدام مفیدی را به انجام برسانیم.
رئیس مرکز توسعه پیشگیری از اعتیاد سازمان بهزیستی کشور در خصوص بیمه ای شدن مشاوره نیز گفت: ما در این زمینه با ارائه پیشنهاد به وزارت رفاه اقداماتی را انجام داده ایم تا افراد برای مشاوره از دفترچه بیمه استفاده کنند و لازم است پیگیری های دیگری نیز ادامه یابد تا انشاالله به نتیجه برسد.
پایان پیام/
نظر شما