موادمخدر و  تأثیر منفی بر سلامت باروری زنان

یک پژوهشگر حوزه اعتیاد گفت: موادمخدر بر سلامت عمومی بدن و قدرت باروری خانم‌ها تأثیرات منفی را بر جای می‌گذارد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، بیتا سیفی، پژوهشگر حوزه اعتیاد، در نشست علمی پژوهشی که با عنوان «بررسی اثر موادمخدر بر قدرت باروری خانم‌ها» برگزار شد، گفت: از سال‌ها قبل تأثیر مخرب و منفی موادمخدر بر سلامت عمومی بدن به‌خوبی ثابت شده است و امروزه نیز مشخص شده که این مواد و سوء مصرف آنها تأثیر مستقیمی بر روی سلامت جنسی مرد و زن و قدرت باروری آنها دارد.

 

 وی با تأکید بر اینکه موادمخدر بر سلامت جنسی و قدرت باروری خانم‌ها تأثیرات منفی را بر جای می‌گذارد، اظهار کرد: تریاک و هروئین باعث مختل شدن عملکرد تخمدان، ‌بی‌نظمی در چرخه تولید مثلی، کاهش رزرو تخمدانی و عملکرد سیستم ایمنی و افزایش ابتلا به بیماری‌های مقاربتی می‌شود.


این پژوهشگر حوزه اعتیاد ادامه داد: کوکائین نیز باعث ایجاد بی‌نظمی در چرخه تولید مثلی و ایجاد ناهنجاری در لوله رحمی خانم‌ها و در نهایت ناباروری آنان می‌شود.
 

سیفی خاطر نشان کرد: به‌طور کلی موادمخدر علاوه بر تأثیر مخرب بر روی سلامت عمومی بدن باعث تخریب عملکرد تخمدان،‌ کاهش رزرو تخمدان، کاهش گیرندگی مخاط رحم و نابارروی خانم‌ها می‌شود.


بنابر گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با موادمخدر، به گفته وی، تولد زودرس نوزاد، تولد با وزن پایین، پرش عضلات نوزاد، و نقایص مادرزادی جنین از جمله اثرات منفی و فاجعه‌آور مصرف مواد مخدر است که به شدت بر روی سلامت جنین تاثیر می‌گذارد.


سیفی در ادامه، نقص در رشد جنین، زایمان زودرس، جدا شدن زودرس جفت، افزایش ریسک ابتلا به صرع و سندرم مرگ ناگهانی جنین را از جمله اثرات منفی مصرف کوکائین و کراک برشمرد و تصریح کرد: کاهش رشد داخل رحمی و زایمان زودرس نیز از جمله مضرات مصرف متادون و مرفین است که به شدت بر روی سلامت جنین تاثیر می‌گذارد.

 

پایان پیام/

 




 

کد خبر 43148

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha