به گزارش خبرنگار شبستان، حجت الاسلام محمد حسن اختری، دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت امروز در نشست خبری با بیان اینکه 17 دی روز مبارزه با کشف حجاب نامگذاری شده است، گفت: روز 17 دی خاطره تلخ و جانگداز حمله وحشیانه به مسجد گوهرشاد و مسئله کشف حجاب را برای ما تداعی می کند که رضاخان با توطئه افکنی های خود دست به این اقدام بسیار زشت و غیر ملی زد و ملتی که خون، پوست و رگ و استخوانشان با فرهنگ اهل بیت و فرهنگ اصیل ایرانی یعنی مسئله حجاب و عفاف آمیخته شده است، با دستور رضا خان نحت حمله کشف حجاب قرار گرفت و تلاش شد این فرهنگ دینی از بین برود.
حجت الاسلام اختری تصریح کرد: ولی امروز شاهد هستیم با زورگویی، بگیر و ببندهایی که پدران و مادران ما تحمل کرده بودند و تاریخ نیز بازگو می کندن توانست دوام بیاورد و بعد از سالها تلاش، ملت ما باز هم به همان هویت و ارزش اخلاقی خود یعنی حجاب بازگشت.
قائم مقام دبیر کل بنیاد عفاف و حجاب تصریح کرد: گرچه این جنایتی را که پهلوی و جلادانش انجام دادند باعث شد یک عده به هر عنوان و یا از روی نادانی و فریب خوردن به همان نحو باقی بمانند.
وی با بیان اینکه بعد از پیروزی انقلاب به رهبری امام راحل ،ارزش های دینی احیا شد و پایبندی و تعهد به دستورات و ارزش های اخلاقی در جامعه افزایش یافت، تصریح کرد: این ویژگی در ایام جنگ تحمیلی توسعه یافت و همچنان نیز ادامه دارد.
وی خاطرنشان کرد: در سال های بعد از پایان جنگ تحمیلی و پیروزی جمهوری اسلامی دشمنان اسلام تلاش کردند و همچنان نیز می کنند که باز هم در ایمان و باورهای مردم نسبت به پایداری و تعهد ملتمان رخنه و سستی ایجاد کنند و روحیه دینی و ایمانی آنها را تضعیف کنند.
حجت الاسلام اختری افزود: مقام معظم رهبری در اوایل بعد از پیروزی جنگ فرمودند یک شبیحخون بزرگ فرهنگی آغاز شده است و ما نیز از همان زمان شاهد این شبیخون فرهنگی هستیم و روز به روز نیز در حال گسترش است به گونه ای که از تریبون های مختلف و تلاش های میدانی و رسانه ای برای گسترش فرهنگ بی بند و باری و پوچ گرایی غربی و توطئه فساد اخلاقی تلاش می کنند و به عناوین مختلف به این مسئله دامن زده اند که ما امروز شاهد آن هستیم.
وی با بیان اینکه در این راستا عده ای مأموریت دارند که در جامعه هنجارشکنی کنند، تصریح کرد: به این معنا نیست که همه کسانی هم که به مسئله حجاب و عفاف توجه ندارند آنها هم زورگو هستند خیر، تعدادی از این افراد فریب خوردگانی هستند که به عنوان ستون پنجم برای دشمن کار می کنند.
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت با بیان اینکه اهداف دشمنان ما در مسئله مبارزه با فرهنگ دینی جهات متعددی دارد که یکی از این جهات سست کردن باورهای دینی است و ضربه به اعتقادات دینی مردم است، خاطرنشان کرد: هدف آنها از این اقدام براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران است که توطئه کودتا، توطئه جنگ تحمیلی و فتنه 88 از جمله برنامه های دشمنان برای ضربه زدن به نظام بود که از طریق کودتاهای رنگی و مخملی می خواستند به این اهداف خود دست یابند به گونه ای که از داخل نیز افرادی بودند که سردمداری و ماموریت های آنها را برای اجرا بر عهده گرفته بودند ولی ملت ما در روز 9 دی به تعبیر مقام معظم رهبری مشت محکمی بر دهان آنها و سیلی محکمی بر صورتشان نواختند.
وی با بیان اینکه دشمنان نظام از راه های مختلف اهداف خود را دنبال می کنند و هیچ گاه ساکت ننشسته اند، تصریح کرد: آنها همواره به توطئه های خود علیه نظام ادامه می دهند که یکی از این توطئه ها ایجاد فساد و بی بند و باری در جامعه اسلامی ماست که به تعبیر خودشان بتوانند از درون انقلاب را تضعیف و متلاشی کنند.
حجت الاسلام اختری با اشاره به اینکه در آندلس سابق، دشمنان اسلام تلاش کردند با گسترش بیبند و باری و فساد در جامعه و کشاندن مسئولان به فساد و تباهی آندلس را از هم بپاشانند که ما امروز تنها نامی از این آندلس را شاهد هستیم، افزود: هدف دشمن از گسترش بیبند و باری در میان جامعه در مرحله نخست مقابله با نظام و از بین بردن ارزشهای دینی در کشور است که خوشبختانه مسئولان در این زمینه آگاهی داشته و مردم توجه و دقت دارند و در مقابل این حرکت ایستادگی کردند.
وی با بیان اینکه در میان مردم جامعه چند طیف وجود دارند که خواسته و ناخواسته در مسیر بدحجابی قرار گرفته اند، افزود: که یکی از این طیفها افراد مسلمان، متدین و با ایمان هستند که آگاه بوده و عدهای دیگر در میان این جامعه افرادی هستند که بی توجه و کم اطلاع هستند و زود رنگ عوض میکنند و در آخر مجموعهای هستند که مأموریت داشته تا به شکل، لباس، آرایش در یک میدان، خیابان و یا پارک ظاهر شوند در واقع این افراد مأموریت دارند تا دستوری را اجرا کنند و برای مقابله با نظام و حجاب و عفاف گام بردارند که ما برای مقابله با این حرکتها در کشور ضمن آگاهی مسئولان و نظام و مردم، قدمهای خوبی برداشتهایم که البته کافی نیست.
وی با اشاره به سازمان های مردم نهاد در راستای فرهنگسازی حجاب در جامعه اظهار کرد: تعدادی نهادهای غیردولتی هم در استان ها و هم در شهرستان ها برای حمایت از نظام خانواده، دفاع از نظام و ارزش های اسلامی و همچنین دفاع از حقوق زنان تشکیل شده است که ما مجموعه ای از این افراد هستیم که از چندین سال پیش با تأسیس بنیاد ملی عفاف و حجاب توانستیم در ترویج این فرهنگ فعالیت های مناسبی را انجام دهیم.
وی همچنین ادامه داد: حجت الاسلام اختری با بیان اینکه بنیاد عفاف و حجاب چندین سال پیش برای حمایت از عفاف و حجاب در کشور تأسیس شد تا در راستای ترویج ارزشهای دینی و مقابله با فرهنگ بیبندوباری و هنجارشکنیها اقدام کند، گفت: ما در دانشگاهها با همکاری اساتید مجموعهای را برای ترویج عفاف و حجاب تقویت کردیم که البته هنوز فعالیتها بسیار کم بوده و چشمگیر و گسترده نیستولی این مجموعهها بنا دارد در راستای ارزشهای دینی فعالیت کند.
وی با بیان اینکه موسسه بنیاد ملی عفاف و حجاب فقط اقدامات اخلاقی و پژوهشی را دنبال می کند و مقابله های فیزیکی در دستور کار ما نیست، افزود: مقابله های فیزیکی بر عهده نیروی انتظامی و سایر نهادهای مربوطه می باشد. در این راستا ما برای اینکه یک همکاری مشترکی صورت بگیرد و یک هم افزایی بین دستگاه ها به وجود بیاید حدود 90 موسسه در کشور را راه اندازی کردیم و درصدد هستیم با برگزاری یک همایش از تجربیات یکدیگر بهره بگیریم تا همه در این امر مقدس سهیم باشیم.
وی با بیان اینکه مقرر شده بود برای نهادینه سازی فرهنگ عفاف و حجاب از سال ها قبل در دستگاه ها اجرایی شود، تصریح کرد: قانون عفاف وحجاب از قبل تصویب و به وزارتخانهها ابلاغ شده است تا آن را اجرا کنند ولی هنوز اصلا اجرایی نشده است و اگر اجرایی شده بسیار کم است؛ البته ناگفته نماند که شهرداری تهران در زمینه فرهنگ دینی کارهای خوبی را دنبال کرده و ما را در این برنامه که 25 دیماه برگزار خواهد شد، پشتیبانی میکند.
وی اظهار کرد: همایش بنیاد ملی عفاف و حجاب روز پنجشنبه 25 دی ساعت 8 و 30 دقیقه در تالار وزارت کشور و با همکاری وزارت کشور و مساعدت شهرداری برگزار می شود.
وی ابراز امیدواری کرد تا این همایش دستاوردهای خوبی داشته باشد و به اهداف خود در این زمینه دست یابند.
وی با بیان اینکه علاوه بر هم افزایی، ارتقای مطالعه عمومی مردم از دولت و مسئولان در زمینه فرهنگ عفاف و حجاب یکی از اهداف مهم ما در همایش بنیاد ملی عفاف و حجاب است، تصریح کرد: هدف دیگر برگزاری این همایش به فکر افتادن مسئولان برای اجرایی کردن قانون عفاف و حجاب در جامعه است.
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت با اشاره به اینکه برخی افراد از طریق شبکههای اجتماعی مأموریت پیدا میکنند تا به شکلی خاص برای ترویج بیبند و باری اقدام کنند، افزود: برخی موسسات و جمعیتهای ملی و غیردولتی در استانها تشکیل شدهاند و برای حمایت از خانواده و تحکیم بنیان خانواده و تربیت فرزندان و همچنین دفاع از حقوق زنان در سراسر کشور اقدام میکنند.
پایان پیام/
نظر شما