بررسی فراز دیگری از صحیفه سجادیه در مسجد یادمان شهدای هفتم تیر

خبرگزاری شبستان: فراز دیگری از دعای صحیفه سجادیه با سخنرانی و تفسیر حجت الاسلام «حاج علی اکبری» در مسجد «یادمان شهدای هفتم تیر» برگزار شد.

به گزارش سرویس مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان، جلسه ای دیگر از سلسله نشست های شرح «صحیفه سجادیه» در مسجد یادمان شهدای هفتم تیر مجموعه سرچشمه با سخنرانی حجت الاسلام «حاج علی اکبری» برگزار شد.

 

بر پایه این گزارش، حجت الاسلام حاج علی‌اکبری، دوشنبه 22 دی‌ماه، در جلسه شرح و تفسیر صحیفه سجادیه در ادامه مباحث مربوط به دعای حضرت سجاد (ع) بیان کرد: درخواست انسان به خدا باید این‌گونه باشد که خدایا! آن چیزی را که خودت برای من می‌پسندی در تقدیرم قرار بده. یعنی آن چیزی که خدا برای ما پسندیده می‌تواند سلامتی باشد، می‌تواند مریضی هم باشد. چون آن چیزی که برای من می‌پسندی همان باعث سعادتمندی من است. پس من همان چیزی را که تو برای من می‌پسندی من هم همان را می‌پسندم . اگر فرد چیزی را که خدا برایش می‌پسندد نخواهد، انسان حقیری خواهد بود. اگر انسان رضای خدا را خواست و قبول کرد، کرامت پیدا می‌کند و اگر به کراهت پذیرفت، برایش بد خواهد شد.»

 

حجت الاسلام حاج علی اکبری با بیان اینکه خداوند به هرگونه ای که بنده اش او را بشناسد و از خدا بخواهد با او رفتار می‌کند، افزود: در ترجمه دیگری از این دعای شریفه امام سجاد(ع) می فرماید: بارخدايا! بر محمد و آل اش درود فرست (که همه دعاها به همین دعای صلوات ختم می‌شود)، و آنچه را برايم پسنديده‏اى درنظرم محبوب ساز، وتحمل آنچه را برمن وارد نموده‏اى‏آسان کن، و مرا از آلودگى اعمال گذشته پاك كن، و شرّ اعمال گذشته‏ام را از من بزداى، و از لذّت عافيت كاميابم فرما. تو آن خدایی هستی که احسانت یک طرفه است و برای لطف کردنت  به من و گناهانم نگاه نمی‌کنی. احسان تو بدون نگاه کردن به بنده است. اگر این‌جوری نبود، من چطور می‌توانستم این در خواست ها را داشته باشم؟! اما تو خدایی هستی که شرط برایت وجود ندارد.»

 

بنابر گزارش روابط عمومی مجموعه فرهنگی سرچشمه،‌ رییس مرکز رسیدگی به امور مساجد با اشاره به معنای عبارت پایانی دعا یعنی «الوهاب الکریم» ادامه داد: خداوند هبه پشت هبه می‌کند. هر چه از سوی او می رسد باعث رشد ما می شود و تازه این را به رخ ما هم نمی‌کشد. هم خودش همه چیز را به ما می‌دهد هم بزرگمان می‌کند. چرا که «ذوالجلال و الاکرام» است؛ خیلی بزرگ و صاحب جلال. این ذکر که در منازل توحیدی بسیار انسان را پیش می‌برد. توصیه شده که مؤمن آن را زیاد بخواند و بگویید یاذالجلال و الاکرام».

 

حجت الاسلام حاج علی اکبری در ادامه به برخی از نعمت‌هایی که در اثر بیماری شامل انسان می‌شود رفت و بیان کرد: «روایت است آه از اسماء الله است. با آه کشیدن یعنی داری خدا را صدا می‌زنی. کاری که انسان در زمان بیماری زیاد انجام می‌دهد. روایت است وقتی ناله که می‌کنید دارید تسبیح خدا را می‌گویید. خواب بیمار هم عبادت است. از دیگر ویژگی‌های بیماری آن است که در حالت اضطرار و بیماری، دعا مستجاب می‌شود. وقتی توصیه می کنند به عیادت از بیمار، یعنی ما را فرستاده‌اند پیش کسی که مستجاب الدعوه است. پس تا وقتی بیماری سخت نشده و قابل تحمل است لازم نیست سراغ دکتر بروی. درد قابل تحمل خوب است. باعث می‌شود خدایت را بیشتر صدا بزنی. البته یک مریضی‌هایی  هست که اگر کهنه شود خطرناک است.برای ان امراض باید سریع به طبیب مراجعه کرد.»

 

پایان پیام/

 

کد خبر 431355

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha